NFS-MW - co robit?

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod cache 8. 2. 2006 22:24

Zdravim pani. Pozical som si tuto hru od kamosa coju presiel a nechapem to.
Zacal som karieru, presiel som tym uvodom, povedalo mi ze musim zvladnut par zavodov aby som mohol ist s #15 a neviem kde mam najst sie zavody.
Proste si s autom volne jazdim po meste a neviem co mam robit.
Ked pridem do "safe house" a stlacim enter, tak sa dostanem do menu, kde mam na vyber resume carier, start new a load, pripadne o uroven vyssie su tam options, nejake tie dalsie jazdy, quick race a podobne. Z tych dalsich jazd som presiel tusim 10 a pochopil som ze to k tej kariere nepatri.
Co mam teda robit? Kamos je neschopny mi daco vysvetlit, stale len ze ved chod do "safe house" a tam ti da na vyber jazdy..

Moc vdaka..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 8. 2. 2006 22:27

Ještě existuje taková příjemná nápověda v podobě manuálu, kde jsou všechny tyto věci popsány.
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cache 8. 2. 2006 23:52

No manual po ruke zrovna nemam..
Ale co uz. Volal som teda kamosovi, siel som "step by step" ako vravel a nebolo tam to garazove menu, tak som zacal novu karieru a garazove menu tam zrazu bolo..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 9. 2. 2006 14:48

Veď máš ísť do Blacklist 15, o tom je celá kariéra.

(Nechápem, ako si to mohol nevšimnúť...) :?
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod _peper 14. 2. 2006 11:43

Pokud nehrál nikdy nic od EAsportu tak se to dá pochopit, poku nehrál žádný NFS, tak taky. Ale jinak to taky nechápu :) Ještě jsou tam všude nápovědy, tipy atd....
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
Killing Spree

Odeslat příspěvekod cache 21. 2. 2006 01:55

Nie, bol posahany profil, proste to skakalo do menu o uroven vyssie (resp. nizsie), takze jedine co sa dalo bolo free roam.
Zacal som novy profil a vsetko ide v pohode..
cache
Killing Spree