NHL 2006

NHL, FIFA, Pro Evolution Soccer, Championship Manager...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 5. 2005 09:37

Začaly se objevovat screenshoty z NHL 06...co si o dalším ročníku myslíte???Grafika mi zatím připadá stejná jen doufám že se vůbec něco změní...Napište co by mohlo NHL 2006 nového přinést...já osobně si myslím že by mohli zavést českou extraligu když už je tam i německá liga a ta není na takové ůrovni jak ta naše...nehledě na to že v TELH je hodně hráčů z NHL
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sting 6. 5. 2005 16:56

ja mylsim, ze vzhledem k tomu, ze NHL nebude - mohli by tu serii zrusit :-)) nebo prejmenovat na ELH 2006 :-)
Alan Jarrar - Doupě
Sting
Killing Spree

Odeslat příspěvekod cervik 26. 6. 2005 09:43

Sting píše:ja mylsim, ze vzhledem k tomu, ze NHL nebude - mohli by tu serii zrusit :-)) nebo prejmenovat na ELH 2006 :-)
Preco EHL ved to ani liga nieje....sice je ale velmy slaba...ked uz NHL nebude(aspon dufam.......uz bola nemozna....aj ked kto vie ci sa zacne hrat) tak by to mali pomenovat po tej ruskej lige -.....sice neviem ako sa vola ale predsa je teraz ona najkvalitnejsia liga na svete tak preco tam dat neaku americku ***** ligu...EHL....radsej tu rusku :P
cervik
First Blood

Odeslat příspěvekod includes 11. 7. 2005 06:44

Pokud nebude opravdové NHL, bude to asi jediný zahrani
ní hokej,na který se mohu podívat... :(
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 7. 2005 10:21

V NHL 06 nakonec česká liga ještě nebude ale pry se chystá na ročník 2007 tak uvidíme co se z toho vyklube...ještě k tomu se má DEL liga v německu zrušit uplně takže proč ji tam dál dávat
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 7. 2005 11:39

Tak už se nám pomalu ale jistě rýsují informace o nové NHL...bude čeština i v dynasty modu což je celkem dobré...pry lepší grafika než v NHL 2005 což jsem z vytípnutých obrázku vůbec nepoznal spíš naopak bych řekl že je to hnusnější...možná to bude špatným rozlišením nebo fakt nevím...ůžasně zpracovaní diváci....tak to ani omylem nevím kde na to přišli podle mě stejní jako v 2005...uvidíme jak se to bude hrát...pry je to zase o něco realističtější tak snad ta hratelnost bude dobrá ale ta je s každým novým NHLkem lepší a lepší
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 8. 2005 14:58

Tak nevím jak vy ale NHL06 demo už jsem hrál a můžu říct že se to zase přiblížilo k realitě...nejde nastavit nic takže je to takové osekané a jde hrát jen 5 minut poslední třetiny...plná verze tady bude za chvíli a já už se dost těším a co vy??
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tora_bora 28. 8. 2005 00:13

Co si myslím? Ikdyž tuhle sérii v podstatě ze srdce nenávidím, tak se opravdu každý rok když stáhnu demo snažím na něm objevit něco pozitivního a chvilku si namlouvat, že je to konečně ono. Bohužel ani letos jsem za tři hodiny hraní nepostřehnul ani jediný hokejový moment a nedal jsem ani jediný gól ze kterého bych měl radost. Nový systém free-kliček je ubohost a reklamní bouda jakou umí vytvořit snad jenom EA. Spočívá jenom v tom, že po pohnutí pravým analogem do některého ze základních čtyř směrů se aktivuje jeden z blafáků na gólmana které ale nevyvolají žádnou přirozenou reakci z jeho strany, kterou byste mohli využít, ale prostě - jednou aktivujete, hráč něco vykouzlí, zmáčknete střelu a je to gól. O tom jakým geniálním způsobem se ten free systém dá využít ve středním pásmu se ani nemá cenu zmiňovat. Puk se opět nedá odebrat jinak než skolením protihráče, střely pořád létají přímo do růžků a k tyči, takže čekáte jenom na to jestli to gólman zrovna vyhmátne nebo ne. Prostě jako každý rok naprostý zklamání.
tora_bora
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 8. 2005 10:44

Hmm tohle je zajímavá odpověd...mě se na novém NHl líbí všechno...od kliček až po zásahu brankářu..prostě další skvělé pokračování
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 29. 8. 2005 12:25

Uvidíme...uvidíme....u Fify taky každý rok říkají jaké to bude a je to vždy jiné.....
includes
VIP uživatel