Warhammer40k:DoW

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tol 19. 4. 2005 15:57

Taky bojujete za Císaře? Nebo za nečisté cizáky, mutanty či zrádce nakažené chaosem? :)

Podělte se o své zážitky ze hry, multiplayerových klání (o těch je tahle skvělá hra ostatně především), taktiku a strategii, linkujte své replaye....
Tol
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 18. 7. 2005 16:09

Já to zapnul a znechucen vypnul....nevím jak vy,ale mě se to nelíbilo,je to můj názor...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 19. 7. 2005 08:20

Je to naprosto geniální a pro fanoušky Warhammrů nutnost.Nevím,jestli je to ze strategického hlediska nějaká sláva,ale mě to děsně baví.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 19. 7. 2005 12:22

jezek píše:Je to naprosto geniální a pro fanoušky Warhammrů nutnost.Nevím,jestli je to ze strategického hlediska nějaká sláva,ale mě to děsně baví.
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 19. 7. 2005 12:33

To je holt Tvůj názor a já Ti ho neberu.Hrával jsem Warhammery jako deskovou hru,doma mám skoro všechny knížky,teď jsem ještě začal hrát i tu karetní verzi,takže pro mne je to takové doplnění kolekce :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 19. 7. 2005 16:23

jezek píše:To je holt Tvůj názor a já Ti ho neberu.Hrával jsem Warhammery jako deskovou hru,doma mám skoro všechny knížky,teď jsem ještě začal hrát i tu karetní verzi,takže pro mne je to takové doplnění kolekce :Dp/quote]

Hm...tak to jo.....ty máš doma všechny hry Warhamer, já zase všechny knihy o fotbale a všechny FIFY od roku 98 až 05...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2005 06:02

Takhle nějak jsem to myslel.Ale já třeba moc nepařím strategie a kámoš mi říkal,že tohle je tak trochu jiný typ.Asi by mě to bavilo,ikdyž bych doma od Warhammerů nic neměl.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2005 10:06

jezek píše:Takhle nějak jsem to myslel.Ale já třeba moc nepařím strategie a kámoš mi říkal,že tohle je tak trochu jiný typ.Asi by mě to bavilo,ikdyž bych doma od Warhammerů nic neměl.r/quote]

T omě než Warhammer víc bavil Warcraft 3......
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2005 10:27

Mě moc středověk nebere.Chtěl bych spíš sehnat Starcrafty.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2005 10:30

Tak my by jsme spolu být nemohli!!!
Ty máš rád Warhammer , ale já ne.
Já mam rád Warcraft,ale ty zase ne.
Ty máš radši Starcrafty a ty zase nemusim já.....

To si rozumíme co??
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2005 10:34

Hele,já spíš paří FPS.A moc nemusím GTA,což je asi největší zápor,co?
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2005 10:36

My by jsme se opravdu nedohodli,co budem hrát,kdybychom spolu bydleli,co se líbí Tobě to mě ne........
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2005 10:39

Aspoň bychom se moc nebrali hry.Ale ono je fajn,pařit s kámošem nějakou stejnou gamesku.Pak se pořád doháníte a i pěkný ***** pak začne bavit :D
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2005 10:41

Jenom možná Flat Out,to by nám šlo...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2005 10:42

Ale to je u mne taky vyjímka.Ze simulátorů hraju jenom NFS:Porshe,U,U2 a FlatOut.
jezek
Taťka moderátor

Další stránka