Red Alert 3

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wint3r 17. 5. 2008 09:54

Možná, že jsem něco přešel ,ale vůbec jsem si nevšiml, že by tu byl topic na Red Alert 3 :shock:

Takhle bude vypadat Natasha:
http://cncczech.com/103-natasha-z-red-a ... alena.html
Myslím, že docela pohoda :-)) :-P .

edit:A teďka něco monhem zajímavějšího, první video přímo ze hry!
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27559&r=top
Myslím, že můžu říct s klidem za všechny, že vypadá skvěle a solidně mě to nakoplo na nového Red Alerta :love: :tleskani .
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 17. 5. 2008 10:19

No evidentne o prvnich screenu zlepsili grafiku, protoze ta se stala hned tercem kritiky. Vypada to dobre, ale bude to porad ta 10x omleta, stejna strategie.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod chameleon-s 17. 5. 2008 12:02

já v tom vidim RA2 nic jinýho, jen trošičku lepší grafiku, nic moc.
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Wint3r 18. 5. 2008 10:34

Tak já jsem dvojky moc nenahrál, takže mně to ani moc nevadí.
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DevAstor 18. 5. 2008 12:58

to bude zas narez komred 8-)
a videl uz nekdo Tanyu? :-]
http://www.redalert3.com
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 18. 5. 2008 20:00

Já chci video s Japoncema!!!!! :))
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 21. 5. 2008 13:56

Red Alerti jsou sice provaření, ale mají svoje kouzlo, to nepochybně (alternativní historie). Škoda, že dvojka byla na můj vkus až příliš akční, ale nemůžu říct, že se nepovedla. U trojky jsem zvědavej na Japíky a jejich výpravu (filmečky a spol.) ;-) Ovšem jestli budou Spojenci klasická nuda (naprosto konvenční armáda), tak nevím 8-S Prý se má vrátit Mirage tank...

PS: Právě jsem zhlédl ten trailer...a VYPADÁ TO VÁŽNĚ DOBŘE!!! :shock: 8-P Hlavně ta voda...jestli se nepletu, tak je to POŘÁD (!!) SAGE Engine (poprvé se ukázal tuším v LOTR: Battle for Middle Earth, ale teď nevím, jestli 1 nebo 2 8-S ). Je až nehorázné, co jde z toho enginu vytřískat...C&C3: Tiberium Wars vypadal skvěle a RA3 bude možná ještě hezčí :shock: Hlavně ta voda vypadá NEUVĚŘITELNĚ! :-P

chameleon-s píše:já v tom vidim RA2 nic jinýho, jen trošičku lepší grafiku, nic moc.
Trošičku :mrgreen: Mrkni na vid z RA2 a výše zmíněný im-game trailer z RA3...trošičku lepší grafika :mrgreen: Jako jsi mě docela rosekal :mrgreen: :mrgreen: Ovšem dvojka se kromě grafiky a nových jednotek od jedničky zase tolik nelišila ;-) Pokud bude mít RA3 dobrý scénář a pokud budou šikmookáči tak futuristicky nápadití, jak se všude píše, tak proč ne? :-)

-Dreamer- píše:Já chci video s Japoncema!!!!! :))
Me too!!! :D
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod chameleon-s 21. 5. 2008 14:15

Torham:sem rád že sem tě pobavil, i když jsem ani nechtěl.neříkám že si to nezahraju až to vyjde ale mě se tahle barevná grafika moc nelíbí. Budovy jsou červenomodrozelený stejně jako ve dvojce.to je to co mi to až moc připomíná dvojku...ty barvy....až moc barev a k tomu se mi to nehodí
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 21. 5. 2008 14:17

chameleon-s píše:Torham:sem rád že sem tě pobavil, i když jsem ani nechtěl.neříkám že si to nezahraju až to vyjde ale mě se tahle barevná grafika moc nelíbí. Budovy jsou červenomodrozelený stejně jako ve dvojce.to je to co mi to až moc připomíná dvojku...ty barvy....až moc barev a k tomu se mi to nehodí
To je pravda, barvy jsou dosti křiklavé :-/ Kdyby to EA udělali podobně jako Intelligent Systems s Advance Wars - po třech přebarvičkovaných a vtipných dílech vydali čtvrtý - temný a ponurý s odpovídající grafikou...Dark Conflict (http://nzone.cz/recenze/advance-wars-da ... valka.html :mrgreen: ) je v jádru stejný jako předchůdci, ale je mnohem vážnejší a temnější. Atmosférou je to de facto jiná hra...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 21. 5. 2008 18:09

Torham si pořídil Advance Wars a teď to bude se všim srovnávat. :P :))
Ale zpět k RA3 -> JÁ CHCI VIDĚT JAPONCE!
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 21. 5. 2008 19:08

-Dreamer- píše:Torham si pořídil Advance Wars a teď to bude se všim srovnávat. :P :))
Ale zpět k RA3 -> JÁ CHCI VIDĚT JAPONCE!
Nemůžu, jsou to naprosto odlišné hry ^^ Jinak já chci taky Japončiky :mrgreen:
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 21. 5. 2008 19:16

fuu co som zatial videl ma dost navnadilo, na tuto hru sa moc tesim ;-) konecne aj pc hra co ma gule ehmm
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod DevAstor 21. 5. 2008 19:34

co rikate na toho robota? :)
Obrázek
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 21. 5. 2008 20:24

Hezkej drobek :-) Tenhle by mohl ty rusácký čtyřnožky zadupávat do země :mrgreen:
Naposledy upravil Torham dne 21. 5. 2008 20:38, celkově upraveno 1
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod DevAstor 21. 5. 2008 20:34

me tam nejak nepasuje, ale tak japonci byli vzdycky sileni :-))
DevAstor
Rampage

Další stránka