Tak teda, vy ste ma tu poriadne prekvapili (hlavne staršie príspevky), s tými vašimi rečami o MW. Keď som to prvýkrát videl, nespustil som z toho oči a nemohol som sa dočkať, kedy si to konečne zahrám. Teraz som na Blacklist 7 a síce ma to už trochu prestáva baviť, ale stále je to podľa mňa najlepšia arkádová závodná hra na PC. fakt, MW sa mi veeeľmi páči.
Mám rád hlavne:
-Štýl rozprávania príbehu (filmový)
-Gragika
HDR (odlesky), Motion Blur (pocit rýchlosti), proste pastva pre oči
-Soundtrack
Adrenalínové a štýlové pesničky
-Speedbreaker
Skvelé spomalenie času. MW je totiž veľmi rýchla pre uvedomovanie si cesty, lebo sa odohráva v meste s úzkymi cestami a pri Motion Blur sa cesta čo vidíte rozmazáva. Na to je SB ako stvorený (on teda vlastne JE na to stvorený). Ešte sa dá použiť na vyzáčanie 100 stupňových zatáčok na 300 km/h, a nikdy som nenadával, že to je nerealistické. Veď predsa o to ide!
-Policajti, naháňačky, Milestones a Bounty
Adrenalínové a dychberúce (a ARKÁDOVITÉ) naháňačky ma vždycky brali, EA to proste skvelo vymyslelo. Mnoho prekážok, možností a spestrení ešte znásobuje zážitok.
-Tuning
Síce toho veľa orezali (od U2), ale myslím, že to najlepšie je stále tam. Meniace farby, najrôznejšie vynily, bodykity... to všetko vyzerá skvelo.
-Závody
síce sa trasy mnohokrát opakujú, ale to len zlepšuje schopnosť sa orientovať pri závode. Závodných módov je dosť, zaujal ma hlavne Tollbooth a Speedtrap, asi pre veľké rýchlosti počas nich
Ďalšie spestrenie sú policajti počas závodu, to sa človek aspoň nenudí
Celková arkádovitosť
Keby bol model poškodenia, bola by to nudná opakovačka. Keby tam boli chodcovia, boli by ste masový vrah. Keby to bolo realistické, naháňačky s policajtami by vyzerali trápne a nehrateľne. Ešte niečo?
NFS: MW je proste super (podľa mňa), a dal by som jej tak 80 percent do celkového hodnotenia. Ďalší skvelý kúsok od EA. Už sa teším na Carbon (teda ten názov, dúfam ešte zmenia).