Prečo by,za předpokladu dohrání AoEII.,pochopitelně komplet ,máš u mňa pardon,hej ...ozvi se na SZ...pokec o RPG/STG...Starec Marcel od Zvonu...no přihodil bych još :Alfu Centauri s Datáčom...
1. Heroes 3 - podle mě nejlepší Heroes... skvěle propracovaná grafika, upgrade bojovníků, spousta good map... prostě neni co dodat je to Boží 2. Heroes 4 - jsem velkej heroesák a 4 mě překvapivě hodně bavila (narozdíl od většiny ostatních lidí), hrozně se mi líbil hrdina zapojenej do bitvy a 4 měla podle mě nejlíp zvládnutej systém kouzel... bohužel mi tam chyběl upgrade bojovníků ale i tak je to pro mě skvělá hra 3. Warcraft 3 + FT - začal jsem to hrát teprve nedávno ale děsně mě to chytlo... hlavně mě bavěj mapy Tower Defence, který hrajem s kámošem 4. Age of Empires 3 - jedinej díl, kterej jsem ze série AOE hrál ale taky mě bavil... líbilo se mi vylepšování vlastního města v základním menu...
jinak mě další strategie moc nechytli... zkoušel jsem pln očekávání Civilization 4 ale pro mě to byl naprostej propadák kterej mě osobně vůbec nezaujal...
Cože ?!? no tak to je fascinující... It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary... Hypotetical high five...................................... NICE!!
Bohémia ozvi se mi ,pokecáme o STG/RPG...,když to ještě za něco stálo...zkus si sehnat tu,,Alfu centauri,,...mám bichli na ňú v cz...to nemá chybu!...těší se Marcel od Zvonu ,jo ,bichlu mám i na AoEII....pochopitelně je to bezkonkurenční PPG a co Piratii od Sida,he...
Takže nej u mě stále zůstává Caesar III (+ příbuzenstvo), vlastně nic by se za ten rok nezměnilo, pokud by se mi do ruky nedostali Knights of Honor. Konečně po cirka 90hodinách hry jsem dohrál první mapu...
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?" "Dnes v noci třeba i bez koně..."