Spore

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod zouki7 21. 9. 2008 13:13

Nainstaloval jsem si na hru patch, který nedávno vyšel, ale hru mi to pěkně zmrvilo, některé příšerky nejsou vidět, vypadávají zvuky, hra je zpomalená, předtím to nic takového nedělalo, jde ten patch odinstalovat? Jestli ano, jak? Nechci totiž hru reinstalovat, když tam jsou jen ty tři instalace.... Díky
Jsem cynická, ironická a sarkastická krysa.
zouki7
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zouki7 21. 9. 2008 18:04

Nikdo neví? :hm
Jsem cynická, ironická a sarkastická krysa.
zouki7
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chameleon-s 22. 9. 2008 15:39

mě se taky stáhl patch ale žádný problémy jsem nezaznamenal....klidně to přeinstaluj nic ztratit nemůžeš.
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Fever 22. 9. 2008 21:10

Nazdar, ľudia...

Ja len stále zvažujem, či sa mi oplatí kúpiť plnú hru. Urobím si tam nejakú galaktickú civilizáciu, pohrám sa s tým 2-3 dni a potom...? A navyše tá DRM...

Creature Creator ma baví, je to super vec. Už som si tam narobil kopu riadnych príšer. :)

Má niekto tú hru? Je to naozaj na dlhodobú zábavu, alebo na jednorazovku?

EDIT: Tak mi napadlo, nie je super, že táto hra má len niekoľko dní od vydania, a už je na ňu patch, ktorý adresuje sťažnosti komunity? Žeby sa EA trochu lepšilo?
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 22. 9. 2008 21:58

Jenomže komunita požaduje odstranění restrikcí v DRM, ne navýšení počtu aktivací na 5. Buhužel tohle milé zlaté (hluché/slepé/tupé) EA jaksi nemůže pochopit. A co mě dokonale rozesměje jsou kecy lidí z EA, kteří neustále obhajují použitou ochranu z toho důvodu, protože by se hra jinak pirátila. Vždyť Spore bylo craknuté a na torrentech tři (nebo 4) dni před zahájením prodeje! Proboha, EA, vzbuď se!
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 22. 9. 2008 22:04

negr píše:Jenomže komunita požaduje odstranění restrikcí v DRM, ne navýšení počtu aktivací na 5. Buhužel tohle milé zlaté (hluché/slepé/tupé) EA jaksi nemůže pochopit. A co mě dokonale rozesměje jsou kecy lidí z EA, kteří neustále obhajují použitou ochranu z toho důvodu, protože by se hra jinak pirátila. Vždyť Spore bylo craknuté a na torrentech tři (nebo 4) dni před zahájením prodeje! Proboha, EA, vzbuď se!

Tak mi napadlo, prečo ľuďom tak vadí to DRM? Teda, aspoň pokiaľ všetko funguje, ako má...
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod chameleon-s 23. 9. 2008 16:30

Protože je to omezování kupujících a piráti, proti kterým je ta ochrana dělaná, ji stejně obešli.
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Fever 2. 10. 2008 22:37

Tak, čo tam po nejakom DRM, kupujem si to. Galaktickú edíciu, oplatí sa. Teším sa na to ako malý. :)
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod premo2 22. 2. 2009 23:37

Čau,
můžete mi někdo pomoct s touto hrou. Jsem ve vesmírné fázi mám obsaszených asi 5 planet a nemůžu stavět bojové lodě. S titulem admirál můžu do skupiny přidat až 2 lodě svých spojenců, ale nikoliv vlastní lodě. Když na mě nepřítel útočí, tak má několik typů jednotek a já mám furt tu blbou loď co jsem dostal na začátku a max.2 spojence, nemůžu do skupiny přidávat žádné další vlastní lodě, popř.odlišné typy lodí. Kromě toho nemůžu střílet ve vesmírném prostoru, ale až na planetě, ale to se možná vyřeší koupí nějakého vylepšení...
Díky za radu.
Honor 20 Pro - Android 10
premo2
First Blood

Předchozí stránka