Diablo 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 4. 2012 16:16

Vecer- do rana budu urcite farmit KL , tak kdyby nekdo chtel

Tomkalhotka#2293
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 4. 2012 16:49

Tomkalhotka píše:hmm vyvoj postav, tolik nadavek. Schvalne si nainstalujte d2 a zkuste si zahrat prvni akt a pak sem napište jak ste se bavili. D3 me prijde diky tomuto systemu zabavnej i na low LEVELECh a kazdy lvl da nove skillove prekvapeni ! Zatimco u dvojky si treba 20 levelu setril body!

Uvidime jak moc budes prekvapenej, kdyz tu hru budes rozjizdet po desate. Ten koncept zabavnej neni. Ja si chci vybirat jak tu postavu pojedu. Chci nad tim mit kontrolu. I kdyz D2 bylo uz v tomhle docela omezene, tak porad jsem mel svobodnejsi vyvoj postavy nez tady, kde ti prakticky bez ptani vnuti skill ktery nechces. Dejme tomu ze chci mit vic many na ukor HP, protoze chci spamovat nejaky drahy kouzla...jak to mam udelat? Jinak nez gearem to nepujde, stejne jako ve WoW.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 4. 2012 17:07

Áno je to trošku na hlavu, ale zvyknúť sa na to dá. Počiatočná skepse ťa prejde si myslím, len tomu musíš dať šancu - ten mechanizmus bude dobre hodnotiť až po prejdení celého Diabla, aby sme si urobili obrázok o fungovaní tohto princípu. Jako Blizzardi určite vedia, prečo od toho upustili. Zase máme omnoho silnejšie gemy a večšiu socketovateľnosť, crafting je tiež super. Bude to o Gearu ale aj o použitej taktike - aké skilly s akými runami použiť.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 17:15

Loizza: A proč bys ho rozjížděl po desáté? :) K tomu přece nebude žádný důvod - teď si prostě vybereš postavu a s tou budeš hrát pořád...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 22. 4. 2012 17:27

Porad hrat s jednou postavou se casem preji, proto postupem casu prejdes na hardcore kde je vzdycky nejaka vyzva a respekt ke hre a tam pak rozjizdis jednu postavu mnohokrat za sebou.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 17:30

Jo, tak jsem to myslel :) Navíc takhle můžeš postupovat 6x :) Mám pocit, že mají vymyšleno moc dobře, jak hráče zabavit na dalších 10 let :)

Dá se nějak skill vyhodit ze slotu (na tlačítkách myši)? Witch Doctor má první skilly celkem na prd, potřeboval bych mlátit zbraní...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 22. 4. 2012 17:36

Kazdy tlacitko ma prednadefinovany skilly vcetne mysi.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 17:43

Právě na začátku je na pravém tlačítku jen zbraň :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 22. 4. 2012 19:33

Scobra: No a pak už ne... a ani ji tam nedostaneš.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 19:35

Debilní :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 4. 2012 20:18

konečne me padl prvni rare predmet : ))
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 4. 2012 20:48

Proc vam na tom tak zalezi kdyz se ty postavy budou stejne mazat?

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 4. 2012 20:57

nekaž me radost ok?

zalezi , protoze kvuli itemum tu hru hraji, az me postavy wajpnou to vis , ze me to nasere .) ale nastesti to je naprostej low end

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 4. 2012 21:04

Presne tak, ja som D2 nehral ani tak kvôli skillom, novým úrovňam ale Equipom... zatiaľ je to asi jediná vec ktorá ostala v základe oproti dvojke nedotknutá + je akurát ešte premyslenejšia + socketovanie/odsocketovanie predmetov, gemming + miešanie gemov viacero farieb, craftovanie atp. proste super :)
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 4. 2012 21:07

No to je vase vec, ja vam to neberu. :D

Osobne bych ale neztravil x hodin sbiranim veci kdyz vim, ze to usili se stejne smaze.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka