NFS

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 8. 6. 2007 16:30

Jo, modely jsou podle mě taky hezčí v Carbonech, nevím, kde tu všichni berou názor, že jsou stejné nebo horší než v MW.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Majorus 8. 6. 2007 17:14

Tak závodní hry mne vůbe nebaví, o to víc mne překvapilo, jak dlouho jsem vydržel u Need for speed :Underground 1, je to supr hra, možná proto, že je tak arkádová až mi to vyhovuje...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod jezek 8. 6. 2007 17:21

MajorShitus píše:Tak závodní hry mne vůbe nebaví, o to víc mne překvapilo, jak dlouho jsem vydržel u Need for speed :Underground 1, je to supr hra, možná proto, že je tak arkádová až mi to vyhovuje...o/quote]

-//-
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 8. 6. 2007 17:33

No tak jsem si trochu pohrál s nastavením grafiky a když jsem vypnul odlesky silnice, modelů aut a nastavil vizuální úpravu na low, tak se paradoxně vizuální stránka hry o mnoho vylepšila. Ale pořád to je docela slabý.
No, ale čím si to u mě Carbony vážně docela vyžehlily je maximální volnost při tvorbě vinylů - BRAVO! Tohle v MW opravdu scházelo a v Carbonech je to ještě mnohem lepší než v Undergroundech.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 17:38

ja si na karu malo davam vinyly...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 8. 6. 2007 17:39

kurňa,jste mě tím Carbonem tak navnadili,že mu dám druhou šanci.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 17:43

hlavne se nenech nikym ovlivnovat :D:D:D
ne sranda hraju to taky
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 8. 6. 2007 17:49

Tak ja dohral uz nejak na podzim. Sice to bylo uz jen tak z povinosti, kdyz uz to mam tak at se mi to doma jen nevali :) . Ale MW me bavil o dost vic, ale v Carbonech se me zas bavi tunit auta(hlavne si hrat s vinylama)...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 8. 6. 2007 18:00

Mám takovej pocit, že to tunění je jediná pozitivný stránka celých Carbonů :)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 18:04

ja jsem netunil aspon ty sportaky ne ty jsem nechal v zakladu akorat jsem dal kola a neakou tu barvicku a zamozrejme motorek
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 8. 6. 2007 18:05

Akorat, ze mi to sem tam v menu spadlo (proste slaby komp no)... Ale nejlepsi jsou ty plameny a zmenit jim barvy. To pak vypada skvele... Ze bych si to znova nainstaloval? :)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Hurricane 9. 6. 2007 14:18

Mne sa po grafickej stranke paci ovela viac Most Wanted, grafika je tam realnejsia. Teraz hram Carbon na Xboxe 360 a hra ma celkom bavi ale grafika je fakt cudna, tie odlesky a neonove svetla v meste su prehnane.
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod robcolonel 9. 6. 2007 14:57

me se libi jak je v MW HDR..a vubec v Carbonu mi prijde ta grafika strasne umela , na to ze se tam vyzadujou Pixel Shadery
The Cylons were created by men. They rebelled. They evolved. They look and feel human. Some are programmed to think they are human. There are many copies. And they have a PLAN.
robcolonel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod michee 9. 6. 2007 15:34

NFS mám ráda 1,2, pak hot pursiut, underground, most wanted - ale to jsem hrala dříve, ted na NTB nemám žádnou takovou hru - nevím jestli by moje grafika zvládla most wanted :cry: - ale jinak na mobilu občas hraju Carbon, ale ta hra je celkem o ničem - lepší je to v PC na velké obrazovce :D
michee
First Blood

Odeslat příspěvekod MarSad 9. 7. 2007 14:51

Jednoznačně je pro mě nejlepší Need For Speed: Porsche Unlashed - 5. díl. Most Wanted a Carbon jsou už jen a jen o tom samém, poslední díl, který jsem nejvíce hrál byl Underground 2. Ale Porsche Unleashed, na tomto díle mám nahráno nejvíce hodin, po něm jsou asi 4.díl a 3.díl a pak ty novější.
"Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl."

AUGUSTE RODIN
MarSad
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka