Need for Speed Shift

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Majorus 24. 9. 2009 17:21

Přesunuto ze sekce hardware.
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Fuck8r 24. 9. 2009 19:11

tukan013 píše:Chtěl bych se zeptat jestli mi pojede na téhle sestavě NFS:Shift

AMD Athlon 64 3800+
Sapphire HD 2600 PRO
2 GB RAM
Windows 7

Díky za odpověď :)

já to testoval na x2 4400+, 8800GTS512 a 2GB RAM + Vista a kousalo se to na jakékoliv grafické nastavení prakticky pořád stejně = asi slabé CPU :-|
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod THeBaNDiT 24. 9. 2009 20:30

ja hram SHIFT na mojom X2 5000+ 2.6@2.9, 4GB RAM, HD3870 v rozliseni 1680x1050 plne detaily 8xAA 16xAF a vo velkej vacsine situacii plynulo, obcas zatrha, ale to prisudzujem nevyladenosti ovladacov (Catalyst 9.9)

Dufam, ze to nehrate v nastaveni na kompatibilitu s W98, v takom pripade mi to sekalo aj na najnizsom rozliseni a detailoch... hra vyuzivala vtedy len jedno jadro procesora (bolo jedno, ci X2, X3 alebo X4) a vraj aj mnohe funkcie grafickej karty boli nevyuzite...
zive: HP Envy x360 Conv. 13" (Ryzen5 4500U, RAM 8GB, GF AMD Radeon)
digiarena: Nikon D5000 + 18-105mm DX VR + 55-300 DX VRII + SB-700
avmania: Samsung QE55Q80T + Nvidia Shield TV 2017 + ONKYO TX-NR414 + Jamo S426 HCS3
mobilmania: Samsung Galaxy S22U
THeBaNDiT
First Blood

Odeslat příspěvekod mtmccox2 24. 9. 2009 20:48

Mě se to sekne jenom když se to po startu mydlí všichni pohromadě, jinak plynulé - E5200 @ 3.5GHz, HD4850, 4GB
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 9. 2009 21:31

U mě pořád naprosto plynulé - PS3 :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod mtmccox2 24. 9. 2009 21:38

ha, ha, ha 8)
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod danniel 24. 9. 2009 23:47

Je to dost závislé na procesoru, s 2,26 DC si ani neškrtnu, na minimální detaily mám 25 a na nejvyšší 20 FPS. :-S

SCobra píše:U mě pořád naprosto plynulé - PS3 :D

Na nejvyšší detaily? A kolik tam máš AA a AF? :D
Games don't make people violent, lag does.
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 25. 9. 2009 18:38

Mám docela divnej problém. Pujčil jsem si od kámoše logitech MOMO a moc nefunguje....
zaprvé : neustále je v menu zablokovaná akcelerace/šipka nahoru takže se nedalo hejbat v nabidkach témeř. Pak jsem zjistil že to jde ukldinit tim že budu mít nohu na levym pedálu.
Když jsem zkusil hrát tak mi to nejelo vůbec, tak jsem zkoušel přepínat různý nastavení... -> nějak nechápu jeslti mám mít logitech MOMO Racing nebo Logitech MOMO Force... protože ten volant se jmenuje Logitech MOMO Racing Force... :D A taky netušim co znamená ty oddělené pedály. Nakonec jsem to rozchodil na oddělenejch pedálech a Racing, ale jak jdu do hry tak se auto automaticky rozjede na rychlost 45 km/h . Pravym pedálem jde v pohodě plyn a levej je jakoby brzda ale strašně pomalu brzdí. A jak jí pustim tak to zase vyjede nahoru na 45kmh...
Nastavovat to moc nejde protože musim mít furt nohu na tom jednom pedálu aby to neujíždělo.
Když jsem zkusil undercover tak tam šlo všechno v pohodě. Tak bych potřeboval radu jak si nastavit ten xml soubor (a jakej) v C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT\ControllerDefaults\PC .
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod Weightlifter 25. 9. 2009 20:26

danniel píše:Je to dost závislé na procesoru, s 2,26 DC si ani neškrtnu, na minimální detaily mám 25 a na nejvyšší 20 FPS. :-S

SCobra píše:U mě pořád naprosto plynulé - PS3 :D

Na nejvyšší detaily? A kolik tam máš AA a AF? :D

Jo teď si ho dostal :mrgreen: a taky jaké máš rozlišení
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 9. 2009 20:32

Malý... Ale aspoň to jede na plynule :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 25. 9. 2009 20:46

Mi to taky jede plynule asi tak 60FPS 8-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SmartinS 26. 9. 2009 09:47

Je v ps3 verzi fotomode?
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 26. 9. 2009 09:56

Mě nechce fungovat demoverze, mám prakticky černou obrazovku, vidím jen světla aut a HUD jinak absolutně nic... Chtěl jsem si koupit fullku ale když nejde ani demíčko... Nvida vydala nové bety ale o NFS tam nic není, jenom že přidali podporu SLi, tak uvidím jestli to pude nebo ne...

Nepomohlo to...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 26. 9. 2009 10:23

SmartinS píše:Je v ps3 verzi fotomode?
Já myslím, že je ve všech. Ale ruku do ohně ti za to nedám...tohle asi bude vědět Cobra, ten má PS3 verzi.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 9. 2009 10:40

SmartinS píše:Je v ps3 verzi fotomode?

Je tam.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka