Command & Conquer™ 4 Tiberian Twilight fullscreen

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod vortex1394 27. 3. 2010 00:13

poradte ako spustit Command & Conquer™ 4 Tiberian Twilight normalne vo fullscreene - stale sa to spusta v okne. je nastaveny na nativne rozlisenie. Win 7 64bit ultimate. Dik.

Obrázek
vortex1394
First Blood

Odeslat příspěvekod Torham 27. 3. 2010 13:47

Já hru mám také, ale tohle mi teda nedělá, jedu to ve 1440x900 fullscreen a bez potíží. Možná je to tím tvým systémem nebo jeho 64b podstatou. Ale nevím, je to čerstvá hra, tak by se sevenama neměla mít problém :hm Každopádně neporadím, bo jsem se s tímhle problémem nepotkal :(

//Ve hře nevidím přepínání mezi windowed a fullscreen 8-S Zkus klasiku v podobě Alt+Enter.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod vortex1394 27. 3. 2010 13:55

Ve hře nevidím přepínání mezi windowed a fullscreen 8-S Zkus klasiku v podobě Alt+Enter.

ani tam nie je , alt + enter nefunguje :(
vortex1394
First Blood

Odeslat příspěvekod Torham 27. 3. 2010 14:04

vortex1394: Tak to ti už neporadím :( Já hru nainstaloval, zaregistroval, spustil a jede na fullscreen v pohodě (jen jsem nastavil rozlišení a grafické nastavení). Systém mám WinXP Home 32b...

//BTW: Proč máš na tom screenu tu hru spuštěnou dvakrát (máš tam dvě tlačítka s ikonou C&C4)?
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod vortex1394 27. 3. 2010 14:16

//BTW: Proč máš na tom screenu tu hru spuštěnou dvakrát (máš tam dvě tlačítka s ikonou C&C4)?
[/quote]

jedno je ten launcher. mas to tam aj ty ale pri fullscreene to nevidis :)
vortex1394
First Blood

Odeslat příspěvekod Torham 27. 3. 2010 14:17

Jo, tak to jo. Já si toho nevšiml, bo po ukončení hry se ukončí i ten launcher :) Díky za osvětlení :)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Nic.Nebude 18. 4. 2010 23:50

V launcheru se to nastavuje tim zaskrtavacim checkboxem. Je tesne nad tlacitkem start CNC 4 Local server, ale nema popisek.
Mín keců = víc spaní.

Bart Simpson
Nic.Nebude
First Blood