includes:to sem si oddychl, já myslel žes za takovou kravinu vyhodil takový prachy.
já hrál demo a bohatě mi to stačilo abych věděl že do tý hry opravdu nemá cenu strkat prachy, to si radši koupim carbony který mě u kámoše dost bavily.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Candy píše:Prosim vás, jak mohu docílit toho, že se auto zvedna na dvě kola? Absolutně mi to nejde.e/quote]
SCobra píše:Závody po zadních kolech?Myslíš Drag? Na ten nepotřebuješ speciální auto, jen si pro něj musíš udělat blueprint...b/quote]
SCobra píše:Používá se stejný auto jako na Drag, jen musíš na začátku dosáhnout co největšího gripu...AMD Athlon 64 3200+ s939 Venice,MSI K8N NEO FI,ATI Sapphire RadeonX800GTO 256MBDDR3 + Accelero S2, HDD Seagate 7200.7 200 GB, LG 4163B, 2x512 MB RAM DDR Transcend + 2 x 1GB RAM DDR Kingston,
Eurocase Colorsit 8015 Black/Red, 400W
SCobra píše:Na začátku, při zahřívání kol, musíš dosáhnout co nejvyšší hodnotyPokud vím, tak na to tlačítko není. Kdybych si dokázal vybavit ten závod, jenže v tomhle případě mám nějaké okno... Přitom jsem ho určitě jel a dojel...e/quote]
SCobra píše:No tak třeba je Ford slabej... Chce to hodně HP... Nemůžu si vzpomenout, čím jsem to jezdil... Možná nějakou starou amerikou...e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků