Need for Speed: Undercover

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Demon 19. 11. 2008 11:35

No a dočkali jsme se. 8-D EA nezklamala. Po půl roce reklamních žvástů, jak zase bude hra super, jak v ní budou zakomponované nové vychytávky, postupy...bal bla bla...je tu zase NIC! Fuj Fuj Fuj a jeste jednou Fuj! >:-( Mě přijde jako kdyby ty vývojáře držely zavřené už 5let v jediné místnosti bez absolutního kontaktu s okolním světem. Protože jinak si to asi vysvětlit nejde. No a za tohle co předvedli tentokrát by měli dostat minimálně měsíc hladovku!!!
Ať je pustí konečně ven a dají jim zahrát Grida, test Drive, FlatOuta, ať vidí co je závodní hra! Chudáci! ]:-<
Mobil: SE C903
Comp: Gigabyte MA790X-DS4, 620W Corsair, AMD Athlon 64 X2 5600+ (2.9GHz), 4GB DDR2 Kingston, Ati Radeon HD 4850, HDD 2x WD Caviar320GB
Konzole: XBOX 360 (60GB HDD) @ Samsung 32" Full HD
Car: Peugeot 306 1.9TD
Demon
First Blood

Odeslat příspěvekod David Sláma 19. 11. 2008 13:03

jezek píše:Hodně se mi líbí název recenze na bonuswebu a pak hodnocení lidí :D

[narcisntí hláška]
A na Doupěti bude recenze moje - těšíš, se? :-D
[/narcistní hláška]
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fuck8r 19. 11. 2008 13:45

tak si jich prostě nevšímejte a ty paskvily nehrajte - však ono je to kolem 20. dílu přejde ^^

myslím že už to kupujou jenom rodiče neznalí věci pač soudnej člověk / hráč si to určitě nekoupí - teď už těžej jenom z toho že matka přijde do krámu a že chce k vánocům nějakou hru pro kluka a prodavač jí nacpe tenhle paskvil za 1000Kč+ s tím že to je nejnovější, nejkupovanější a nejlepší díl nejlepší závodní série no a tak to koupí a kluk chudák o štedrém dnu blije u monitoru nad tím hnusem...

EA jsou židovský stvůry produkující předražené, paskvilní rychlokvašky - ať zhebnou!
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 19. 11. 2008 15:08

David Sláma píše:[narcisntí hláška]
A na Doupěti bude recenze moje - těšíš, se? :-D
[/narcistní hláška]

[pochlebující tón]Ani nevíš jak ;-) [/pochlebující tón]
Speedy jste s Pettkou vždycky dělali Vy dva.Tak doufám,že to bude jako obvykle povedené ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Demon 19. 11. 2008 15:26

Fuck8r píše:tak si jich prostě nevšímejte a ty paskvily nehrajte - však ono je to kolem 20. dílu přejde ^^

No ale me to proste se*e. Na prvním pocitaci jsem paril NFS 2 no a to byla nejvetsi zabava co jsem na komplu zazil (hned po Wormsech), protoze se dal hrat splet screen s kamosem. pak ve 3. dile policajti, ve 4. dile pribyla demolice aut, dokonce i s vlivem na jizdni vlastnosti...vsechno to bylo tak hezky rozjete, tak mi nejde do hlavy, proc se to muselo tak totálně zvrhnout v takové děsy, co dnes produkují. :-!
Chyťte toho kdo za to může a pověste ho vejš ať se houpááá! ]:-<
Comp: Gigabyte MA790X-DS4, 620W Corsair, AMD Athlon 64 X2 5600+ (2.9GHz), 4GB DDR2 Kingston, Ati Radeon HD 4850, HDD 2x WD Caviar320GB
Demon
First Blood

Odeslat příspěvekod Galicia 19. 11. 2008 18:42

Nevíte někdo, jestli je ve hře možnost přehrávání Replay? Po závodě se mi zobrazí jen možnost volby pro Restart, statistiku a Continue...
Galicia
First Blood

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 19. 11. 2008 20:05

jezek píše:[pochlebující tón]Ani nevíš jak ;-) [/pochlebující tón]
Speedy jste s Pettkou vždycky dělali Vy dva.Tak doufám,že to bude jako obvykle povedené ;-)

Ne vždycky, Pro Street dělal myslím Tommy a byly napsané úžasně :twisted: A neboj se, budu tam taky trochu přicmrndávat.
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 19. 11. 2008 21:22

Pettka: Teď jsem si tu recenzi na NFS:PS pročetl a je fakt skvělá :)
Jinak na Tiscali Games už je druhý den recenze ... pche, NFS tam dostalo 7/10 - takovej brak a tak vysoký hodnocení! Taky jsem se do recenzenta pěkně obul 8-)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 19. 11. 2008 21:45

Pokud to bude jako MW tak to může být dobrá hra. Jinak zrovna MW moc jednoduché nebylo, hraju ho s přestávkami dva roky a pořád nejsem na konci... Kvůli toolchase nebo jak se ta disciplina jmenuje, mě to nebaví... Mohli by jednou udělat MW kde by se hrálo za policii ovšem ne nějakou přiblblou undercover ale reálnou... Tím jak sbírám modely policejních aut tak vím že hodně policejních složek používalo a používá velmi zajímavé vozy, kdyby se z toho udělala hra tak by to mohla být docela bžunda... Samozřejmě s pohledem z kabiny, pěkně číhat někde za značkou (jak to američtí policajti dělají) počkat až zapípá radar a pak vyrazit na plný plyn... Legrace by to byla i s motorkama,taková Electra Glide, no koneckonců kdo jste hráli San Andreas kde se dala tahle motorka čórnout tak víte o čem mluvím... Obávám se však že se budu muset obrátit na konkurenci tam kde parkuje Test Drive (taky by mohli udělat další díl, poslední byl fajn...)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Demon 19. 11. 2008 22:53

Galicia píše:Nevíte někdo, jestli je ve hře možnost přehrávání Replay? Po závodě se mi zobrazí jen možnost volby pro Restart, statistiku a Continue...

replay tam neni.

Jo a jeste si prihodim polinko do ohně. kdyz uz tam EA chce mermomoci cpat nejaky ribeh a najima na to davy hercu, tak je celkem divne ze nikdy nejde videt hlavni hrdina (my). napr. v test drivu neni pribeh zadny, ale postavu si vybrat muzem, navic si muzesm upravit ksicht podle predstav, muzem kupovat obleceni apod. coz daleko vice prispiva k hratelnosti, resp. ke stotozneni se se hrou.

Kdyby aspon slo si vybrat nejakou postavu. taky tam mohli par hercu hodit na vyber a pak snima natocit ty sceny. tolik prace by jim to zas nedalo.
Demon
First Blood

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 20. 11. 2008 23:32

Hodnocení po pár hodinách hry - není to zdaleka ta špatný, jak se na počátku zdálo, jízdní model je opravdu mohutně vylepšen (oproti MW) a zaručeně poznáte, že sedíte v jiném autě, než před chvíli. Navíc mě to začíná dokonce i bavit .... :)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Demon 21. 11. 2008 14:42

No a jak to máte s tim sekáním? me se hra seká i na nejnižší detaily.no ono v tom ani neni moc rozdil jestli dam vysoke nebo male detaily. proste to ma hrozne vykyvy ve framerate. z 50 to v nekterych mistech nepochopitelne pada pod 20. no a masinu mam celkem nadupanou.
Demon
First Blood

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 21. 11. 2008 18:59

No tak ahojte priatelia... je to supper duper bombasticka hra... len by ma zaujimalo toto: ked mi pri mapke vypise cervenym "zniceny majetok napr. 200dolarov" alebo "rychla jizda 250dolarov" alebo este "jizda mimo silnici 50dolarov" tak to mi ich uberie alebo pripocita??? Hram tuto hru este asi len 2 hodiny a nepodarilo sa mi to zistit... Vopred dik........... Mr.Bombastic
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
First Blood

Odeslat příspěvekod Candy 22. 11. 2008 14:33

Prosim vás, mně se ta grafika zdá nějaká hnusná, detaily mám na max, ale ten svět a silnice jsou nějaké šeredné. Chtěl bych se zeptat, jestli je to normální? http://img360.imageshack.us/my.php?imag ... 285dl6.jpg http://img368.imageshack.us/my.php?imag ... 728ub1.jpg http://img389.imageshack.us/my.php?imag ... 622yk2.jpg
Candy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 22. 11. 2008 16:10

No asi ano... ja tom mam na strednej a nieco aj na nizkej = vyzera to omnoho horsie.... mas zapnute aj vyhladzovanie hran??? lebo sa mi to zda byt nejake kockate kusok

A neviete mi niekto poradit to co som pisal v predchadzajucom prispevku????
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka