Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Grammator píše:KKND 2 neni těžce stereotypní, určitě ne víc než TA... BTW: krgoth vydrží 8 atomovek-/quote]
Grammator píše:KKND 2 neni těžce stereotypní..../quote]
2Pix píše:koukam ze je tu banda odborniku na slovo vzatejch...
1) "animacka s chlazenim piva" nebyla v datadisku ale v obyc SC a byla to 2. animacka za Zery
2) "Bloody War" .. no ROFL
3) za Terry je asi nejjednodussi hrat, 12 bc s lvl3 je vetsi narez nez 12 Carru s lvl3 (pouze pokud se nejedna o attack na base, tam kazdej spravnej tossan vysklada alespon 10 shieldu) - hlavni je vesla jako podpurna jednotka ... ale zalezi na stylu hry, zatim sem v zapasech stal proti Terum prohral asi 100x (coz pri 1835/280 a 1263/300 neni tak spatny) - nejvic dostavam naklep pokud proti mne jdou zerove
4) priznam se ze to za zery proste hrat neumim - omezeni SC na 12 jednotek do grupy mi delalo vzdycky hrozny problemy![]()
5) jestli si chcete uzit za Terry .. najdete si Starcraft II - Xel Naga Revenge- cekam az dodelaj zbytek
6) vzpominate na Samira Durana ? Vite co se s nim stalo ?(im Samir Duran ... Duran !!! .. Whats so funny ?!
)
edit : KKND2 je tezce stereotypni - pokud nejsou zaply tech bunkers - proste vsechny tri strany maj stejny jednotky, jen se jinak jmenujou, ale zabava zacina az pro pouziti convertibles - kam se to hrabe na "trio" E2150 EFTBP/MP/LS (E2160 sem jeste nezkousel)
edit2: TA neni vubec spatna strategie - mam ji "kompletne komplet" (vsech 6CD), jen mne tam prestala bavit "termonuklearni valka" kdy sem hral proti nekterejm lidem a jediny co delaly bylo, ze mne porad ostrelovaly atomovkama a pri jakymkoliv priblizeni k zakladne mne zase procistily atomovkama, tak se preslo na rezim "studena valka" a nuda ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků