NFS

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Weightlifter 31. 5. 2006 15:56

No pokud to dopadne jako Most Wanted tak to bude blbé
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 31. 5. 2006 16:03

To přece nemůžeš soudit,když je venku pár wallpaperů a jeden,nic neříkající trajler.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Fuck8r 31. 5. 2006 16:07

Já spíš soudím podle poslední hry...no comment...
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 31. 5. 2006 16:51

Já nesoudím jen se obávám
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod danniel 31. 5. 2006 17:26

Sakra, zdá se mi to nebo jsem tady na fóru jediný, komu se NFS:MW líbilo? Všichni tady do něho rejpou, jako by to byly nejhorší závody pod sluncem... :? :x
Games don't make people violent, lag does.
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 31. 5. 2006 17:28

Já jsem s Tebou,tak napůl.Zklamala mě grafika,jinak nic.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Fuck8r 31. 5. 2006 17:28

Na EA Games je to skutečně podprůměrná hra (narozdíl od ostatních dílů série NFS) to je vše.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 31. 5. 2006 19:25

MW by si zasloužilo tak 60% pokoušel sem ho dohrát bohužel to nejde je to strašná nuda to si dám radši znovu U1 nebo U2
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Fuck8r 31. 5. 2006 20:20

Skinny píše:MW je strašná nuda to si dám radši znovu U1 nebo U2o/quote]

Moje řeč. Jo a jinak se mě podařilo sehnat 2 nejlepší(poslední) simulátory F1 na PC-> Grand Prix 4 & F1 2002-> souboj titánů, dám vědět kdo vyhrál z pohledu hardcore hráče. Ale jedno vím už teď- rozhodně to bude větší zábava než MostWanted :P
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 31. 5. 2006 20:26

mě přišlo NFS:MW ze začátku úžasný, pak celkem dobrý a nakonec nudný až frustrující - to se mi u U2 nikdy nestalo :?
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Fuck8r 31. 5. 2006 20:40

K tomuto dni mám U1 dohranej 9-krát a U2 asi 5-krát a z toho je vidět že mě ty hry docela chytly :twisted: MW jsem hrál asi 3 (ne 3-krát) HODINY a už nikdy víc !!! Hry jsem se dokonce úplně zbavil (vyhodil) :?
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 31. 5. 2006 20:43

3D_Crab píše:mě přišlo NFS:MW ze začátku úžasný, pak celkem dobrý a nakonec nudný až frustrující - to se mi u U2 nikdy nestalo :?>/quote]

To s Tebou souhlasím,hlavně cajti,ale nemůžu říct,že by mě nebavilo vůbec ani ke konci.Bohužel jsem ho ještě nedojel.Jsem těsně před koncem.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 31. 5. 2006 23:57

3D_Crab píše:mě přišlo NFS:MW ze začátku úžasný, pak celkem dobrý a nakonec nudný až frustrující - to se mi u U2 nikdy nestalo :?>/quote]

Přesně tak...je to hlavně tím že U1 byl takový přelom tuningu takže to každého snad bavilo do konce ale MW už je ohraná kaše a honička s policajty nebaví tak dlouho...taky jsem to dojel asi do 52% a pak jsem toho nechal...nuda..pořád to samé
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 2Pix 1. 6. 2006 03:33

jezek píše:Need For Speed 1: Road & Track
Need For Speed 1: Road Challenge
Need For Speed 2
Need For Speed 3: Hot Pursuit
Need For Speed 4: Brennender Asphalt
Need For Speed 4: High Stakes
Need For Speed 5: Porsche Unleashed
Need For Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche
Need For Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Most Wanted
Need For Speed: Most Wanted - Black Edition

sorry ze ti do toho skacu, ale ...
- "NFS1" nebyl oficialni nazev - oficialni jmeno je "The Need for Speed" a pod text "Road & Track" podle casopisu, kterejm jim ty auta zapujcil
- NFS4 melo v Evrope nazev "High Stakes", v USA "Road Challenge" a jen nemcouri museli mit "Brennender Asphalt"
- zapomel si na NFS : Motorcity Online
- NFS5 nemelo nazev "Porsche", jen PU nebo P2000 a byl to rozdil mezi PC a konzolovou verzia taky mezi trhem kde se to prodavalo. Nazev "Porsche" vznikl tim, ze na puvodnim obalu byl napis "Unleashed" v tom stribrnym podkresu.

Tvuj problem s rozebihanim pod XP se resi smazanim gimme.dll a stahnutim opraveneho 3D setupu :-)

Pro uplnost dodavam, ze TNFS melo SE, kde byli zdigitalizovany tracky a pribudla jedna trat. NFS2 melo taky SE, pribudla podpora karty, jeden herni rezim navic (Wild), 3 auta (Mustang, Nazca a jeste jedno mam takovej pocit), dve trate a podpora FF zarizeni (a objevil se tam jeden track z NFS III)
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod 2Pix 1. 6. 2006 04:10

jeste k tematu : pamatujete na ty okamziky kdy ste u NFS Porsche poprvi okusily "rakety" s turbem, nebo GT specialy, ci hned prvni zavodni Porsche po skonceni Classic Ery ? za tezky prachy koupily a hned v prvnim zavode zafungovala mocna pritazlivost "S" (S-trom, S-loup, S-vodidlo) a z vaseho noveho Porsche se stala hromadka srotu po tom co ste vyrobili div ne totalku ? :-) Po tehle okamzicich se mi u NFS stejska ... NFS U/2 sem nehral, MW se mi nahodou objevilo na disku, tak sem si to zahral z toho duvodu, abych se dopracoval k A4 a Lanceru - pro porovnani zpracovani pohonu 4x4, pak sem to smazal, moušn blůr a super mega votuzink mne nebral ... honicky s policajtama stejne byli nejlepsi v jednicce, kde ste meli hrasky z rozpipani radaru a uz to jelo ...

trochu OT : hodne sanci sem daval po kompletnim propareni SLR:R od Invictusu v jejich dalsi projekt CRC, to mne uchvatilo, ale kvuli ochrane si i s originalkou muzu jit leda tak snupnout koks :-/ Sice zjednodusily princip uprav vozu (kde je ta doba, kdy sem si nastavoval ostrost vacky, kde je redline, prevodovy stupne, kompresi na motoru), ale i tak to je pro mne velice zabavna hra :-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Předchozí stránkaDalší stránka