nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
nejlepsi Tycoon byl Transport Tycoon Deluxe (puvodni byl trosku nedoladenej ) - ten hraju dodneska kdykoliv mam volnou chvilku - teda jeho variaci "TTD patch" mam tam ceskej vlakbalicek a je to fajn si jen tak stavet a hrat si - dodneska sem nenasel na PC tu zdirku ze ktery mi padaj ty fufniky co to vydela ..
jinak hraju porad na stredni obtiznost - ta nevyzaduje tolik pozornosti, ale porad je co kutit a jak "zpracovavat konkurenci" - uz mne prestalo bavit nicit ji vlacky a tak .. proste to rozjedu ve vetsim nez oni
Chvilku sem hral i RCT - bavilo mne to do cca 8lvl - pak sem to nekde zasantrocil ... nedavno jsem zkusil Locomotion ... takova skoda tak genialniho principu ...
jinak "Tycoon" like mne bavil "A4 Networks" (pamatujete to nekdo ?) - ten byl "tezce simulacni" a uplne nehorazne narocnej na makovici co se tyce urbanismu
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
Ozaj, som milovník klasického Zoo Tycoon, hlavne datadisku Dinosaur Digs. Myslím, že ZT2 by ma už nebavila, lebo sa tam mení koncept a je to trochu o inom. Má niekto skúsenosti? Mám si to kúpiť?
Mohli by udelat neco jako transport tycoon deluxe v 3D...
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Tak me samozrejme nejvic bavil Transport tycoon a TTDeluxe (hraju do dneska). Je sice pravda, ze jsem ho dohral jen dvakrat, ale kolem roku 2010-20 me to prestane bavit.
Theme hospital jsem hral taky dlouho, ale bohuzel jsem ho nikdy nedohral ...
EDIT: Zoo tycoon (jednicka) taky nebyl spatny, ale dvojka se mi uz nelibila...
Ja nevim, ja bych tam ani 3D nedaval, prave ta grafika se me na tom libi nejvic, prehledna....me bavi cumet enem na ty vlacky co jedou a o nic vic sa nestarat ...to vzdycky oplacu