NFS

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Fuck8r 1. 6. 2006 10:40

První NFS co jsem hrál byla 3 nebo 4 (nevím už přesně) bylo to po upgradu PC (486DX4@120Mhz,8MbRAM,4MbS3-Trio+4Mb3Dfx Woodoo1) a málem jsem se z tý kvality ******L a snad rok (teda kromě Quake :wink: ) jsem nehrál nic jinýho. I když předtím jsem moc aut nehrál, snad jen: Wacky Wheels :P a Carmageddon :twisted: tak po NFS 3 (nebo 4 ? ) mě závodní hry pořádně chytly a vlastně už nepustily :mrgreen:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 1. 6. 2006 15:25

Ten seznam jsem přebíral z abeceby her.Díky za info.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Rambo 5. 6. 2006 07:37

Carbon prý bude propadák větší než Most Wanted .
Rolničky prdlačky Batman je pako. Po hlavě spad do hnoje *****í mu sako.
Rambo
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 5. 6. 2006 09:31

Jasně a NFS,díl 128 bude naprostá špica!
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Tidic060 9. 6. 2006 00:36

Jenže komu to pojede ten 128 díl NFS ??? To už bude virtuální nee ??? Jinak to nevidím a jak to virtuální nebude tak to bude propadák aj tak...myslím, že už nemají čím překvapit :)
Beyong and Belief : fact or fiction
Tidic060
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 6. 2006 14:06

Tidic060 píše:Jenže komu to pojede ten 128 díl NFS ??? To už bude virtuální nee ??? Jinak to nevidím a jak to virtuální nebude tak to bude propadák aj tak...myslím, že už nemají čím překvapit :)"/quote]

No to už budou takové PC že stejně ten kdo nebude mít zas novou konzli bude muset pořád upgradovat aby si tak vysoké díly NFS zahrál...já už do PC cpát prachy nebudu...maximálně dokoupím 512MB RAM ale to je vše...žádná grafika prostě nic co by přesáhlo částku 1500Kč...raději si koupím další nextgen konzoli...to vté době totiž xbox360 už bude na takové úrovni jako dneska PSone :mrgreen:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tidic060 10. 6. 2006 15:09

Tak to jo no...na to budeš muset asi PC upgradovat co den aby sisi něco zahrál :) ale do PC se už nevyplácí cpát peníze, páč za rok už je to zase slabé...někdy i dřív :mrgreen:
Beyong and Belief : fact or fiction
Tidic060
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 10. 6. 2006 16:27

Tak teda, vy ste ma tu poriadne prekvapili (hlavne staršie príspevky), s tými vašimi rečami o MW. Keď som to prvýkrát videl, nespustil som z toho oči a nemohol som sa dočkať, kedy si to konečne zahrám. Teraz som na Blacklist 7 a síce ma to už trochu prestáva baviť, ale stále je to podľa mňa najlepšia arkádová závodná hra na PC. fakt, MW sa mi veeeľmi páči.

Mám rád hlavne:
-Štýl rozprávania príbehu (filmový)
-Gragika
HDR (odlesky), Motion Blur (pocit rýchlosti), proste pastva pre oči :)
-Soundtrack
Adrenalínové a štýlové pesničky
-Speedbreaker
Skvelé spomalenie času. MW je totiž veľmi rýchla pre uvedomovanie si cesty, lebo sa odohráva v meste s úzkymi cestami a pri Motion Blur sa cesta čo vidíte rozmazáva. Na to je SB ako stvorený (on teda vlastne JE na to stvorený). Ešte sa dá použiť na vyzáčanie 100 stupňových zatáčok na 300 km/h, a nikdy som nenadával, že to je nerealistické. Veď predsa o to ide!
-Policajti, naháňačky, Milestones a Bounty
Adrenalínové a dychberúce (a ARKÁDOVITÉ) naháňačky ma vždycky brali, EA to proste skvelo vymyslelo. Mnoho prekážok, možností a spestrení ešte znásobuje zážitok.
-Tuning
Síce toho veľa orezali (od U2), ale myslím, že to najlepšie je stále tam. Meniace farby, najrôznejšie vynily, bodykity... to všetko vyzerá skvelo.
-Závody
síce sa trasy mnohokrát opakujú, ale to len zlepšuje schopnosť sa orientovať pri závode. Závodných módov je dosť, zaujal ma hlavne Tollbooth a Speedtrap, asi pre veľké rýchlosti počas nich :)
Ďalšie spestrenie sú policajti počas závodu, to sa človek aspoň nenudí :)
Celková arkádovitosť
Keby bol model poškodenia, bola by to nudná opakovačka. Keby tam boli chodcovia, boli by ste masový vrah. Keby to bolo realistické, naháňačky s policajtami by vyzerali trápne a nehrateľne. Ešte niečo?

NFS: MW je proste super (podľa mňa), a dal by som jej tak 80 percent do celkového hodnotenia. Ďalší skvelý kúsok od EA. Už sa teším na Carbon (teda ten názov, dúfam ešte zmenia).
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 11. 6. 2006 14:21

Nečetl jsem Tvůj příspěvek celej, v něčem souhlasím, v něčem ne.. Motion Blur byl nice, tj pravda, zpomalování času mi bylo k ničemu, moc jsem to nevyužil prostě.. Pokazili engine hry, dyť i na silných sestavách měli problémy, to není možný, minimum detaily a seká se to? To jako ne.. Málo tuningu, policajti totál blbci.. Narvou jich dvacet na Vás ale inteligence je minus 100.. Kdyby radši dali třeba jen 5 aut a dali jim inteligenci, tak to bude mnohem těžší a zábavnější.. Jinak, to, že se Ti MW líbilo je přeci jen Tvůj názor, ale každej má svůj, takže hádat se o tom, co se komu líbí a že tohle či ono je lepší, to nejde.. V něčem MW jsem měl rád a v něčem ne.. Kdyby skřížili U2 s MW, tak by to bylo nej.. V9C tuningu, víc aut, noc, efekty, policajti.. Prostě sranda na en tou :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 11. 6. 2006 14:38

já používal speedbraker při průjezdu kolmých a úzkých zatáček pomocí smyku a při rozrážení záteras ;)
btw: zkoušel jste někdo NFS:MW v multiplayeru ?
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 11. 6. 2006 14:46

3D_Crab píše:btw: zkoušel jste někdo NFS:MW v multiplayeru ? /quote]

Zkoušeli jsme to s Davidem při recenozvání, bylo to výrazně slabší, než jsme čekali. Žádná policie, jen čisté závodění, bez dopravy, bez ničeho. Nuda, nuda, šeď, šeď.
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 12. 6. 2006 16:41

Úplně bez dopravy?To si ani nechci představovat.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod mae-geri 12. 6. 2006 19:13

Tak to je skoda... Doprava a policie tam uz proste patri.
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 12. 6. 2006 19:22

Jojo, docela nás to zklamalo. Navíc jsme hráli ještě verzi před patchem, takže to co chvíli padalo. Teď už je to lepší.
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mae-geri 12. 6. 2006 19:37

A nebude treba nejaky patch, krery by to umoznil? Nebo datadisk?
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka