Tycoony

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Torham 13. 11. 2007 10:55

holubek002 píše:Tak to je jasne, ze na TTD nema, ale lepsi nez nic :wink:
Tak jasně, ale Locomotion jsem hrál chvilku...ovládání mě odstřelilo od compa :D Vůůůbec se nepovedlo, je horší než v RCT...a přitom menu a spol. se RCT dost podobají :?
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 13. 11. 2007 22:49

A co takhle ,,Locomoušn Clasic,,-je již Free(z 16 Bitů...)bomba zábava ,
krásnej speed na Hlavu a na Vegsle...Hůůů...ššššš...CraSH ,JAK ZA MLADA....Marcel,,Mašínfíra Příhoda,,od Zvonu ,kde se kdysi jezdil Piko HO ,,Crash,,s vláčkama a vegslema mezi Vánocemi(...byly sneseny z cca 3-5 rodin a nemělo to chybu,1 den se stavělo a pak se ,,karambolilo,,až do skonání ...jo! je postaven velkej Mašinek stůl -Eéé...není(tuná sú hadovité TT ,podél zdí,...trapné,že.na Masarykově nadr. Praha ,moc pěkný...půjdu to aspoň nafotit...no neééé).
Halt,semtamfór rechts...je to v Plzni! ty HO pikaču...do 2.12.,každý denn do 19 hod,Po-Pá jen od 15 ,o víkendu již od 9 hod...od Nádru Pilsner...šalina,,2,,-směr Skvrňany ,...na stejšn Ul.K.Steinera-v domě 10a.
Fotka je v ajzenboňackým mágu Expres-gratis a s Vydrou...(na nádr.-ech)...asi pojedu...má někdo zájem ,he...Je někdo zes Plzně a okolí?...Mašinfíra Marcel Příhoda ,vechtr Zvon...ještě je mám doma na skříní schovaný...budou ,,jezdit a crashovat...o,,Vánocích u Zvonu,,...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Předchozí stránka