NFS

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 25. 4. 2007 21:42

Fever píše:A teraz by som chcel nájsť jedného jediného človeka na tomto fóre, čo má podobný názor. Lebo ešte som takého nestretol. :)

Mno podle meho skromneho nazoru takoveho cloveka tezko najdes. :)

HP3: Tuningu uz bylo celkem dost a asi by to chtelo aspon na chvili pauzu. A HP3 by nemusela byt spatna volba. :wink:
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 26. 4. 2007 06:17

Fever píše:Takže môj názor na vec:
NfS: U - ani som to nedohral, zdalo sa mi to také "suché"...
NfS: U2 - nudaa... priznám sa, že ma to trochu bavilo, ale...
NfS: MW - parádna hra, myslím, že najlepšia zo všetkých závodných hier, jedna z mojich najobľúbenejších hier vôbec
NfS: Carbon - nie je to veľmi rozdielne od MW, a to je dobrá vec, veď MW bola super hra a Carbon je ešte lepší

A teraz by som chcel nájsť jedného jediného človeka na tomto fóre, čo má podobný názor. Lebo ešte som takého nestretol. :) /quote]

Já s Tebou souhlasím,jenom bych to pořadí úplně otočil :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Darwel 26. 4. 2007 06:34

NfS: U - Naprosto perfektní hra...
NfS: U2 - Nebavilo mě to a to hodně...
NfS: MW - Další dobrá, chvíli mě bavila...
NfS: C - Kdybych to rozběhl. :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod MichalBurian 26. 4. 2007 15:37

Ano podle nejnovějších informací přímo od EA Games Canada by se další díl měl jmenovat Hot Pursuit 3 :D
MichalBurian
First Blood

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 7. 6. 2007 16:47

Dneska jsem si nainstaloval NFS: Carbon (full):
První co mě praštilo do očí byla pochopitelně grafika - tak nějak si vzpomínám, že ačkoliv se U1 a U2 odehrávaly taky v noci, tak to město bylo docela pěkné a hlavně velice barevné (díky všem těm neonům atd) a hlavně že obraz byl krásně ostrý. O Carbonech toto v žádném případě říct nemůžu. Grafika mi přijde vyloženě HNUSNÁ, bez vypnutého rozmazávání opravdu nekoukatelná, neostrá, no prostě děs a bída. A taky neoptimalizovaná, což jsem celkem čekal, vzhledem k použítému enginu z MW, ale tam se mi ta grafika vcelku líbí. Hrál jsem to zatím pár minut, takže ještě akorát můžu podotknout, že vývojaři z EA se opět vyp*dli na slušnější impletování vibrací (gamepad mi vibruje pouze při průjezdu jiným povrchem, než je silnice, což je dost chabý - vlastně od MW se nic nezměnilo), z nějakého nepochopitelného důvodu není na žádném tlačítko změna pohledu, smsky, či mapa (v MW to normálně šlo, člověk nemusel furt lízt do menu), taktéž odstranili pohled vzad (pravda, přidali zrcátko, ale tam je stejně prd vidět). Jízdní model se mi zdá možná ještě o něco horší jak v MW, i když je fakt, že zatím mám první nevytuněný auto (samozřejmě jsem si vybral Muscle třídu).
Suma sumárum, mám pocit, že číselná hodnocení této hry jsem kapku nadsazená a neoprávněná (hlavně časopis Doupě - 88% - LOL!).
Samozřejmě, že to budu ještě chvilku hrát (jsem zvědavej na plný možnosti Autosculpt), ale pochybuju, že mě to bude bavit víc než jen pár hodin.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 8. 6. 2007 07:53

Já to hrál do prvního vyzkoušení právě zmíněného autosculpu.Nesedly mi drifty,které mě šíleně bavily v předchozích dílech.Tady jsem jim nepřišel na chuť :?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 08:29

3D_Crab: grafika v carbonu je nadherna teda auta jsou graficky nadherne...to okoli stoji za nic...carbon je strasne kratky a je to nuda dohral jsem to jen proto abych si zajezdil s slr a careou gt...a jeste teda z nutnosti :D
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 8. 6. 2007 08:49

HALI32: Nádherný auta ? Mám pocit, že jsme každej hráli jinou hru. V MW ty auta ještě nádherný jsou (taky proto mu dávám přednost před Carbonem), a v Carbonech to je prostě hrůza.
Jinak já jsem si myslel, že když jsem za 7 závodů měl nějakých 10% kampaně dodělaných, tak jsem myslel, že je to pro tu jednu třídu :shock:
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 08:58

toto je korveta z most wanted:
Obrázek

a toto je korveta z karbonu:
Obrázek
ale skutecne nevim co je lepsi :D
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 09:01

carbon hodne klade duraz na kola kdyz jedes tak si vsimni tech detailu to v mw neuvidis
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 8. 6. 2007 09:09

Jo a teď s obouma projeď - prostě Carbon má horší vizuální zpracování než MW.
Jo jinak ještě k těm vibracím u gamepadu: tak přece jenom jsou v Carbonech ty vibrace vylepšeny, respektivě gamepad mi vibruje i třeba při spuštění nitra a taky občas když to naperu do nějakýho auta.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 09:11

projedu se az odpoledne neni cas musim do skoly a pak kdyztak sem hodim screeny co a jak
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 8. 6. 2007 09:23

Mě taky přišly hezčí auta v Carbonu...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 8. 6. 2007 13:23

Carbon má auta úplně stejné,jenom má jednu vyjímku,třídu muscle ze 70. let.Kdyby bylo tohle už v U1,tak jsem spokojený.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 6. 2007 16:19

detaily v carbonu
Obrázek
Obrázek
celkem pekne ne?
HALI32
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka