Command & Conquer: The First Decade + Rome: Total War

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod loldaolda 23. 2. 2006 18:23

No ja mam jen ten co je na TFD... Dá se to sice hrát jen přes westwood online ale funguje to... akorát nevím, jak přes to založit Custom mapu.... :|
GNU/Linux - Free software, Free society.
loldaolda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 2Pix 24. 2. 2006 03:01

ty co sou na TFD sou pekne zmetkovity .. neni tam patch 3.03 a nejde tam ani dohrat .. z myho hlediska absolutni trapas co se uzitku tyce ...

jinak dlouhodobe testovani : dal sem si CC:TS:F a AARRRGGGHHHHH ... behem jednydelsi mise mi to spadlo 4x pri vubec nacteni savu .. 2x pri restartu ... 13x ve hre ...

obyc CC:TS - rozhozeny animacky - frekvence padu cca 2x do hodiny ...

CC:TD:CO - tak to je mega prusvih, nefungujou mise za nod, chybi hudba a chybi animace - samozrejme ze nejde ani spustit mise prit dinosaurum

CC:RA1 - po prvnich par misisch na rudy proste zmizej animacky :-( ...

jinak loldooldo .. zkousel si repracek ? ;-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod loldaolda 24. 2. 2006 11:55

No tak to je zajimavy co pišeš... Mě to teda zatim nespadlo nikdy, ale je fakt že mise nehraju.

jinak repráčky mam zaply, ale to asi nebude to co myslíš, že.... :wink: fakt nevím....
GNU/Linux - Free software, Free society.
loldaolda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 2Pix 24. 2. 2006 14:20

to je jedno ... repracek nekdy poznas ;-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod uka 5. 4. 2006 19:22

Hrajete někdo mise za Čínu ? Dostal jsem se do 7.levelu a nevím jak dál... mám zajistit zdroje, ale ve městě mě po chvíli vykajlej ...
uka
First Blood

Předchozí stránka