STARCRAFT 2

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod HAck_SG 19. 5. 2007 17:56

holubek002 píše:A ted vas asi nastvu, kdyz reknu, ze doufam, ze to bude za co nejdelsi dobu ( zas ne tak dlouho jako Duke nukem forever :) ). At si stihnu poridit novy stroj...

Řekl bych že to nebude nijak extra náročné :)
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod cache 20. 5. 2007 10:42

Je skoro 12 hodin a ingamevideo niekde..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 20. 5. 2007 11:18

-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 5. 2007 11:27

on myslí oficiální s lepším rozlišením a bez řevu :wink:
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lepus 20. 5. 2007 12:20

taky se divym ze us je tolik a vydejko nikde :( a pry maji dnes ukazat Terrany tak sem zvedav :mrgreen:
Trochu mě vystrašilo že na tom děla jakejsi manik z EA tak snad z toho neudělaji nejakej mišmaš CaC + Starcraft to bych jim musel nakopat prd...
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod cache 20. 5. 2007 12:52

Kompletne vcerajsie ingame video ("GG" na zaver) ale nenatocene kamerou je tu: http://www.youtube.com/watch?v=T4A4ir1_t58
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lepus 20. 5. 2007 13:56

Všimli ste si těch teranskich marinaku ?? ONI MAJ ŠTITY OMFG nevim co je to napadlo hlavně že v traileru a vsechu ukazkach maji přiručni dělo ale ve hře maj štít BRRRR :x
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod cache 20. 5. 2007 14:11

Lepus: okrem HD artwork traileru tie stity nieje nikde vidiet, a imho to nie su marinaci, pretoze na tom ingame ich nevidno.. Mozno nova jednotka.. A mozno aj maju stity ale len ako sucast brnenia, kto vie..
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lepus 20. 5. 2007 14:16

no pokud nejsi prisleply a podivas se na obrazky popripade ty shity videjka tak zjistis ze sou tam jen marinaci se štitama pak ghosti a marinaci z jumppackem nic jineho ja osobně se modlim at tam klasicky marinak je ten se štitem je totiž hrozny
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod cache 20. 5. 2007 14:24

Uhm, mas recht, ale vacsinou boli otoceny tak ze stit ani nevidno..
Ale teraz ked pozeram screenshoty detailnejsie maju ich. Mozno je to nejaky upgrade, zober ze ked stoja a strielaju su za stitom, cize mozno je to nejaky addon. Kto vie..
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 5. 2007 14:28

já bych oštítované mariňáky zase až tak neřešil, spíš mě zajímá hratelnost, která snad bude na stejné úrovni jako u původního SC.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lepus 20. 5. 2007 14:30

tak je jasny že pokud hratelnost bude jako v original SC tak je mi stit u zadnice ale me kdys nekdo rekne SC tak se mě vybavy marinak z bananem v ruce je to prostě klasika :mrgreen:
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 20. 5. 2007 17:41

No lidi,tak po grafické stránce jsem naprosto unešený.Paráda.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lepus 20. 5. 2007 18:25

nejspiš SC 2 vyjde na konci roku 2008 takže času dost. V době kdy to vyjde tak to každy rozjede i na dřevěnym houpacim koni
to je tak kdys si chce nekdo poradne namastit kapsi =WoW :x
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod cache 20. 5. 2007 18:37

Lepus: a na to si prisiel kde ze koncom 2008? Koncom 2007 ma byt k dispozicii beta demo.. Alebo si snad myslis ze tie ingame videa su renderovane? ;)
cache
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka