Budovatelské strategie – Ceasar 3, Pharaoh, Zeus, COTN

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sting 21. 4. 2005 16:49

Také vám učarovaly budovatelské skvosty nejen od Impression Games? Nejsem-li jediný, kdo strávil stovky hodin u her jako Caesar 3 a Pharaoh, budu rád, když vložíte své dojmy, připomínky, poznatky, TIPY, TRIKY, NÁVODY, atd. :wink:
Alan Jarrar - Doupě
Sting
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 1. 6. 2005 08:39

Constructor. Jedna s nejtěžších strategií, které jsem kdy drtil, fakt jako dost, ale nápad mě natolik vzal, že jsem ji chtěl za každou cenu dostat....nepovedlo se, přílš tuhá :-(
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 1. 6. 2005 08:40

Theme Hospital, dost dobrá, jedna s nejlepších svého druhu!
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 1. 6. 2005 08:40

Theme Park dost běs, asi neotřesnější hra tohoto typu!
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 1. 6. 2005 08:41

Hodně dobrá byla také hra Populous, kterou jsem drtil několik měsíců. Dost mě bavilo to putování po planetách, jinak celkem obtížná, hlavně ty kola s časovým omezením...
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod qmox 2. 6. 2005 20:22

poviem len SimCity....a je uplne jedno o ktory diel islo lebo pokial sa jednalo o stavanie mesta tato hra vzdy priniesla na svoju dobu nieco nove z coho cerpali hry typu ceasar a podobne
qmox
First Blood

Odeslat příspěvekod includes 18. 7. 2005 15:12

[quote="dr.miša";Theme Hospital, dost dobrá, jedna s nejlepších svého druhu!u/quote]

Dobrá hra....ale nejlepší svého druhu????...Hm...jak myslíš...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 18. 7. 2005 15:13

Sim City 3000 jsem hrál několik měsíců.... a vy?
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Heady 1. 8. 2005 18:59

mno, tak som drvil Caesara 3 ani neviem jak dlho, nedohral som to, prestalo ma to bavit, ale drvil som to fakt dlho. perfektna hra. dost ma tam ale hnevali tie legie, ktore mi z nicoho nic znicli cele mesto.

volakedy daaavno som drvil este stary sim city (tam, kde bola velkost napr priemyselnej plochy dana), tiez velmi dobra hra. tie novsie sa mi uz nelubili, moc to prekomplikovali (urcovat tam rozne dane atd)

btw, o com su tie ostatne hry v topicu ?? ake su stare ?? su lepsie alebo horsie ako Caesar 3 ?? kolko maju MB ?? nechce sa mi o nich citat dlheee recenzie, vacsinou po anglicky...a este kym to najdem
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady
Killing Spree