Tak já jsem vyloučený taky dost často...no co se týče komentáře tak jsem si stáhl ukázku z tiscali games ze zápasu česko-kanada a fakt docela hrůza...tak to je psycho s tím hattrickem...právě se mi v jednom díle NHL ted nevím který to byl jak ukazovali pár diváku do 3D normálně tak zblízka třeba jak chytil puk a tak to bylo super
ja jsem byval vylouceny v prvnich 5 zapasech casto. A skoro vzdy jsem dostal gol. V 5 zapase jsem behem jednoho oslabeni vstrelil 2 goly a od te doby me computer nevylucuje
Komentář bych vyloženě neodsuzoval, není vyladěný, to rozhodně ne, ale dá se poslouchat a je rozhodně lepší než ve FIFĚ. Tam jse Svěceného zasvěcené "analýzy" začal nenávidět ve druhém zápase.
No nejhorší je že jim nedali volnou ruku při komentáři ale defakto museli přeložit přesně ten AJ komentář to se fakt někdy nedá ale vyloženě to špatné není no
Nemyslím si, že to jde - to by se musela dělat fungl nová hra. Vyložených chyb tam podle mě není mnoho, není to samozřejmě nějaký zázrak, ale dobře se to poslouchá a když se zadaří a Záruba, zrovna neřekne ve třěch větách "puk" či stejnou vazbu, zní to docela normálně.
No jak jsem si ten komentář poslechl tak jsem se spíše smál...některé věci se dají ale něco je fakt na zasmátí...třeba jak vichnar říká stačí když je golman u pravé tyčky a hráč střelí gol do leva kde je odkryté místo nebo tak nějak to jsem nemohl z toho