Mass Effect

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 17. 7. 2008 11:53

Jak je to panove s obtiznosti na PC verzi, dal jsem tu prednejlehci (z odemknutych tu prostredni), a zda se mi to relativne lehke. Projel jsem prvni mapu. Bude to pak vetsi maso?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 18. 7. 2008 09:40

v nekterych pasazich docela jo. Co sis vybral za tridu?
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod lilleek 18. 7. 2008 11:46

Nezdá se Vám, že ta hra je pořád stejná? Planety se liší jen texturou, vesmírné lodě mají jen jinak uspořádané vybavení, bunkry furt to samé, brnění ať už lehké nebo těžké, vypadá pořád stejně a zbraně to samé, jen jiná barva. Je to tím, že na konzole by byla větší rozmanitost nemožná nebo je to neschopnout autorů. Třeba kotor zas byl rozmanitý. Nevím no.
lilleek
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 18. 7. 2008 12:20

Pusobi to na me tak trochu sterilnim dojmem, zatim jsem na zacatku a nevadi mi to. Uzivam si tu filmovou atmosferu, ta je v konzolovych hrach evidentni.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 18. 7. 2008 17:59

lilleek: nemyslim, ze primo neschopnost jako spis neochota ... vedeli, ze hra je v zakladu dobra, MS ji zajisti propagaci a lide to koupi
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod lilleek 19. 7. 2008 16:51

Asi mají lidé na konzole menší požadavky než my PC-čkáři. Ale jinak musím uznat, že ta filmová atmosféra je parádní. Nejvíce se mi tam líbilo to jmenování spektry a pak na konci ta vesmírná bitva.
lilleek
First Blood

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 19. 7. 2008 22:18

lilleek: tak ja predpokladam, zes to take koupil, ty PC-ckari ;)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 7. 2008 15:28

Tak, dohráno za cca 27 hodin čistého času, tzn. asi tři týdny průběžného hraní. Líbilo se mi moc, nemůžu se dočkat dalšího dílu :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod facility 20. 7. 2008 22:21

pomozte zacal som hrat a
mam deaktivovat naloze a ta posledna je akysi "stlp" teda na mape to tak vypada...
co tam s tym zrobit?? imho ostavaju mi cca 2 minuty :oboze :oboze :oboze :-[ :-[ :-[
Abit IP35 pro,e2180@3Ghz,6GB Ram,8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,
Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,CM690, LCD Samsung 24"
Win XP SP3 NASA2 & Win7Ultimate 64bit Microsoft World Domination Total Control Edition
facility
First Blood

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 20. 7. 2008 22:29

"stlp"?
Jinak nálože jsou všechny krásně vidět na minimapě jsou dokonce po cestě, jak likviduješ Gethy.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod facility 20. 7. 2008 22:46

je to ta posledna na mape je oznacena "x" ked k nemu pridem tak je tam zeleny "pilier"
A predtym pri tom piliri bol v "ukazke" akysi mutant poklakol pred nim....a aktivoval ho...
Ty Gethy si ani nepametam :-)) to su tie roboty alebo ty s maskou na hlave?? :-D

EDIT////som to nahral O:-)
http://tinypic.com/player.php?v=2z6i1av&s=4
Win XP SP3 NASA2 & Win7Ultimate 64bit Microsoft World Domination Total Control Edition
facility
First Blood

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 20. 7. 2008 23:24

Musíš to pořádně prolét. Ta nálož, co ti bliká na minimapě, by měla být ta co je hned na začátku, když vystupuješ z tý plošiny. Až zneškodníš nálože, tak pak se bude něco dít s tím sloupem.

Btw. ty tý hře moc nedáváš, co? :)) "Mutanti" se jmenují Turiané a Geth je rasa těch strojů.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod facility 22. 7. 2008 09:12

Dik...tak som jednu tu naloz cestou minul.... :-)
Akurat som v tej "Citadele" urobil sluzbu pre jednu "Sluzebnici" Nejaky general ju obtazoval...
tak som to vybavil ...a teraz neviem ci som jej blbo odpovedal...bo to skoncilo "Pichom" 8-)
facility
First Blood

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 22. 7. 2008 10:04

No ale taky zakončení questu, ne? :D
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod blino 22. 7. 2008 16:04

pruser... na Ferose (Zuova nadej ci ako) po vycisteni kanalov a snahe vyjst z nich von hra padne ... viem ze v readme je nieco pisane o save v tejto oblasti no precital som si to az ked bolo pozde :( takze co s tym?

autosave je zo zaciatku misie (no som uz vnutri) a klasicke ulozenie az zo zaciatku hry ... pouzival som len quick save :roll:
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka