STARCRAFT 2

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 5. 2007 18:45

No, beta nebyla oficiálně nikde oznámená. Vlastně žádné datum nebylo oznámené.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lepus 20. 5. 2007 18:51

Mam to od kamosa co to cetl na Eng. foru takže to sice neni uplně košer ale na každym šprochu pravdy trochu nehledě na to že je to BLIZZARD takže opravdu neni kam se ponáhlať
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 5. 2007 18:53

Taky si myslím, že až to vyjde, tak to vyjde. Peněz mají prakticky nekonečno, tak si snad dají záležet.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod cache 20. 5. 2007 19:00

Lepus ja som to praveze vcera cital, ze na tej konferencii kde to predstavili oznamili ze by to chceli dat na vianoce do predaja. Tak si vyber.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 5. 2007 19:03

a zdroj? Respektive kde jsi to četl.
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod cache 20. 5. 2007 19:12

Stranka prekladana z korejstiny online prekladacom.. Predvadzana bola udajne pre-alpha verzia a vyskusat si ju mohlo dost ludi.. Otazne je ci to bola pravda, 90% sprav je imho "jpp" podobne ako je aj ta ze to bude az o rok a pol..
Tu su dalsie videa:
http://youtube.com/profile?user=wozu99

//edit: na wikipedii sa objavil clanok v ktorom je:

It has been stated that development on the game began in 2003, shortly after Warcraft III: The Frozen Throne. While there is currently no release date, the game development is in the pre-alpha stages and is "very far along and already playable in multiplayer with all three races".

Preklad: Vyvoj zacal v roku 2003 kratko po WC3: FT. Nieje ziaden pevne dany datum vydania a hra je v pre-alfa verzii a je "velmi daleko od multiplayeroveho hrania vsetkych troch ras".
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lepus 21. 5. 2007 08:22

Tak blizzardi us na svich strankach zprovoznily gameplay videjka :mrgreen:
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod Xoddam 21. 5. 2007 23:20

videa neznamenaj nic .... ani screenshoti ani co ja vim co ... nepamatujete si na HL2? Tohle bude to same, pac je to pecka, a kazdy pecku ocekava tak si daji zalezet ... Tak beta by mohla byt kolem silvestra, tak nekdy pronikne aj ven a bude nehratelna jako hl2 beta ... pak presne o rok se objevi nove video, uchvati svet, blizzard rekne ze uz konci a pak budeme cekatg den za dnem ... dalsich 6 mesicu a blizard to pusti do prodejen kolem november-december 2008 - drive urcite ne ... Thyle videjka bych prirovnal k tem videjkam hl2ky kde se prechazel a koukal na rozlicne materialy a pres skla a tak ... Ma nas uchvatit engine, ktery je uplne novy a ne nebude to predelana w3ka ... Uplne novy engine ... A co se tyche hw .. Bude pristupne bez detailu pro sirokou verejnost, s detailama jenom pro "bohate" ty efekty podporuje jenom malo grafickych karet ....V podstate ale nepujde o nic noveho ... Stary starcraft, novy kabat .. aj ked, mne to nevadi ja sc hravam este dnes ..
Xoddam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 22. 5. 2007 16:41

Preview na Starcraft 2 na Doupěti od Dawea :) ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 4. 6. 2007 10:41

http://doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=116747

sakra, proč vyvíjí nějakou další hovadinu, když jim SC vynese majlant... By se měli zaměřit na něj...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 6. 2007 12:46

Logan007 píše:http://doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=116747

sakra, proč vyvíjí nějakou další hovadinu, když jim SC vynese majlant... By se měli zaměřit na něj... /quote]

Třeba si nemyslí, že jim Starcraft vynese majlant... Dnešní hráči přeci jenom chtějí trochu něco jiného, spoustě z nich dokonce značka Starcraft nic neříká...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 4. 6. 2007 13:09

A jestli je to zmiňované Diablo III, tak jim vynese fakt hafo kotel moc :)
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Logan007 5. 6. 2007 07:50

No nevím. Starcaraft 1 se hraje ještě dnes po deseti letech na všech akcích... Nevím ale na Diablo dnes moc lidí nevzpomene - maximalně řekne: "to byla pařba" , ale SC se stále hraje! A to je podle mě důležitý...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 6. 2007 09:42

Logan007 píše:No nevím. Starcaraft 1 se hraje ještě dnes po deseti letech na všech akcích... Nevím ale na Diablo dnes moc lidí nevzpomene - maximalně řekne: "to byla pařba" , ale SC se stále hraje! A to je podle mě důležitý... /quote]
Ale to, že se hraje ještě neznamená, že bude míst dvojka úspěch. Bude to náročný na hardware, bude to trochu jiný... Spousta těhle lidí zůstane u jedničky, protože je to prostě klasika a dvojka je horší v tomhle, v tomhle a v tomhle... Zbytek bude zanedbatelný a u ostatních jim značka nepomůže. Leda by do SC2 vložili něco speciálního, čím jedničku odepíšou a na to se taky nedá spolehat.
Proto sází na další hru - podle mě půjde o něco úplně jiného, s čím můžou zaujmout nezávisle na značkách a co nezůstane ve stínu staršího dílu.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 5. 6. 2007 09:49

Já myslím,že Logan srovnával rozdíly,proč vydat StarCraft2 a ne Diablo III.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka