Spore

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 5. 9. 2008 22:53

pirati : EA = 6:0

Aktivace Spore v den vydání nefunguje, technická podpora EA reagovala, že problém s registračním procesem a serverem pro uživatelské účty doteď řeší.
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zouki7 6. 9. 2008 14:50

Já už hraju, spojení sice párkrát vypadlo,ale jinak jsem docela spokojenej ;-)
Jsem cynická, ironická a sarkastická krysa.
zouki7
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 6. 9. 2008 14:50

Výborná hra! Teda aspoň co se mě týče. Už se mi dlouho nestalo, abych hrál a najednou zjistil, že je půl jedný v noci. :))
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 8. 9. 2008 15:41

8.9.2008 15:24:20 Naštvaní zákazníci Amazonu zahltili sekci jeho uživatelských recenzí, protože se jim nelíbí omezování na jen tři instalace Spore. EA : pirati 0:7
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zouki7 8. 9. 2008 18:47

Jo, EA to nejspíš pěkně projela, a takhle si nejspíš představení tohohle trumfu nepředstavovala, :-S ale po těch třech instalacích, budete moci zkontaktovat EA a oni ty instalace resetují.... ;-)
zouki7
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 8. 9. 2008 19:08

Můžeme kontaktovat EA! Úžasné! 0:8 (ne že by piráti byli tak dobří, to si EA střílí vlastňáky :-D )
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wint3r 8. 9. 2008 19:19

Navíc čím vyšší piedestal, tím horší pád. To je ten jejich hype. Ale na to už jsem si zvykl stejně jako u jiných jejich sérií (NfS apod.)
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pilf4r 8. 9. 2008 19:27

Ale lidi si to kupujou stejně. :-D
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 8. 9. 2008 19:33

Dokud se to prodá, je to v pohodě. A tři instalace - určitě to zase bude jedna instalace na HW (po nainstalování na PC beze změny konfigurace tam pořád bude jeden slot) - tímhle bych se doopravdy netrápil, uvítal bych, pokud by se ale při odinstalaci automaticky uvolnil zmiňovaný slot.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod zouki7 8. 9. 2008 20:06

Právě že ne,platí to i na ten jeden a samý HW,to je natom ta blbost, :grr: ale jinak hra je to vskutku podařená, ale mohly tomu dát ještě chvíli čas a vypilovat to, ale to už jsou jen kosmetické chyby. :tleskani
P.S.-ale ta cena....a ty problémy....ani si neumí zkontrolovat natisknuté CD klíče. :pozor
zouki7
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chameleon-s 8. 9. 2008 23:49

mam menší dotaz....jak je to s češtinou v GE? na xzone.cz píšou že je v češtine ale v popisu maj EN, v diskuzi ke hře zase že se to musi nahrát do program files aby to bylo česky, jinak v games to bude běhat v EN....
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod spajza X 9. 9. 2008 07:54

Chutna hra,asi to vyskusam ^^

Moc dobre to nechapem...Je to na principe,ze si vytvorite priserky/popripade ich naklonujete a potom zacnete obyvat nejaku planetu?Osidlovat a tvorit krajinu?Funkcny ecosystem?Ci jako :D co potom s tymi priserkami??
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 9. 9. 2008 09:48

Spajza: Jestli jsem tu hru dobře pochopil, má se jednat o simulátor evoluce. Na začátku jseš buňka, která požírá vše kolem sebe (a snaží se být nesežrána) a získává tak genetické informace. Ty využiješ ve druhé části, kdy se tvůj organismus dostane na souš a ty si vytvoříš potvůrku :) Třetí fáze je kmenová - musíš vytvořit populaci tvých příšerek, aby ses mohl rozvinout dále - do civilizační fáze, kdy budeš budovat svůj národ (hodně to připomíná Civilization). No a jakmile obsadíš celou planetu, vyrazíš do vesmíru :) Objevovat nové planety, osídlené i neosídlené...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Trinni 9. 9. 2008 12:06

To Chameleon : Galactic Edition obsahuje na disku i českou lokalizaci. Ta se sice nespustí automaticky, ale stačí v adresáři Spore\Data\Locale překopírovat obsah složky "cs-cz" do složky "en-us" a Spore začne komunikovat v naší mateřštině. Tím by mělo být usnadněno rozhodování lidem, které láká rozšířené vydání, ale raději by hráli Spore v rodném jazyce. Zdroj Tiscali Games ;-)
Peace at any price

PC, PS3, NDS Lite :)
Trinni
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chameleon-s 9. 9. 2008 13:29

diky, už to mám objednaný :-)) ....těšim se na to jak malej
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka