Need for Speed: Pro Street

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod chameleon-s 24. 12. 2007 21:02

includes:to sem si oddychl, já myslel žes za takovou kravinu vyhodil takový prachy.
já hrál demo a bohatě mi to stačilo abych věděl že do tý hry opravdu nemá cenu strkat prachy, to si radši koupim carbony který mě u kámoše dost bavily.
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Candy 27. 12. 2007 17:26

Prosim vás, jak mohu docílit toho, že se auto zvedna na dvě kola? Absolutně mi to nejde.
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lacii 27. 12. 2007 23:38

ako trochu som to zahral a cakal ze to bude mat casom dake grady ale nic total nuda a cele je to o tom istom napr taky Most Wanted je 1000krat lepsi EA sa moze poriadne hanbit ze nedokaze dnes urobit poriadne pokracovanie velmi uspesnej zavodnej serie.Musim povedat obrovske sklamanie asi najhorsi diel doteraz :( .Ale vsetko zle je na nieco dobre tak dufajme za sa najblizsie spamätaju :|
cpu: intel core2duo E6750 2.67GHz,z.doska: gigabyte P35 DS4, vga: nvidia 8800GT 512mb,hdd: 400GB samsung,ram: A-Data Vitesta EE 2GB 1066MHz, lcd: samsung 20" 206bw
Lacii
First Blood

Odeslat příspěvekod hobitt 10. 1. 2008 20:52

Candy píše:Prosim vás, jak mohu docílit toho, že se auto zvedna na dvě kola? Absolutně mi to nejde.e/quote]

Musíš na začátku docílit co nejlepšího Gripu
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 2. 2008 20:45

A já říká, že za to EA nemůže. Jak oni maj vědět, co lidi chtěj, když ty lidi kupujou všechno? Na forech se dozvídaj, že by to chtělo víc tuningu a víc aut a reálnou fyziku a poškození. Jenže nic z toho neudělá hru zábavnou. Vy umíte definovat, proč je Flatout zábavný a NFS v poslední době moc ne? Přitom je to v principu to stejné - jezdíte po trati dokola a snažíte se být první.
Oni budou dělat hry, které lidi budou kupovat a na kterých tím pádem vydělaj, proč by se měli pouštět do něčeho, co fanoušci série odvrhnou? Na všech nových NFS je vidět snaha posunout hru zase někam jinam, jenže se jim nějak nedaří trefit se do správné kombinace prvků.
Když si vezmete Flatout, tak tam například není vidět posun skoro žádný. Sem tam něco předělali, něco přidali, ale dvojka je v podstatě jen rozšířená kopie jedničky.
Z toho vyplývá, že vlastně série Flatout je sérií kopií, ne NFS.

A co byste chtěli měnit na simulaci třeba hokeje? :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod urbis 13. 2. 2008 17:57

Zdravím. nevím jestli už to tu bylo, možná jo. ale já to nenašel. .chci se zeptat. .jak se dá pořídit auto na závody po zadních kolech?? Koupit ho nelze, a vyhrát v ničem taky ne... prosíím.. ať můžu pokračovat...

Díky
AMD Athlon 64 3200+ s939 Venice,MSI K8N NEO FI,ATI Sapphire RadeonX800GTO 256MBDDR3 + Accelero S2, HDD Seagate 7200.7 200 GB, LG 4163B, 2x512 MB RAM DDR Transcend + 2 x 1GB RAM DDR Kingston,
Eurocase Colorsit 8015 Black/Red, 400W
urbis
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 13. 2. 2008 18:12

Závody po zadních kolech? :-) Myslíš Drag? Na ten nepotřebuješ speciální auto, jen si pro něj musíš udělat blueprint...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod urbis 13. 2. 2008 18:15

SCobra píše:Závody po zadních kolech? :-) Myslíš Drag? Na ten nepotřebuješ speciální auto, jen si pro něj musíš udělat blueprint...b/quote]

Nee. asi ve 40 procentech kariééry je tam jako drag.. ale závodí se v jízdě po zadních kolech.... kdo ujede delší trasu po zadních.. jako hodí mi to tam moje auto.- na drag .Ford GT. .ale nevim jak se to dáá... to auto nejde sehnat, at en ford nejde zvednout na zadní...
AMD Athlon 64 3200+ s939 Venice,MSI K8N NEO FI,ATI Sapphire RadeonX800GTO 256MBDDR3 + Accelero S2, HDD Seagate 7200.7 200 GB, LG 4163B, 2x512 MB RAM DDR Transcend + 2 x 1GB RAM DDR Kingston,
urbis
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 13. 2. 2008 18:27

Používá se stejný auto jako na Drag, jen musíš na začátku dosáhnout co největšího gripu...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod urbis 13. 2. 2008 18:31

SCobra píše:Používá se stejný auto jako na Drag, jen musíš na začátku dosáhnout co největšího gripu...
urbis
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 13. 2. 2008 18:49

Na začátku, při zahřívání kol, musíš dosáhnout co nejvyšší hodnoty :wink: Pokud vím, tak na to tlačítko není. Kdybych si dokázal vybavit ten závod, jenže v tomhle případě mám nějaké okno... Přitom jsem ho určitě jel a dojel...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod urbis 13. 2. 2008 18:52

SCobra píše:Na začátku, při zahřívání kol, musíš dosáhnout co nejvyšší hodnoty :wink: Pokud vím, tak na to tlačítko není. Kdybych si dokázal vybavit ten závod, jenže v tomhle případě mám nějaké okno... Přitom jsem ho určitě jel a dojel...e/quote]

No tak takový závod je tam pak snad v každém tom závodnm dnu... jako při tom zahřívání dosahuju tak 90ti procent.. leda to zkusit vyytáhnout na 100, vyzkouším..

A ještě.. práávě když jsme v přehledu kariéry achci si spoustit nekterý z těch závodních dnů, tak mi to hodí hlášku, že na závod v jízdě po zadních pottřebuju auto s dostatečnám výkonem...
urbis
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 13. 2. 2008 19:28

No tak třeba je Ford slabej... Chce to hodně HP... Nemůžu si vzpomenout, čím jsem to jezdil... Možná nějakou starou amerikou...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 13. 2. 2008 19:38

btw: vyšla druhá demoverze týhle parodie na závodní hru
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod urbis 13. 2. 2008 20:09

SCobra píše:No tak třeba je Ford slabej... Chce to hodně HP... Nemůžu si vzpomenout, čím jsem to jezdil... Možná nějakou starou amerikou...e/quote]

Není slabej.. je výýbornej.. 410 m je ted můj rekord po zadních..

Překopnul jsem pneumatikx.. a ještě tušem pérování a jede to.... bylo to gumama.. musí se mít na zadních nápravě ty velký GUMY, žádnéj nízkoprofil... Ale všem mooc dííky
urbis
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka