Need for Speed: Pro Street

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 5. 2007 10:07

sega.maniac píše:no dobre ale proc by zrovna MW mel byt datadisk k U1? Most Wanted mi pride ze jsou nahodou v pohode... aspon na X360 je to perfektni hra!...

Že by na X360 byly o tolik jiný než na PC? :lol:
3D_Crab: Mě zas naopak bavil nějakou dobu Carbon, kdežto MW vůbec.
A co máš proti jízdnímu modelu? Je to arkáda nebo simulace? Stížnosti na jízdní model si nech pro Richarda Burnse a jiný simulace, který se jako simulace prezentují. Přeci si nemůžeš stěžovat na jízdní model u něčeho, co se prezentuje jako arkáda a kupodivu je to arkáda. Flatout ho má zpracovaný jinak, ale proč by neměl, když je to zase jiná arkáda...
Já doufám hlavně v to, že žo bude zas něco trochu jinýho - ježdění po městě už mi lezlo krkem...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod includes 3. 6. 2007 20:49

Oficiální zpráva na Doupěti - ZDE
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sega.maniac 3. 6. 2007 20:57

SCobra píše:
sega.maniac píše:no dobre ale proc by zrovna MW mel byt datadisk k U1? Most Wanted mi pride ze jsou nahodou v pohode... aspon na X360 je to perfektni hra!...

>/quote]

mne to k smichu zas tak neprijde... na X360 je to uzasna hra s fotorealistickou grafikou.. jedny z nejlepsich aut co znam..
ukaz mi PCckare co tohle napise.. 8) na pocitac je hafo zavodnich her a na needy tudiz kazdej jen nadava...
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod teplice 3. 6. 2007 21:35

Náhodou, Most Wanted je pařba :wink:
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 4. 6. 2007 06:25

Obecná diskuze o NFS je tady:http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=1924
V tomto tématu se držte novinky Pro Street.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 6. 2007 12:51

sega.maniac píše:
SCobra píše:

>/quote]

mne to k smichu zas tak neprijde... na X360 je to uzasna hra s fotorealistickou grafikou.. jedny z nejlepsich aut co znam..
ukaz mi PCckare co tohle napise.. 8) na pocitac je hafo zavodnich her a na needy tudiz kazdej jen nadava...

To bych ani neřekl, že na PC je závodů hafo... Rozhodně ne aktuálních. Já můžu ke grafice jen říct, že všechno se leskne jak psovi ehm... :-) což za fotorealistické nepovažuji. Doufám, že v nových NFS už se tohohle nesmyslu zbaví - podle obrázků to vypadá, že ano.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 6. 6. 2007 14:31

Dalš info o NFS: PS >>zde<<
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 6. 6. 2007 14:52

SCobra píše:
sega.maniac píše:
SCobra píše:

>/quote]

To bych ani neřekl, že na PC je závodů hafo... Rozhodně ne aktuálních. Já můžu ke grafice jen říct, že všechno se leskne jak psovi ehm... :-) což za fotorealistické nepovažuji. Doufám, že v nových NFS už se tohohle nesmyslu zbaví - podle obrázků to vypadá, že ano.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 6. 2007 14:58

sega.maniac píše:Pokud bys mluvil o Carbonech dejme tomu... ale jak uz sem rikal bavil sem se o X360 verzi MW.. pokud vis o lepsich autech napis.. rad si je zahraju.
Aha, promiň, trochu jsem se v té diskusi ztratil... MW by mohly být v pohodě, i když zrovna fotorealistický... - nějak si to nedokážu představit. Ve hrách pro konzole se nevyznám, takže ti bohužel neporadím.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 6. 6. 2007 15:51

tak Carbony se lesknou jak psi koule... :) ale pro street jak rikas budou uz snad jine...
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 6. 6. 2007 19:08

Pro street budou další okruhové závody - bez policie :evil: Tušil jsem to už z traileru. Takže nic. Ať žije MW...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 6. 2007 09:49

PC píše:Pro street budou další okruhové závody - bez policie :evil: Tušil jsem to už z traileru. Takže nic. Ať žije MW...i/quote]
Pokud bych si měl vybrat mezi policií v MW a žádnou policií, volím jednoznačně žádnou policii...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 7. 6. 2007 09:56

Policie v MW mě zpočátku dost štvala, ale časem jsem je docela oblíbil a honičky s nima jsem si vyloženě užíval :) ... jinak kdy byl naposled v NFS přítomnej model poškození ? V NFS: Porsche byl určitě, ale o Hot Pursuit 2 mám už pochybnosti.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 6. 2007 10:06

3D_Crab píše:Policie v MW mě zpočátku dost štvala, ale časem jsem je docela oblíbil a honičky s nima jsem si vyloženě užíval :) ... jinak kdy byl naposled v NFS přítomnej model poškození ? V NFS: Porsche byl určitě, ale o Hot Pursuit 2 mám už pochybnosti.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Rambo 7. 6. 2007 12:40

Podle screenu to vypada moc dobře a už se moc těším až to výjde.
Rolničky prdlačky Batman je pako. Po hlavě spad do hnoje *****í mu sako.
Rambo
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka