Máte někdo tip na nějaký dobrý letecký simulátor? Ideálně z WW2 a nebo současnosti.
Šikovné by bylo abych si mohl na začátku nastavit lehčí obtížnost a pak si to pomalu zesložiťovat:-)
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
slazz píše:Šikovné by bylo abych si mohl na začátku nastavit lehčí obtížnost a pak si to pomalu zesložiťovat:-)
USER47 píše:Zkoušel jsi demo Wings of Prey? Případně jeho předchůdce IL-2 Sturmovik...
Jinak co se novějších letadel týče, tak oblíbenej je Lock On.
mam to aj ja,ale dojmy su vseljake!!Oni napr. dali kokpit z Bf 109 G2 do vsetkych ostatných verzíí befka-t.j. E3,F4,K4,alebo kokpit z Dory do verzii Anton u fokáčov-no hrúúúúza na to pozerat a ani nehovorím o tých prestrasných zvukoch motora a arkadovom damage modele aj pri nastaveni na režim simulator!
to je údivu ...stačí kouknout jak 110 ukroutí hurriho(konečně správnej FM)
Trochu mě mrzí ta střelba, mám to nastavený na nejtěžší obtížnost SIMULATOR a stejně trefím cíl na 800m i dál takříkajíc od boku, stačí ho jen mít zhruba v zaměřovači a pálit, skoro vždycky se to trefí
Zatím je to stále jen beta, tak ať se hoši činí a odchytávají ty mouchy. Ale MOC bych se přimlouval za to, aby krapet stáhli tu účinnost zbraní. Sice plně chápu, že s gamepadem se v Birds of Prey docela blbě míří a střílí a proto tam ta brutální ráže pomůže, ale když už je WoP předělávka na PC, kde se počítá s joystickem, tak by to snad trochu mohli zohlednit i v té účinnosti zbraní Tak nějak jsem krapet nesvůj, když mi Hurricane střílí, jako by měl v křídlech 4xMK108
To záleží, jaký režim multiplayeru zvolíš:
16 - DogFight (všichni proti všem)
32 - Team Battle
32 - Capture Airfields (asi něco jako mini-virtuální válka)
32 - Strike
Rozdiel medzi ocakavaniami WoP a IL-2 je dost rozdielny. Kdezto IL-2 sa od zaciatku prezentoval ako "simulator", tak WoP je od zaciatku prezentovany ako "komplexnejsia arkadovka", takze ma ovela lepsie startovne pozicie ako IL-2, lebo
IL-2 WoP se sice honosí přívlastkem ULTRA-REALISTIC, ale jak psal Adler, vychází z konzolové verze a jako arkádovka pro širokou vrstvu hráčů je taky ve videích prezentován. Ale zatím bych s hodnocením počkal, až bude u konce betatestování a vydá se to na trh. Vyblbnout se s tím v multiplayeru dá ale už teď ohromně
Je to sice beta,ale napr. ucinnost zbrani uz asi nezmenia,nemame to zrovnavat s il-2-ze ta nieje dokonala a ze pojdu vlastnou cestou.
Po dvou dnech hraní bych rozdíl mezi oběma ILy definoval takto:
IL-2 Šturmovik 1946 je simulátor, který se ale dá nastavit a hrát i v režimu, který by se dal s trochou dobré vůle pokládat za arkádu.
IL-2 Wings of Prey je arkáda, která se ale dá nastavit a hrát i v režimu, který by se dal s trochou dobré vůle pokládat za simulátor
Kdo má rád historické kampaně a single scénáře v IL-2 Šturmovik, tak tady na to zapomeňte, zdají se mi v konzolovém duchu - sestřelte 10x HE-111 a zpáteční cestou k letišti sestřelte ještě 10x Bf109 jako secondary target
Jako multiplayerová řežba po internetu to je ale boží
- pilot nikdy neblackoutne uplne, pokud si zvyknete na tunelovou vission muzete litat tezky G nonstop
Jestli je tohle demo stejné, jako když pustíte koupenou hru v demo režimu, tak s tím demem opatrně V té demo kampani jde sestřelit třeba 10 He111 za jeden let a ani se moc nebrání, ale když si v ostré verzi v Trainingu pustíte proti sobě 16x He111 na nejvyšší obtížnost, tak sundáte dva a jdete dolů jak cedník. Kdybych hrál nejdřív demo, než ostrou hru, tak mě to demo odradí, tam se to opravdu tváří jako arkádovka, před střelbou vám tam bliká PRESS FIRE apod., asi to má přilákat co nejvíc arkádových hráčů Naštěstí jsem hrál už od začátku koupenou hru a demo jsem shlédnul u kamaráda teprve včera, byli jsme z toho dema oba solidně otrávení, tak jsem ho pak raději nechal u sebe zalítat on-line, aby si neudělal o novém IL-2 díky tomu zmršenému demu špatnou představu a už si plnou verzi taky koupil
Sasakr píše:Co Red Baron?
clone9cz píše:Sasakr píše:Co Red Baron?
Red baron je mrtvej, zabilo ho Rise of Flight
clone9cz píše:Sasakr píše:Co Red Baron?
Red baron je mrtvej, zabilo ho Rise of Flight
clone9cz píše:...
Wings of Prey není ani žádným pokračováním.
...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků