_DAVE_ píše:RE: Scobra - Urcite to nejsou vyhozene penize, na 266MHz je sice RAM pomala, ale na 333MHz to taky neni zadna silena vyhra.. To ale neres, tvuj problem je NEDOSTATEK pameti a ne rychlost. Kdyz mas pameti malo, prisprilis to zamestnava tvuj HDD a hry se nekontrolovane zasekavaji. Mas pameti DDR, to je nejakych 600-700Kc za 256MB, dost si tim pomuzes.
Taky mi neleze do hlavy proc mas u te slabsi sestavy silnejsi grafiku, proc nedas GF3 k tomu Duronu ???
Už se v oblasti her a PC vůbec pohybuju dost dlouho a tak vím o všech těhle nedostatcích, problém je spíš v jejich řešení. Ale pouvažuju o tom.
Mě to taky neleze do hlavy, ale brácha si nedá říct

. Prostě chce mít silnější grafiku, když má slabší procesor, protože by se slabší grafikou byl v pr*eli úplně. Teď je na bráchovim FX5200 (za 500 Kč) a na tom mom je ta GF3.
U těch pamětí jde spíš o to, že plánuju tak za rok kupovat nové PC (možná obě), a proto ve výhledu koupě dalších 256 MB teď za 700 Kč jsou podle mě vyhozené peníze. Navíc s plynulostí her nemám problémy. Je pravda, že to občas škubne, ale už sem si zvykl a taky nehraju hry, kde by na občasném škubnutí tolik záleželo.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.