Tema k hre SnowRunner a tiez predoslym hram Spintires a MudRunner.
Recenzie:
Spintires: Sector (75%)
MudRunner: Games.cz (70%)
SnowRunner: Sector (85%)
Tuto seriu som dlho sledoval, no vyskusal som az MudRunner, ked bola zadarmo na Epic, po niekolkych mesiacoch som to zacal hrat a po dlhej dobe ma nejaka hra vazne bavila, dlho som cakal na nieco podobne, ako stara hra Screamer 4x4, prip. nieco hratelnejsie ako ETS2 a toto je prave ono, hlavne SnowRunner je uz komplexnejsia hra, kde je viac typov misii, nie len prevazanie dreva ako v prvych dvoch hrach. Taktiez oproti napr. ETS2 sa daju tieto hry hrat na gamepade, iba niekedy je treba pouzit mys, ale pri ETS2 bolo nutne pouzivat aj mys, aj klavesnicu neustale, nedali sa vsetky akcie priradit na gamepad.
Nevyhody v prvych dvoch hrach su, ze je tam len 1 misia na mapu, prevazanie dreva, aj ked tak jednoduche to nie je a su nutne dalsie veci, v SnowRunner su uz rozne druhy missi, rozne naklady a pod., ale svet je stale prazdny, ziadne auta, ludia, v tejto dobre sa to da povazovat za karantenu, je to asi jedina a hlavna nevyhoda, velmi mi to ale nevadi.
MudRunner mam takmer prejdene na hardcore obtiaznosti, teraz je v akcii aj Spintires, aj SnowRunner:
https://gg.deals/game/spintires/
https://gg.deals/us/game/snowrunner/
K Spintires, chcem si to kupit, ale mam par otazok: Chernobyl Bundle obsahuje aj povodnu hru, spravne? Oplati sa len povodna alebo aj Chernobyl - konkretne za ceny 2.40/4.60$? Official store "green man gaming" mi blokuje uBlock, je to doveryhodny obchod?
EDIT: Uz som zistil, ze ten obchod je zrejme doveryhodny, ale preco ho uBlock blokuje stale neviem. Potrebujem sa hlavne rozhodnut, ci kupit len zakladnu hru alebo Chernobyl Bundle, neviem dokedy bude trvat ta akcia a nechcem to zmeskat, co teda radite?
K SnowRunner, je teraz dobra akcia, zo 60€ na priblizne 40€ aj so Season pass, ale Epic by mal mat jarny vypredaj, neviete kedy zacne? Ak by daval opat 10€ kupony, tak by som si mohol kupit povodnu hru za 24€ a Season pass za 20€, minus 10€ by to bolo 34€, takze by som este chcel pockat a dovtedy zahrat Spintires. Tiez ma zrejme coskoro skoncit exkluzivita pre Epic a hra by mohla byt aj na Steam, ale to sa mi uz nechce cakat a riskovat, ze tam bude plna cena opat nejaky cas.