mno, ja som AoE1 vyskusal a dal prec, nelubilo sa mi to. prilis stare. a ten zvuk ked monk liecil vojakov, no fuj...zato AoE II nema chybu...mno, ma, chyba logika, obtiaznost hry, vzdy je to tak, ze ked prezijes zaciatok, vyhral si
AoM sa mi vooobec nelubi, lebo, ako som uz inde povedal, nemam rad hry, kde su vselijake kuzla a protikuzla atd, AoE II bola realna hra...ja hravam aj po datadisku s Teutonmi. tie ich unique units je prakticky neznicitelne. 2 kamossi raz hrali proti mne samemu a poslali na mna paladinov (mysleli si, ze ma rozj...), ti ich paladini padali jak hnile hrusky
ako hrat ?? zaklad je, hned ako zbadate svoju zakladnu, vyrobit za vsetok food villagerov, neponahlat sa do druhej doby !!! treba mat aspon (!) 30 villagerov a potom volaco robit...ja to este robim tak, ze na zaciatku si postavim par vojakov a poslem ich superovi, on nema ziadnych, necaka utok (alebo este nie je pripraveny), znicim mu villagerov, co mu urobi obrovsku ekonomicku skodu.
pri hrad si postavim vezicky, do nich dal lukostrelcov, vezicky ohradim drevom - jedno miesto zostne volne, aby tam mohli prijst vojaci, zaklad este je zobrat co najskor co najviac relicov, ked nemate ani jeden alebo mate iba jeden, prehrali ste...
do utoku chodim trebuchetmi (aspon 4), kym na mna pri mojom utoku nazautoci, ja si nicim a ked pride, idu elite teutonic knights obranovat tie katapulty
) tie drevene stroje nepouzivam, neoplati sa to, namornictvo takziec nepouzivam vzhladom na to, ze hram mapy, kde nie je voda...
btw, mam hru, vola sa, ze Star Wars Galactic Battlegrounds - je to presne to iste co AoE II (ten isty engine a ten isty princip, ovladanie...) len tam nebojujete s mecmi, ale s lasermi, stihackami a robotmi
je to pecka
EDIT: jo a najprv tazim nerastne suroviny mimo mojej zakladne !! aby som mal neskor tie, ktore su "za mnou", cize mnou chranene
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!