Starcraft

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 15. 6. 2005 18:49

Starcraft: Ghost neni strategie... je to "stealth" ;)
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod includes 8. 7. 2005 11:38

Terrans..neni co resit
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Grammator 13. 8. 2005 16:38

Protossové rulezz (ale nej jsou Zergové), nejvíc mi přirostly k srdci. NESNÁŠÍM SIEGE TANKY :) . Stejně je KKND2 lepší.. :)
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod El_Fuego 28. 8. 2005 18:02

Dá se hrát Starcraft normálně po LAN bez nutnosti mit nainstalovaný Bloody War?Musim něco stahovat(patch,...)?
El_Fuego
First Blood

Odeslat příspěvekod Tom_svk 21. 9. 2005 02:55

jasne ze jo ty lamko
Tom_svk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 9. 2005 16:55

Teď sem to koupil i s Broodwar za 150 Kč v Elektrowordu, ale měli poslední... :) . Celkem slušná strategie, hlavně ty dungeon mise. Bohužel, multiplayer je jen o tom, kdo je rychlejší.
KKND je super, hlavně XTreme, ale Total Annihilation je stejně nejlepší.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod memo99 6. 11. 2005 18:43

memo99
First Blood

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 27. 11. 2005 18:37

Ja jsem hraval za zergy ale presedlavam na protossy.. Jinak pro me jedna z nej her..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
First Blood

Odeslat příspěvekod 2Pix 28. 11. 2005 06:58

koukam ze je tu banda odborniku na slovo vzatejch :-D ...

1) "animacka s chlazenim piva" nebyla v datadisku ale v obyc SC a byla to 2. animacka za Zery
2) "Bloody War" .. no ROFL :-)
3) za Terry je asi nejjednodussi hrat, 12 bc s lvl3 je vetsi narez nez 12 Carru s lvl3 (pouze pokud se nejedna o attack na base, tam kazdej spravnej tossan vysklada alespon 10 shieldu) - hlavni je vesla jako podpurna jednotka ... ale zalezi na stylu hry, zatim sem v zapasech stal proti Terum prohral asi 100x (coz pri 1835/280 a 1263/300 neni tak spatny :-) ) - nejvic dostavam naklep pokud proti mne jdou zerove
4) priznam se ze to za zery proste hrat neumim - omezeni SC na 12 jednotek do grupy mi delalo vzdycky hrozny problemy :-)
5) jestli si chcete uzit za Terry .. najdete si Starcraft II - Xel Naga Revenge ;-) - cekam az dodelaj zbytek
6) vzpominate na Samira Durana ? Vite co se s nim stalo ? ;-) (im Samir Duran ... Duran !!! .. Whats so funny ?! :-D)

edit : KKND2 je tezce stereotypni - pokud nejsou zaply tech bunkers - proste vsechny tri strany maj stejny jednotky, jen se jinak jmenujou, ale zabava zacina az pro pouziti convertibles - kam se to hrabe na "trio" E2150 EFTBP/MP/LS (E2160 sem jeste nezkousel)
edit2: TA neni vubec spatna strategie - mam ji "kompletne komplet" (vsech 6CD), jen mne tam prestala bavit "termonuklearni valka" kdy sem hral proti nekterejm lidem a jediny co delaly bylo, ze mne porad ostrelovaly atomovkama a pri jakymkoliv priblizeni k zakladne mne zase procistily atomovkama, tak se preslo na rezim "studena valka" a nuda ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod Grammator 2. 12. 2005 17:41

KKND 2 neni těžce stereotypní, určitě ne víc než TA... BTW: krgoth vydrží 8 atomovek :)
Grammator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 12. 2005 19:01

Grammator píše:KKND 2 neni těžce stereotypní, určitě ne víc než TA... BTW: krgoth vydrží 8 atomovek :)-/quote]

Už sem to tady psal, Krogoth nejni v originál verzi a ani v datadiscích TA, ale v některé z mnoha velmi podařených modifikací. A KKND 2 je dost stereotypní, rozhodně při dohrávání za třetí rasu je to už hodně o ničem.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 2Pix 3. 12. 2005 02:36

Grammator píše:KKND 2 neni těžce stereotypní..../quote]

na tohle tema se muzeme hadat nebo taky ne ... uznavam ze design misi (a hlavne ty nazvy) je vtipnej a originalnejsi nez "postav, dojed, znic", ale v multiku je to takovy fadni na tom, ze vsechny tri strany maj na chlup stejny jednotky, jen jedny plivaj cerveny, druhy modry a treti zluty kulicky :-D ...

jediny v cem je zabava sou "stavebnice", ale po case prijdete stejne na tri typy stroju se kterejma procestujete zakladnou ...

KKND1/Extreme mne bavilo o moc vic, hlavne vtipnejsi animacky :-) ...

btw :nejvic se mi libila jedna z prvnich misi jak je tam to spadly letadlo ala mad max (je videt ze z toho filmu hodne cerpaly
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod Grammator 5. 12. 2005 14:25

2krogoth: já vím že není z CC...

Mně KKND děsně bavilo...
Grammator
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 2Pix 27. 12. 2005 01:44

tak sem dal vikendovou rezbu s par kamosema :-) ... 163/20 :-D ... je to sranda davat si mezi sebou cocku a jeste vetsi je sledovat upocenou tvar se skakajicima ocickama (a vy si mezitim zapnete P nad jeho zakladnou a smejete se mu do obliceje) :-D ...

je tu nekdo kdo by mi ukazal spravnou taktiku norushe za zergy ? (ono zahrat si jednu zhru za 10 minut neni proste vono :-)))
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 27. 12. 2005 23:11

2Pix píše:koukam ze je tu banda odborniku na slovo vzatejch :-D ...

1) "animacka s chlazenim piva" nebyla v datadisku ale v obyc SC a byla to 2. animacka za Zery
2) "Bloody War" .. no ROFL :-)
3) za Terry je asi nejjednodussi hrat, 12 bc s lvl3 je vetsi narez nez 12 Carru s lvl3 (pouze pokud se nejedna o attack na base, tam kazdej spravnej tossan vysklada alespon 10 shieldu) - hlavni je vesla jako podpurna jednotka ... ale zalezi na stylu hry, zatim sem v zapasech stal proti Terum prohral asi 100x (coz pri 1835/280 a 1263/300 neni tak spatny :-) ) - nejvic dostavam naklep pokud proti mne jdou zerove
4) priznam se ze to za zery proste hrat neumim - omezeni SC na 12 jednotek do grupy mi delalo vzdycky hrozny problemy :-)
5) jestli si chcete uzit za Terry .. najdete si Starcraft II - Xel Naga Revenge ;-) - cekam az dodelaj zbytek
6) vzpominate na Samira Durana ? Vite co se s nim stalo ? ;-) (im Samir Duran ... Duran !!! .. Whats so funny ?! :-D)

edit : KKND2 je tezce stereotypni - pokud nejsou zaply tech bunkers - proste vsechny tri strany maj stejny jednotky, jen se jinak jmenujou, ale zabava zacina az pro pouziti convertibles - kam se to hrabe na "trio" E2150 EFTBP/MP/LS (E2160 sem jeste nezkousel)
edit2: TA neni vubec spatna strategie - mam ji "kompletne komplet" (vsech 6CD), jen mne tam prestala bavit "termonuklearni valka" kdy sem hral proti nekterejm lidem a jediny co delaly bylo, ze mne porad ostrelovaly atomovkama a pri jakymkoliv priblizeni k zakladne mne zase procistily atomovkama, tak se preslo na rezim "studena valka" a nuda ....

Clovece kdyz tady pises ty nazvy jednotek, tak ani nevim o co jde a to jsem hral Starcrafta hodne dlouho... My jsme meli pro ty jednotky vlastni nazvy :D

Jinak jsem hraval za zergi takze bych te mozna porazil :lol: :lol: :lol:
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka