Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
3D_Crab píše:Teď jsem hrál to demo a uff, úplně jsem zapomněl, jaký vražedný tempo celá série C&C vlastně má
By the way: věděli jste o tom, že když podržíte v menu skirmish klávesu "N", tak vám půjde vybrat NODy ? Dokonce jdou vybrat i ty momezemšťani (musíte podržet počáteční písmeno jejich názvu, tzn. "S"), ale hned vám to za ně napíše Defeat .... jinak tenhle trik se da použít i pro zvolení jiné inteligence než Balanced.v/quote]
3D_Crab píše:Ale tak díky, no, akorát to s těma NODama jsem si někdě přečetl a na to s tou inteligencí jsem přišel selským rozumem!/quote]
3D_Crab píše:U módu skirmish si kromě obtížnosti, můžeš zvolit taky módy chování PC protivníka. Na výběr je tuším Balanced, Rusher, Turtle a pak ještě jedno nebo dvě další. No a podle toho, jakej mód mu zadáš, tak podle toho se bude chovat (teoreticky). Když mu zadáš Rusher, tak by protivník měl pořád útočit, útočit, útočit a ekonomiku celkem zanedbávat, když vybereš Turtle, tak se nejspíš bude opevňovat a svým způsobem vlastně campovat, atd...t/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků