NFS Underground 2 - Top Speed

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod M@tezz 18. 1. 2006 01:57

No dobře, já vím, že už všichni hrajete NFS: MW, ale přece se zeptám :wink: Kolik se vám podařilo vymáčknout z jakéhokoli auta v NFSU 2?

Já jsem se Skylinem dostal po dlouhém ladění a zkoušení na 360,6 km/h. Šlo by určitě i víc, ale nenašel jsem trať, ve které by byl delší relativně rovný úsek, než je v Garibaldi Run

Podle popisu převodů v sekci Performance Tuning, by měl jet bez nitra 372,2 km/h, s nitrem by se mohlo podařit cca 390 km/h.

Obrázek
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod party boy 20. 1. 2006 20:43

Skoro 330 a pak zatáčka. Bylo to s Celicou věřim že by jela ještě víc ale prostě jsem už musel brzdit.
party boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jirk4 25. 1. 2006 19:24

party boy: 330 ceho?
Já jel cca 280 mil za hodinu, ale důkaz nemám, bylo to s dusíkem na té dlouhé rovné hlavní silnici.
Jirk4
Killing Spree

Odeslat příspěvekod M@tezz 25. 1. 2006 19:31

Jirk4: Tak to je nářez! To je 448 km/h :shock: S jakým autem?
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod party boy 28. 1. 2006 09:02

Km/h sorry, ale to muselo bejt solidní autíčko s 280 mph
party boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jirk4 28. 1. 2006 09:24

Tusim se Skylinem.. Vim ale ze sem jel tak rychle, ze uz to bylo rozmazany na maximum a uz jenom pomalu naskakovali cisla.. Mozna by se dalo jet i vic ..
Napriklad tady:
http://wilderatte.de/nfsu2/f219a4e5.jpg
Jirk4
Killing Spree

Odeslat příspěvekod party boy 28. 1. 2006 11:06

885 km/h? Je to normální? Neni v tom nějakej cheat?
party boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jirk4 28. 1. 2006 11:36

885 nevim, ale na vlastni oci jsem videl skoro 700km/h
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 1. 2006 13:01

S tím 885 tam musel být odemknutý nějaký trainer na zvýšení rychlosti aut...podle mě je to nereálné...to auto by letělo...vždyt formule jezdí max myslím 450 km/h...vím že se dá v nějakém souboru přepsat ty rychlosti aut
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod David Sláma 28. 1. 2006 13:55

Jirk4 > Viděl bych to tak, že jde buď o nějaký cheat nebo o fotomontáž. Zaprvé se stačí podívat na minimapu - ta cesta, co má auto za sebou, není na získávání rychlosti zrovna ideální, navíc je to tuším do kopce. Druhá věc je zařazená čtyřka, která mi k té rychlosti nejde dohromady už vůbec. Jinak za běžných okolností plně vylepšené auto v NFSU2 (ze kterého je screenshot) dosáhne něco přes 300 km/h, ale to je asi tak vše :).
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fever 29. 1. 2006 12:36

[quote="David Sláma";Jirk4 > Viděl bych to tak, že jde buď o nějaký cheat nebo o fotomontáž. Zaprvé se stačí podívat na minimapu - ta cesta, co má auto za sebou, není na získávání rychlosti zrovna ideální, navíc je to tuším do kopce. Druhá věc je zařazená čtyřka, která mi k té rychlosti nejde dohromady už vůbec. Jinak za běžných okolností plně vylepšené auto v NFSU2 (ze kterého je screenshot) dosáhne něco přes 300 km/h, ale to je asi tak vše :)../quote]
To je trainer, nie fotomontáž. Už len stav jeho konta...
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod M@tezz 29. 1. 2006 13:22

Je to divné. Jede na vytočenou čtyřku, turbo fouká tak z 1/4, jede 885 a a je pravda, že za ním není cesta, na které by se dalo takhle rozjet.

M@tezz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _peper 29. 1. 2006 21:33

No jasně je to trainer, konto má zaplněné až po okraj :D
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 30. 1. 2006 17:50

Já jsem ze Skylina vytáhl 376,5Km/h, jo a 885 je kravina už přece s 2KG6 je to hovadina a navíc na 4ku. Haaahhhahahhh h.o.v.a.d.i.n.a.!.

PS: Jdu dělat nové rekordy poraďte dlouhou trať na D.R.A.G.
Jack O´Neill
Poslední varování

Odeslat příspěvekod _peper 30. 1. 2006 17:56

376? Tak to mám ještě co dohánět :) Zatím mám galardo a nejel jsem s ním víc jak 330 :cry: Stejně mám nejradší Mitsubichi EVO! To je kára, na dragu vorvu cokoliv :D
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
Killing Spree

Další stránka