od kurcatovium 22. 4. 2012 14:50
Jen ocituju, co už jsem napsal jinde. Betu jsem zkusil a kdybych měl předobjednáno, tak tu objednávku ihned ruším.
Taky jsem tu D3 Betu zkusil, když je to teď přes víkend zdarma a ... no, ehm, po pravdě mám docela smíšené pocity. Hratelnost je vcelku dobrá, potvory pěkně nabíhají a umírají, prostředí vypadá slušně (ani není tak "přebarvené", jak se spousta lidí bála), hudba je pěkná, ale něco tomu chybí. Jo aha, už vím co, vývoj postavy. Tohle mě teda opravdu HODNĚ zklamalo. V podstatě jediný vývoj postavy, který tu existuje, je šoupání rysky XP doprava a s novým "levelem" vám automaticky přibude pár HP. Vše ostatní je nahrazeno "lootem", který je taky dost pofidérní. Snad se to na vyšších levelech (s více magickými vlastnostmi zbraní) spraví, ale je docela divné sledovat kouzelnici, jak pobíhá s obrovskou kuší v rukách. Nejsmutnější na tom je fakt, že takováhle kombinace dává (aspoň na začátku) největší damage... Ad damage: tohle je imho další fail. Ty pseudo-skilly, co ve hře jsou, jsou jen zevrubně popsané a člověk tak vůbec nemá přehled, jaké poškození vlastně udělají. Vše se odvíjí jen od zbraně, což mi přijde poměrně hloupé. Zvyknout se na to asi nechá, ale ... inu, jiné mechanismy asi budou potřebovat hlavně čas na vstřebání.