Need for Speed Shift

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Veverka 30. 1. 2009 19:03

Jsem zpátky :)
Punk's not dead! :P
Veverka
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Veverka 31. 1. 2009 08:12

Jsem zpátky :)
Punk's not dead! :P
Veverka
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 31. 1. 2009 10:54

Shift vypadá zajímavě :-) A zase slibujou simulaci, propracovanější deformační zóny...neslibovali tohle už u ProStreet? :hm A všichni snad víme, jak ProStreet dopadly...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 1. 2009 10:58

Bohužel mám takový podezření, že všechno jsou to zase jen marketingový kecy a dopadne to jako s posledními díly - vaření z vody... destilované...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 31. 1. 2009 12:11

NFS je poslednich par let absolutni sracka pro Americke teenagery s vygajdanyma gatema. Pokud chteji konkurovat gran Tourismu nebo Forze, meli by vytvorit novou znacku s neposramocenou povesti, a "NFS" uz konecne nechat zapadnout prachem.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 1. 2009 12:16

Nebo tak :-) Jenže s jiným jménem by se to neprodávalo tak dobře :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 2. 2. 2009 09:05

SCobra píše:Nebo tak :-) Jenže s jiným jménem by se to neprodávalo tak dobře :-)
Přesně tohle je důvod, proč NFS dneska ještě vůbec jsou :'( Prostě EA pod jejich jménem prodávají s****y, který by pod jiným jménem hnily v regálech...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 2. 2. 2009 10:37

Dovolil jsem si upravit název debaty.

Jinak obrázky vypadají solidně,ale s kámošem jsme to rozebírali v pátek a došli jsme ke stejnému názoru,NFS už ne.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod AlienX 2. 2. 2009 10:51

pani z EA - co takto ozivit trate a atmosferu NFS3/4?
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod includes 2. 2. 2009 10:55

Co vše se dá vyvařit z vody pouho pouhým názvem hry :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 2. 2009 10:55

Nejlepší by bylo asi zahodit celej ten současnej koncept, předat to jinýmu týmu a začít znovu od začátku...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Fuck8r 2. 2. 2009 10:59

já to čet jako: NfS s h i t 8-D ... ale některým dílům by ten název i odpovídal :D ... tak jim dejte ještě jednu (kolikátou? 12.?) šanci - třeba překvapí :-)
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 2. 2. 2009 11:03

SCobra píše:Nejlepší by bylo asi zahodit celej ten současnej koncept, předat to jinýmu týmu a začít znovu od začátku...

No taky to tak udělali,ne?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 2. 2009 11:08

Předali to jinýmu týmu, otázka je, jak moc se budou držet toho současnýho konceptu... :-)

Fuck8r: Třináctou :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 11. 2. 2009 21:38

Need for Speed SH!T :mrgreen: teď vážně všechny NFS už jdou delší dobu mimo mě
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Další stránka