Command & Conquer 3: Tiberium Wars - a je to tady!

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wint3r 28. 2. 2007 16:20

Pisu az ted protoze vsera uz sem na to nemel cas....je to supr! Pravda, nic noveho ale zabava to je perfectni. Naroky pohodove tak snad uz aby to vyslo...
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 2. 2007 17:14

Tak nakonec se taky spustil...šel jsem večeřet a nechal to běžet :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 3. 3. 2007 01:32

Teď jsem hrál to demo a uff, úplně jsem zapomněl, jaký vražedný tempo celá série C&C vlastně má :)
By the way: věděli jste o tom, že když podržíte v menu skirmish klávesu "N", tak vám půjde vybrat NODy ? Dokonce jdou vybrat i ty momezemšťani (musíte podržet počáteční písmeno jejich názvu, tzn. "S"), ale hned vám to za ně napíše Defeat .... jinak tenhle trik se da použít i pro zvolení jiné inteligence než Balanced.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Majorus 3. 3. 2007 09:57

3D_Crab píše:Teď jsem hrál to demo a uff, úplně jsem zapomněl, jaký vražedný tempo celá série C&C vlastně má :)
By the way: věděli jste o tom, že když podržíte v menu skirmish klávesu "N", tak vám půjde vybrat NODy ? Dokonce jdou vybrat i ty momezemšťani (musíte podržet počáteční písmeno jejich názvu, tzn. "S"), ale hned vám to za ně napíše Defeat .... jinak tenhle trik se da použít i pro zvolení jiné inteligence než Balanced.v/quote]

COŽE CRABE????? FAKT, SORRY ZA CAPSLOCK, ALE TO JE BOMBA, MĚ TA HRA STRAŠNĚ CHYTLA, DU TO HNED ZKUSIT, JESTLI TO FUNGUJE TAK SEŠ KING, ZA CHVÍLI SEM TU!!!!

EDIT:Crabe, seš king!!!!!
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 3. 3. 2007 10:59

Ale tak díky, no, akorát to s těma NODama jsem si někdě přečetl a na to s tou inteligencí jsem přišel selským rozumem :)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Majorus 3. 3. 2007 11:11

3D_Crab píše:Ale tak díky, no, akorát to s těma NODama jsem si někdě přečetl a na to s tou inteligencí jsem přišel selským rozumem :)!/quote]

a co j ta inteligence? moc jsem do toho nešťoural...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 3. 3. 2007 11:18

U módu skirmish si kromě obtížnosti, můžeš zvolit taky módy chování PC protivníka. Na výběr je tuším Balanced, Rusher, Turtle a pak ještě jedno nebo dvě další. No a podle toho, jakej mód mu zadáš, tak podle toho se bude chovat (teoreticky). Když mu zadáš Rusher, tak by protivník měl pořád útočit, útočit, útočit a ekonomiku celkem zanedbávat, když vybereš Turtle, tak se nejspíš bude opevňovat a svým způsobem vlastně campovat, atd...
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Majorus 3. 3. 2007 11:41

3D_Crab píše:U módu skirmish si kromě obtížnosti, můžeš zvolit taky módy chování PC protivníka. Na výběr je tuším Balanced, Rusher, Turtle a pak ještě jedno nebo dvě další. No a podle toho, jakej mód mu zadáš, tak podle toho se bude chovat (teoreticky). Když mu zadáš Rusher, tak by protivník měl pořád útočit, útočit, útočit a ekonomiku celkem zanedbávat, když vybereš Turtle, tak se nejspíš bude opevňovat a svým způsobem vlastně campovat, atd...t/quote]

super! to posune hraní ještě kus dál, díky moc, ježiš, už se těším až to vyjde!
Můj Twitter-> Majorus_hw

Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod cache 10. 3. 2007 20:31

No pani, stiahol som si demo, presiel tutorial a pojdem skusit normalnu hru. Parada.
Po Starcrafte asi prva strategia (na Generals som nemal stroj a nenapadlo ma po nom siahnut neskor), ktora ma chyti. Vyzera to krasne a na mojom stroji (vid profil) to ide v 1680x1050 na full detaily bez jedineho sklbnutia..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 14. 3. 2007 08:38

Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 14. 3. 2007 08:47

Němci byli vždycky divní.Pomalu se všechny hry začínají dělat ve dvou verzích,pro svět a pro němce.
Koukali jste na ty grafy:
Obrázek
Že to nedovolí víc FPS než 30...
Naposledy upravil jezek dne 14. 3. 2007 08:56, celkově upraveno 1
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 14. 3. 2007 08:54

Hranice 30 FPS nešla překročit ani v Battle for Middle-Earth I a II (možná i v C&C: Generals, už nevím). V tom článku ( zde ) a nebo v diskuzi je jisté vysvětlení. Prý je to kvůli animacím, že každá jednotka má svoji animaci danou na přesný pošet framů (proto taky kamarád s GF4 MX hrál 15-ti minutou misí v BfME I přes 25 minut). Čím více/méně FPS, tím je hra rychlejší/pomalejší, takže tam nastavili limit, aby při síťově hře bylo všechno synchronizovaný (teď mě napadá, že právě tohla asi způsobovalo lagy v BfME....)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 14. 3. 2007 08:57

Jo,četl jsem to.Stejně mi to připadá trošku ujeté.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod drak 15. 3. 2007 20:30

Spokojenost s demoverzí - šlape to na max.detaily bez cukání, skirmish je nářez - na mě trochu dost rychlé, ale rád si zvyknu.
drak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hitomi 27. 3. 2007 21:47

bud starnu nebo nevim ale hra by ode mne dostala tak 5/10 , AI, design misi ,, hratelnost ,, bugy ,, nevyvazenost typicka EA ,,,

(mozna 7/10 za Triciu Helfer a Grace Park :) jak me nekdo upozornil)
Hitomi
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka