Jakou závodní hru zrovna hrajete?

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 2. 2022 21:26

Devadesátky.

"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 2. 2022 10:33

-- 16. 2. 2022 10:37 --

Sasakr píše:Nainstaloval jsem Crew.

Jsem to zkoušel znovu a také umí nastavit gamepad jako volant a masakr! Ta hra není vůbec marná. Nejhorší je vždy to dementní gamepad ovládání u her. U dvojky už vypnout prý nejde.

-- 16. 2. 2022 10:59 --

Longford naživo.

"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 2. 2022 19:10

O čem to mluvíš?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 2. 2022 21:05

Že jsem dal Crew další šanci a mile překvapila. Jako fyzika tam není úplně simulátorová, ale zase tak blbá není s pořádným řízením.

-- 17. 2. 2022 21:35 --

8-D

tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 2. 2022 00:50

tdjohn píše:Jsem to zkoušel znovu a také umí nastavit gamepad jako volant a masakr! Ta hra není vůbec marná. Nejhorší je vždy to dementní gamepad ovládání u her. U dvojky už vypnout prý nejde.
Myslel jsem tohle.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 2. 2022 13:00

To jsem přece vysvětloval minule. Gamepad má vždy dementní pomocníky, které nechceš. To je jako Forza nebo GT. Ty hry se pak hrají hrozně debilně, když umíš řídit. A TC1 umí právě nastavit gamepad jako volant, kde nejsou pomocníci. Jen teda přijdeš o speed sensitivity steering, což není u tak jednoduché fyziky problém.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 2. 2022 14:02

Jo tohle... tak to jsem nikdy v žádné hře neviděl. Důkazem budiž, že hry, co nepodporovali volant, jen gamepad, jsem si přes SW emuloval do volantu. A šlo to normálně hrát.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 2. 2022 14:10

Mají to všechny hry, které hraješ, protože asi nic pořádného nehraješ. :D Ale jak říkáš, pokud nebyl pomocník na volantu, což některé hry mají, je to v pohodě. Třeba Forza a GT nemá pomocníky na volantu, takže tam by to fungovalo. Grid 2019 je prý na volantu dobrý, což může znamenat, že to tam není.

Jaké hry jsi takhle řídil?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 2. 2022 22:35

Takhle, že podporovaly gamepad ale ne volant a muselo se to emulovat? Z fleku si pamatuju jen dvě: Mafia 2 a Driver San Francisco. To nejsou nejlepší případy :-D

Ale jinak jsem s gamepadem hrál všechno za poslední 3 roky.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 2. 2022 00:24

Počkej, jsem to myslel naopak, proto mi to přišlo divný. Já to pochopil tak, že jsi měl hry, které uměly jen volant, tak jsi ho ze svého gamepadu musel udělat. Jen jsem si říkal, které hry to tak mají. :D

Normálně je to tak, že skoro každá hra podporuje gamepad a právě má "pomocníky", které vše *****í. Proto pokud hra podporuje nastavení volantu, když je připojený gamepad, lze to obejít. A TC1 tohle umí.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 2. 2022 15:57

Nevím, starý hry to nerozlišovali, nastavil sis osy, tlačítko a jelo se. Teď mě když tak oprav, ale když máš Xbox ovladač, tak se nový hry nastaví automaticky včetně button prompts a když máš cokoliv jinýho Xinput, tak stejně musíš nastavovat. Pokud ti do toho nezasáhne Steaminput pochopitelně.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 2. 2022 19:59

Který ale? GTR1, GT Legends a GTR2 určitě ne. Jenže to není úplně tvůj žánr. Zkus nějakou nadhodit. Já to začal řešit až na konzolích, že ti to *****í ty hry. Na PC to bývalo, jak píšeš, ale už nevím, co jsem tak hrál.

Dnes je to o tom, že pokud hra zjistí, že máš ovladač, tak ti tam nacpe hromadu pomocníků, že ani sám nehraješ. To je obrovská nevýhoda GT. Já ho znal nejdřív na volantu a až pak jsem ho hrál na gamepadu. To je na gamepadu jak arkáda.

Takže primárně je to problém na konzolích, kde hry vědi, že máš gamepad. Na PC jsou to často porty a zároveň plno lidí miluje gamepady i tam. Prý i DS4 má podporu her.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 3. 2022 11:07

Tak co na to říkáte? Za mě dobré, že na gamepadu už to není jak nějaká arkáda, což mě mile překvapilo. Ale obecně z toho moc simulátor necítím. Jako hra ale fajn. Jen moc nemusím koupit hru, kde není nic odemknutého. Mám rád vše k dispozici, ale to jsem věděl předem. Plno infa o autech a super grafika.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 3. 2022 23:36

Koukal jsem na srovnávačky a nemůžu si pomoct, v grafice rozdíl proti GTS minimální a některý věci dokonce horší. Generační skok ani omylem.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 3. 2022 11:12

To jsou ti YT hrdinové. Srovnávačka se dělá doma a sedí se u toho. Rozdíl je tam značný, hlavně to jede ve 4K konečně. Graficky je to jedna z nejlepších závodních her vůbec, i když jsou tam i věci, které nejsou až tak dokonalé. Grafika mi přijde úžasná, mně vadí ta fyzika. Pro mě ta hra aktuálně moc není. Ovládání na gamepadu je horší než u Horizon a fyzika je určitě lepší, ale má značné problémy. Uvidíme.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka