Original War

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sergej.pokryskin 17. 3. 2007 20:52

Jestli jste to někdy hráli tak pokud vas tahle hra bavila tak vas pak nepustila, nejen skvely cesky dabing, grafika, ukoly, mise (Američani 15, rusové 15 + aliance 4) ale prvky RPG a strategie v jednom, se srovnanim se Age of Empires je trochu jiny ( v OW si v kasarne nemuzete "delat lidi"), kazdy zabity clovicek je nekdy nevycislitelna strata. Obcas se najde nejaka ta chybicka ( americky artefakt tusim) ale jinak je to super. nekoho ta ale nebavi, zalezi jen a jen na vkusu 8)

Líbí se vám... tak napište :wink:
Asus K50AB
Turion X2 2,2 GHz
4 GB RAM
ATI Radeon HD 4570 512 Mb RAM
sergej.pokryskin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 3. 2007 16:01

Přestalo mě to bavit někdy po polovině. Nechápu proč, nikdo to nechápe, ale prostě přestalo. Nic úžasného jsem na tom nenašel a bohužel ani nic, co by mě tlačilo ve hraní dál. Škoda...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod sergej.pokryskin 19. 3. 2007 18:41

Tak to je o vkusu, ja tu hru mam rad (hlavne po siti :wink: )
Asus K50AB
Turion X2 2,2 GHz
4 GB RAM
sergej.pokryskin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 21. 4. 2007 14:03

Nejlepší strategie co sem kdy hrál (těch bylo hodně) po síti je super prostě OW je nej!
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 6. 5. 2007 22:19

Jedna z mojich najoblubenejsich hier, celu presiel, len ma iritovalo ze mi neslo dokoncit misie za alianciu lebo mi vzdy hra padla :evil: a za Rusov to tiez neslo dokoncit, co ma neuveritelne frustrovalo, dosiel som to len za Amikov. Akurat cucim na moju originalku Original War rozvalenu na stole predomnou a rozmyslam AKO to spustit s brachom po sieti, pac hra vyzadyje cd v mechanike, image urobit nejde a hra je len jedna. Sakra práce. Ale ja na to pridem, mb cloneCD...
Tá hra je jednoducho božská, ona má dušu!
Thowt1

Odeslat příspěvekod CvrD-Da 7. 5. 2007 17:53

taky bych nekdy zahral :)
AMD Athlon 2800+ , 512MB RAM , Saphire RADEON X800 GTO 256MB , Maxtor 6 120GB
CvrD-Da
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 7. 5. 2007 23:53

Tak mam za sebou moju prvu lan bitku s brachom, ja USA, on Arab, hrali sme asi 1,5 hodiny, tak sme skusali, otukavali sa a lamili. Uz uz ma daval ale nakoniec to vyriesila siberitova raketa namierena do centra jeho zakladne :mrgreen: , nefer, ale ucine...
Thowt1

Odeslat příspěvekod Berzeger 9. 5. 2007 17:26

Hmmm... delate mi chute kucii :) asi vytahnu svoji fullku ze scorecka a dam si to do notase.. na cesty.. ;)
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Zastupce sefredaktora serveru FreeHry.cz a FlashFun.cz
Berzeger
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 13. 5. 2007 16:24

Jo, já kdysi měl OW jako orig z Game4You (nebo tak nějak), ale zmizela mi při stěhování... :cry: . Byla to fakt parádní hra, která dala RTS žánru nové prvky a bohužel zůstala osamocena. Tak třeba vysoce hypovaní hrdinové ve WarCraftu III dostali od OW těžkej vejprask, protože Ow umožňovala vývoj VŠECH postav a C&C zase dostala v tom, že v OW na všechno potřebuješ lidi...ono se nikdy nic samo nezkoumá, tanky samy nejezdí, věže a bunkry samy nestřílejí...to se mi na OW hodně líbilo...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 13. 5. 2007 16:51

Skoda ze Owar nemala aj komercni uspech, coz ma sere, ze hry co si ho zasluzia ho nemaju... Jedna z najlepsich strategii a hier vobec - v mojich ociach.
Bracho to teraz prechadza na najvyssu obtaznost ako po masle, a ziskava skoro setky medajle, uz presiel Amikov, Amikov Alianciu a ide na Rusov. Ach, ako ja zavidim :)
Thowt1

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 5. 2007 13:23

Mě na OWar vadilo, že jsem musel v každý misi zkoumat skoro všechno zase znovu... Možná to způsobilo, že se mi ta hra až tak nelíbila...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod sergej.pokryskin 17. 5. 2007 13:29

To je pravda, proto ted spis parim Multiplayer :-)
Asus K50AB
Turion X2 2,2 GHz
4 GB RAM
sergej.pokryskin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Berzeger 3. 8. 2007 13:41

Nevite nekdo, jak to dopadlo po posledni misi za Amiky? Uz jsem nemel silu to dohrat, dostal jsem se az tam. Myslim, jak to dopadlo se svetem, Rusy, MacMillanem apod.
A jak to dopadlo v posledni misi za Alianci?
Diky .)
Asus P5Q-Deluxe, Intel Core 2 Duo E8400, 4096MB DDR2 RAM, Sapphire Radeon HD4670, Creative Audigy 2ZS, AOC 22'' widescreen LCD
Zastupce sefredaktora serveru FreeHry.cz a FlashFun.cz
Berzeger
Rampage

Odeslat příspěvekod BoboKesh 27. 8. 2007 16:08

No tahle hra mě bavila měl jsem plnou koupil jsem si jí a bavila mě ale pak jsem ji pucil a ten clovek mi ji zavyroval ale reknu vam necoo je to skvela ceska hra me bavila az do konce ale nejvic me bavilo hrat za rusaky mely mohutny auta zato amici takovy auta rychle sem pif pif a ustup
BoboKesh
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 27. 8. 2007 19:31

Jak Ti ji mohl zavirovat?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Další stránka