Heroes of Might and Magic V

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 12. 5. 2006 17:22

Jo tak to by byl maras mít na kompu tátu..to si umím živě představit..nechtěl bych
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 14. 5. 2006 15:26

AnimaliX: Co takhle dolozit k temto topicum i linky na clanky, ktere jsou k dane hre na Doupeti :wink:

První dojmy multiplayer: http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=113094
První dojmy singleplayer: http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=113707
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 15. 5. 2006 14:40

Dojkmy z dem od mých kámošů jsou naprosto rozdílné.Jeden říká ,že je to špička a teď mi volal druhý,že je to přehnaně barevný sh*t.
Takže to zítra doma vyzkouším...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 15. 5. 2006 15:56

Kamarád to má předobjednané a mám to od něj také slíbené :wink: ...tak se těšim :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 15. 5. 2006 15:57

Na půjčení,že.Aspoň já jsem domluvený na půjčení a pak uvidím,jestli do toho půjdu.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 22. 5. 2006 16:48

Tak jsem si zahrál HoMaM V demo ( EN verzi ) a mám z toho rozpačitý pocity. Asi to bude tím, že jsem příznivec HoMaM IV, takže mi V vážně moc neseděj. A taky se nějak nemůžu zvyknout na ten interface, ale dám tomu ještě šanci. A taky grafika se mi celkově moc nezamlouvá, ale to bude tím, že jsem si strašně navyknul na ty HoMaM IV, kde bylo všechno barevnější, no, původně jsem si myslel, že si to koupím hned, jak to vyjde, ale těď si tak jistej nejsem :?
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod includes 25. 5. 2006 19:10

Tak, už mi to přišlo, graficky se mi to líbí, dneska v noci se do toho pořádně pustím :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 25. 5. 2006 21:34

includes píše:Tak, už mi to přišlo, graficky se mi to líbí, dneska v noci se do toho pořádně pustím :)-/quote]

Jo a pak zase pustíš forum ve 3 ráno :mrgreen:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 25. 5. 2006 22:22

Uvidím, ale chci to rozehrát :) ...a budu tu do rána :mrgreen:
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xaero 25. 5. 2006 23:04

hele lol :D sjedte ke kraji (neodhalena mapa) a naklonte kameru tak abyste dobre videli do toho cerna. Me to tam jelo na 4fps :D a to nemam spatnou grafarnu jinak samozrejme 1024x768 a full detaily
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod cache 26. 5. 2006 08:09

Homam 5 je uplna parada. Predvcerom som to doniesol domov a nedokazem si to vynachvalit. Zatial som sa pustil len do prvej "kampane".
Stiha mi to relativne slusne v 1680x1050 na Normal (Duron1800, 1GB ram, Geforce4 Ti 4200).
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 5. 2006 11:55

cache píše:Homam 5 je uplna parada. Predvcerom som to doniesol domov a nedokazem si to vynachvalit. Zatial som sa pustil len do prvej "kampane".
Stiha mi to relativne slusne v 1680x1050 na Normal (Duron1800, 1GB ram, Geforce4 Ti 4200).

Proč to hraješ v takovém šíleném rozlišení??? :shock: Vždyt tvoje karta na to není zas tak silná
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 26. 5. 2006 13:16

Zážitky zatím skvělé :) ...ale hrál jsem to teprve asi cca 3-4 hodiny :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cache 26. 5. 2006 13:52

Peter S. Kenedy píše:Proč to hraješ v takovém šíleném rozlišení??? :shock: Vždyt tvoje karta na to není zas tak silná /quote]

Mno asi preto, ze to je nativne rozlisenie mojho 20.1" sirokouhleho lcd a pomerne mi to stiha (nieje to realtime hra, nepotrebujem 60fps) a asi preto ze to v tom rozliseni vyzera uplne nadherne.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 5. 2006 13:53

cache píše:
Peter S. Kenedy píše:Proč to hraješ v takovém šíleném rozlišení??? :shock: Vždyt tvoje karta na to není zas tak silná /quote]
Mno asi preto, ze to je nativne rozlisenie mojho 20.1" sirokouhleho lcd a pomerne mi to stiha (nieje to realtime hra, nepotrebujem 60fps) a asi preto ze to v tom rozliseni vyzera uplne nadherne.

Aha tak to jo..díky za vysvětlení :)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka