Mass Effect

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Uživatel 11. 1. 2008 13:43

Dark_one: majkl mi pred casem posilal nejaky odkaz, bohuzel uz ho tam nemaji ... mivali je v ElectroWorldu v Classics edici, ale to je nejaky patek zpatky

Chumbaba: Tak myslim si, ze dohrat KotOR za 20 hodin by nemel byt nejmensi problem, stejne tak Mass Effect je myslim "o fous" delsi nez 20 hodin, ale jde to i rychleji ... jinak Fable byla celkem sranda, jen doufam, ze dvojku nezabiji funkcemi, ktere naslibovali do jednicky
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 11. 1. 2008 17:04

3D_Crab píše:Oba KotORy jsou výborná RPG ;)
Na Mass Efect se poměrně těším, snad nesprasej optimalizaci. Co mi dělá trochu vrásky na čele jsou souboje.o/quote]

Co jsem četl na fórech, tak i v Xbox verzi byl docela kolísavý framerate, Bioware si s optimalizací nikdy moc netykali a doháněli to XYtým patchem...

hquote="3D_Crab"]Podle těch pár videí, co jsem viděl to vypadalo na realtime souboje, což v RPG moc nemusím (kor pokud se tam používají střelné zbraně).
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 11. 1. 2008 17:11

Mě se ty souboje líbí, není to sice úplně košér RPG styl, ale to mi vůbec nevadí.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod HAck_SG 11. 1. 2008 17:39

Celé mi to zatím přijde k smíchu, že Xzone jako první obchod na světě má datum vydání, ví, že to vyjde s češtinou atd...přitom ještě ani není jisté, že to na PC bude. Takže se zatím netěším :)
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 11. 1. 2008 17:47

HAck_SG: viz muj prvni prispevek ... hlavne na ten Resident Evil 5 jsem zvedavy
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HAck_SG 11. 1. 2008 17:50

jo, předtím jsem ho přehlídl. Jinak máš pravdu, Xzone uvádělo, že Blue Dragon, Lost Odyssey a Mass Effect budou s českými titulky :)
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 11. 1. 2008 22:03

http://www.cnsnews.com/news/viewstory.a ... 0111a.html

- bez komentare, kazdopadne zajimave pocteni, doporucuju :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 12. 1. 2008 10:27

Hergot, "explicitly graphic sexual intercourse", to abych se přeci jen pomalu začal těšit. PS: Nevěřím, že by v Mass Effectu bylo cokoliv, co by šlo těmi slovy popsat. Co vy, co jste to hráli? Je to KOTOR říznutej Hustlerem? :wink:
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 12. 1. 2008 12:29

Chumbaba: tak to bohuzel/bohudik neni, podle me to nikdo z tech lidi nehral ... ale hlavne se mi libla ta cast "heterosexuality outside of its proper context of marriage" :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 12. 1. 2008 12:37

Uvažuji nad koupí téhle hry ale počkám si až ji bude mít kámoš půčím si to a pak uvidím
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 12. 1. 2008 12:45

negr píše:Co jsem četl na fórech, tak i v Xbox verzi byl docela kolísavý framerate, Bioware si s optimalizací nikdy moc netykali a doháněli to XYtým patchem...

h/quote]

Nevim, jestli jsi slysel dobre. U KOTOR 1 ani Jade Empire se framerate ani nehnul a byly to jedny z nejhezcich RPG na Xboxu. Jak u KOTOR 2, zatim bohuzel nevim.
Kazdopadne technicke problemy u konzolove hry jsou u Mass Effectu poprve.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Uživatel 12. 1. 2008 15:25

Dark_one: ty mas fakt nejakou "uber" verzi Xboxu :)

tu posledni vetu nechapu, to jako ze pred mass Effect nemely konzolove hry technicke problemy?
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 14. 1. 2008 20:12

"It's called "Mass Effect" and it allows its players - universally male no doubt - to engage in the most realistic sex acts ever conceived. One can custom design the shape, form, bodies, race, hair style, breast size of the images they wish to "engage" and then watch in crystal clear, LCD, 54 inch screen, HD clarity as the video game "persons" hump in every form, format, multiple, gender-oriented possibility they can think of."

"And because of the digital chip age in which we live - "Mass Effect" can be customized to sodomize whatever, whoever, however, the game player wishes.
With it's "over the net" capabilities virtual orgasmic rape is just the push of a button away.
"

zdroj: Townhall.com (via GamePolitics.com)

ok, ale tak tohle uz skoro hodne prehani :roll:
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 14. 1. 2008 21:08

To teda jo. Na YouTube jsem našel jen dvě velmi velmi velmi lehce pojaté erotické scény.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 14. 1. 2008 21:29

negr: osobne si myslim, ze "eroticke" je v tomhle pripade celkem silne slovo, ale asi tak...
Uživatel
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka