Medieval II: Total War

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod ben.wallace 31. 8. 2007 20:43

Ale az vyjde, tak doufam ,ze se povede a ne ze to bude nejakej nedodelek
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gotti 15. 9. 2007 13:38

tak jsem si koupil datadisk Medieval2: Total War Kingdoms a je to dobrý.grafika je stejná jako medieval2,ale proč něco měnit když je to dobrý.líbí se mi,že tam jsou vlastně 4 kampaně,což zaručuje dlouhou dobu hraní.já zatím hraju americkou kampan za Španěli a kosím indiány.hratelnost se jinak nezměnila a nepocítil jsem žádný změny.

PS:na 100% to hrajte na nejvyšší obtížnost,jinak to máte hned dohraný.já jsem si dal kampan-vysokou,bitvy-vysokou a je to moc lehký,takže začnu odznova a zkusim přidat.
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lacii 22. 10. 2007 18:58

pocujte ak mam acer Aspire 5920G s NVidia 8600-512MB tak mi to pojde na najvyssich detailoch?
Lacii
First Blood

Odeslat příspěvekod holubek002 22. 10. 2007 19:07

To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lacii 16. 3. 2008 17:22

pocujte ide hra Medieval Total War aj na Windows Vista??lebo chcem si ju kupit ale neviem ci mi pojde na Viste lebo starsie hry maju problem s Vistou
cpu: intel core2duo E6750 2.67GHz,z.doska: gigabyte P35 DS4, vga: nvidia 8800GT 512mb,hdd: 400GB samsung,ram: A-Data Vitesta EE 2GB 1066MHz, lcd: samsung 20" 206bw
Lacii
First Blood

Odeslat příspěvekod user-friendly 25. 5. 2008 14:32

Lacii píše:pocujte ide hra Medieval Total War aj na Windows Vista??lebo chcem si ju kupit ale neviem ci mi pojde na Viste lebo starsie hry maju problem s Vistou

Asi už pozdě, ale pod Vistama to jede.
user-friendly
First Blood

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 6. 2008 12:49

docela pohoda i když klasické rome bez datadisků mám radši...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ToMazur 6. 2. 2010 20:31

Mám tokový problém, do noteboku jsem si nainstaloval tuto hru a při hrani tutoriálu jsem si všiml že mi chybí ve hře nějaké texty (na mapě evropy když třeba dám statistiky města tak tam vidím jen pár čísel ale popis o co jde ne). Mám tam třeba prázdné záložky a celé mi to přijde takové chudé a nepřehledné. Dal sem si do toho češtinu je to tím? nebo slabou notebokovou grafickou kartou.
ToMazur
First Blood

Předchozí stránka