CMR:Dirt

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod ben.wallace 31. 8. 2007 09:37

to jo, vetsinu hracu co znam (ne nejakejch profesionaůnich atd.), hrajou pocitacovy hry na klavesnici, pac rozhodne si kvuli jedny ci nekolia hram nebudou kupovat volant, kdyz uz tak si koupej gamepad
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 31. 8. 2007 09:52

Je to pravda no. Někdo chce hrát hry a někdo se zase jen kochat grafikou. Každej si koupí to svoje a všichni jsou spokojený. :D

Ale já teď Colinovi nevyčítám, že není simulátor (i když by to bylo pro mě a mně podobné príma :P ) ... prostě má nejnovější díl úplně divnej fyzikální model (podle videorecenze v LEVEL DVD) ... Colin 04 byl taky arkádovej ale já se u něho pěkně odreagovával a jezdil jsem ho (2x na klávesnici a 2x na volantu) a super - prostě arkádový ježdění s dost dobrým fyzickým modelem

ale ten novej né že má arkádovej model ale má špatnej arkádovej model - že se v něm jede tak nějak divně jde do smyku / nejde do smyku - divné chování vozu

já nevím já to nehrál - já hrál 03, 04 a 2005 - 04 a 2005 SUPER ! a 03 taky trošku divnější jízdí model ...
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Gruppe 7. 9. 2007 15:32

Pánové dotaz :) jsem herniho sveta neznaly, mam novej volant Logitech Formula Force EX a netusim jak se nastavuje jeho ovladni na DiRT.

Musim se hrat s tim profilerem?? Ci nejak dal se pohrabat v nastaveni DiRTu???

Ve Win Force Feedback jede a pod DiRTem se vypne a volant nereauje :(

Vim ze je chyba mezi klavesnici a zidli, cili kdo by mel pro me nejaky navod, budu rad :)

Pomoooooooooooooooooc :( :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
First Blood

Odeslat příspěvekod spajza X 7. 9. 2007 15:53

Dirt by mal ten volant detekovat,a mali by tam byt prednastavenia...ak nie asi smola....FF EX nepoznam....takze neviem (G25 ruuulz) 8) sorry musel som noo
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Gruppe 7. 9. 2007 15:59

G25 je hezka hracka, ale za takovou ,,volovinu,, nevyvalim xtisic :) cili investice do 2000 se mi zdala vicero rozumna :)

Jinak detekce nevali :( nejaky jiny napad? :(
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 16. 9. 2007 13:37

Takze se obavam, ze DIRT byl poslednim dilem teto dlouhe serie. :?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Najja 16. 9. 2007 15:16

_DAVE_
To je pravda :cry:
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DaveMax 16. 9. 2007 15:20

_DAVE_ píše:Takze se obavam, ze DIRT byl poslednim dilem teto dlouhe serie. :?

tak meli by udelat dalsi dil na jeho pocest :(
A man builds.
A parasite asks "Where is my share?".
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Najja 16. 9. 2007 15:34

DaveMax
Jenže to už nebude ono... To už nebude CMR... Navíc, on byl hlavním hrdinou... A bez něho... Já si to teda nedokážu představit...
Najja
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 16. 9. 2007 19:25

Colin RIP :cry: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 17. 9. 2007 05:48

Colin jo,ale pro sérii her to bude pravý opak,podle mne.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Najja 17. 9. 2007 06:18

jezek
Opak? To si teda neumim představit... že by Codemasters pokračovalo, po jeho smrti, když má ta hra jeho jméno... navíc, by to bylo vzhledem k jeho smrti i dost krutý, protože by se lidé domnívali, že on zemřel a Codemasters mu ani "nedrží minutu ticha" (myslim tim minutu ticha ve vydávání her), a že jenom kvůli bussinesu a penězům vydávají další díly...
Najja
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 17. 9. 2007 06:26

No já to beru tak,že by mohli vydat nějakou reedici všech dílů v nějaké "platinové" edici.Nemyslím to jako nějaký hyenismus.Prostě vzpomínku.
Naposledy upravil jezek dne 20. 9. 2007 05:27, celkově upraveno 1
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod petriczech98 19. 9. 2007 15:59

Určitě souhlasim s váma. Já si myslim, že si jen tak nenechají vzít nejoblíbenější rallye hru. Myslim jako že určitě budou pokračovat.
petriczech98
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Najja 19. 9. 2007 20:16

No taky bych souhlasila se vzpomínkovým dílem... uvidíme co se stane, každopádně je přinejměnším jasné, že už to nebude jako dřív... vydají zřejmě vzpínkový díl a to bude vše... konec. Nevím.
Najja
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka