To už se nedělaj klasický RTSka ? žádné AOE4 ?

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 12. 8. 2008 18:20

Age of empires 1
Age of empires 2 + datadisk
Age of empires 3 + oba datadisky
Age of mythology
Rise of nations
Stronghold
Stronghold Crusader
Knights and merchants
Warcraft 3
Armies of Exigo

To jsou nějaký ze strategii co jsem hrál,( nepočítám tahovky HoMaMy od 2ky do 4ky, disciples 1,2 , pomalejší hry jako Cultures 2 nebo až moc budovatelský Pharaoh nebo Caesar.)

Poslední z toho byli AOE3 kde jsem bez problémů přešel na nejtěžší obtížnost všechny datadiskový kampaně.

Teď mám novej komp, dohrál jsem Crysis nebo Assassins Creed. Ale mám chuť na něco kde nemusim být furt ve střehu a přitom se něco bude dít... Strategii nejvíc podobnou AOE, kde se jak staví tak bojuje, rpg vylepšování jednotlivích jednotek by bla výhoda (viz armies of exigo), kde je pořádná grafika a je to středověk či fantasy (i když se trochu dalo i rise of nations...).
Pokoušel jsem se něco najít v posledně vydaných hrách a recenzích na doupěti ale buď nějaký tahovky, nebo strategie kde se jen bojuje, nebo nějaký strašný hybridy... Fakt neni nějaká hra podobná výše uvedenym která je nová, s pořádnou grafikou ?
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 12. 8. 2008 18:39

Zkus Supreme Commander. Nebo C&C Tiberium Wars
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 12. 8. 2008 21:10

A SunAge znáš? Trochu podobný Starcraftu.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Wolfenzi 12. 8. 2008 22:38

To už hry kde se bojuje mečema lukama nejsou in ? jenom tanky, lasery a roboti ?
Wolfenzi
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 8. 2008 07:32

Settlers2: desate vyroci.. Svely remake jedne z nejlepsich strategii vubec.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 13. 8. 2008 09:44

Ensemble delaji momentalne Halo Wars, takze mozna pak...

_DAVE_: bohuzel Blue Byte kdysi delal lepsi hry nez jen n-te pokracovani/remake Settleru
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 8. 2008 10:55

Ano ten remake je presne ta hra s "kdysi".. Uz proto se to jmenuje remake a ne Xté pokracovani. Je to hra z roku 1996 v novem grafickem havu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod flash789 13. 8. 2008 13:21

Nevim jestli ste to poradne cetli ale chce fantasy ci stredovek strategii a jedina co se tomu blizi jmenoval Dave.
Mozna pak LOTR battle of midleearth 1a2.
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 13. 8. 2008 14:32

_DAVE_: ja Ubisoft celkem chapu, asi jim to nese ... ale tahle vecna recyklace Settleru me nejak nebere ... kdyby vydali dalsi Albion, tak bysme se meli o cem bavit
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 8. 2008 14:56

uzivatel_cz - Musis si uvedomit ze to neni dalsi prumerne pokracovani ktere se od puvodniho konceptu beztak hodne vzdalilo. Je to temer prvni dil, akorat znovu vudany. spis nez pro vydelek je tahle hra pro fanousky.
Novych hracu kteri original neznaji to moc asi nepobere, uz protoze je to "stara hra znovu vydana".. O tom si dnesni decka muzou myslet same nedobre veci.

A ja se jim snazim poradit ve smyslu ze stare neni spatne, ale casto je to presne naopak. Navic pokud je nekdo rozezrany co se tyce vzhledu hry, tady nebude mit problem.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 13. 8. 2008 15:52

_DAVE_: oba piseme o necem trochu jinem, ja neresim kvalitu dvojky nebo remaku, ale fakt, ze Blue Byte nic jineho nez ruzne variace na tema Settlers nedela ... pritom ta firma mela ruzne jine zajimave IP, ktere ale v podani UbiSoftu asi nikdy neuvidime
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 8. 2008 15:56

Tak to mas asi pravdu, ja spis doporucuji zajimavou strategii Wolfenzimu.. :-))
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 8. 2008 18:25

Jeste doporucim Act of War, skvela ale opomijena hra.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 13. 8. 2008 18:54

Zajimalo by me, co si wolfenstein nakonec vybral :-))
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod Majorus 13. 8. 2008 19:07

Zkoušel jsi C&C sérii? Read alert 2+datadisk, generals, zero hour...všechni pařby největší...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Další stránka