To už se nedělaj klasický RTSka ? žádné AOE4 ?

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 13. 8. 2008 21:25

Jo ,,šafličky,,postrategicku a šmrncnutý RPG...to bude Wolfi potíž...tož jedině
jejich kombinace:Batle mage,Castle strike,clony AoE...Alfa centauri!+dat,stařešinky co jsem zapoměl,nebo RPG ,které mají na nějakou strategii prostor a čas...dneska je to už jenom samý :honem,honem...no ozvi se mi na SZ Wolfi ,probereme to v klidu...Starec Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 14. 8. 2008 12:20

Ještě trochu mrknu na to co jste tady psali, ale zatim se pokusim kamaráda překecat aby se mnou hrál AOE3 MP proti kompum. Kampaně mám dohrané a rád hraju co-op, jenže s kompem co místo AI má spíš íá, to neni zrovna super. A proti lidem v MP se mi hrát nechce to vždy jeden prohraje a trvá to dlouho :nenapadne .
I když jsem psal že nechci tahovky tak možná že si dám v 1q 2009 Disciples 3, to byla pařba ale nevim jestli tahovky vůbec v dnešní hi-tech době mají šanci.

Jinak moje idea o hře:

AOE4 . Dokonalá grafika kterou využije i moje hd4870, všechny normální jednotky by získávali zkušenosti, aspoň 10 levelů by měli a k tomu by dokázali lootovat zbraně a armor po nepřátelích. + taková možnost přepnout do FPS jakéhokoliv vojáka a hrát za něj jako kdyby to byl najednou třeba oblivion :-) + Nějakej hlavní hrdina co by měl lvlů tak 50 :-) . To by byla hra 8-)
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 14. 8. 2008 21:11

Kdyby to mohlo být sci-fi, tak jsi právě popsal Dawn of War II :wink:
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 20. 8. 2008 00:53

No tak teďka jsem objevil Dawn of Fantasy. MMO Fantasy RTS s rpg prvkama a hradbama na úrovni strongholdů. To snad ani líp vypadat nemůže :-) už se těšim až to vydaj.
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 20. 8. 2008 17:09

Ertefol: kdyby to mohlo byt scifi, tak na nas vyskoci nekolik dalsich her
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bohemka 28. 8. 2008 06:00

zkus empire earth... hra hodně podobná AoE... teď jí hrajem s kámošem a je to libový... i úroveň AI počítačovýho protivníka je slušná... na těch vysokých úrovních už člověk fakt musí něco umět... zkus to Wolfíku...
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 10. 9. 2008 06:58

Kdyz je rec o AoE, tak Ensemble Studios pristi rok konci.
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Předchozí stránka