Diablo 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SPY 22. 4. 2012 12:32

Mne 3 zluty veci vypadli v prvnim runu na soft core, svitky identifikace jsem u zadnyho vendora nenasel, tak jsem je strelil neidentifiokovany. Pak jsem zjistil, ze zadny svitky nejdou treba :-)
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 14:04

Skoro jako první Diablo :-) Paráda :) Strašně se mi líbí, jak se mění pajduláci :D A to mi ke štěstí stačí :D

Málo temný? No já nevím... Mě to přijde temný dost :) Málo krve? Uvidíme, jak bude vypadat plná...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 4. 2012 14:11

Oproti Torchlight je D3 omnoho krvavejší a krajší (temnejší). Jo a pochvalte sa svojím gearom (fotky by boli ideálne) - hlavne rare kúsky, keď ste niekde získali. Ja zatiaľ nič. :/
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 14:14

Tak ale Torchlight je taky spíš parodie na Diablo než něco, s čím by se mělo Diablo srovnávat :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 4. 2012 14:21

Tak jasan no :)
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 22. 4. 2012 14:34

Jaka parodie na Diablo? Torchlight je prave od lidi co delali D1/2
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 4. 2012 14:42

Veď práve - Když dva dělají totéž, není to vždycky totéž ;-)
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 14:49

SPY: To se nějak vylučuje? :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 22. 4. 2012 14:50

Jen ocituju, co už jsem napsal jinde. Betu jsem zkusil a kdybych měl předobjednáno, tak tu objednávku ihned ruším.

Taky jsem tu D3 Betu zkusil, když je to teď přes víkend zdarma a ... no, ehm, po pravdě mám docela smíšené pocity. Hratelnost je vcelku dobrá, potvory pěkně nabíhají a umírají, prostředí vypadá slušně (ani není tak "přebarvené", jak se spousta lidí bála), hudba je pěkná, ale něco tomu chybí. Jo aha, už vím co, vývoj postavy. Tohle mě teda opravdu HODNĚ zklamalo. V podstatě jediný vývoj postavy, který tu existuje, je šoupání rysky XP doprava a s novým "levelem" vám automaticky přibude pár HP. Vše ostatní je nahrazeno "lootem", který je taky dost pofidérní. Snad se to na vyšších levelech (s více magickými vlastnostmi zbraní) spraví, ale je docela divné sledovat kouzelnici, jak pobíhá s obrovskou kuší v rukách. Nejsmutnější na tom je fakt, že takováhle kombinace dává (aspoň na začátku) největší damage... Ad damage: tohle je imho další fail. Ty pseudo-skilly, co ve hře jsou, jsou jen zevrubně popsané a člověk tak vůbec nemá přehled, jaké poškození vlastně udělají. Vše se odvíjí jen od zbraně, což mi přijde poměrně hloupé. Zvyknout se na to asi nechá, ale ... inu, jiné mechanismy asi budou potřebovat hlavně čas na vstřebání.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 4. 2012 14:51

SPY píše:To, ze si nekdo udela build kterej je nezivota schopnej se dalo resit pouhym resetem skillu, kdery uz v D2 pokud vim od posledniho patche je.

To je sice moc hezke, ale tuto funkci zrejme museli pridat v blizke dobe nedavne , protoze v dobach kdy sem hral d2 ja na BN , tak nic takoveho nešlo .

-- 22. 4. 2012 15:52 --

Lo!Zza píše:Jo? Vazne ti vyhovuje to, ze budou mit vsichni stejny postavy a budou se lisit jenom gearem?

Kazdej bude pouzivat jine nabidovane skilly + jine rozlozeni run a talentu? Nevidim v tom problem

+ gearem predpokladam support pro zvolene skilly .

Btw d2 byl hlavne o gearu , spoustu nejsilnejši buildu bylo vlastne bez gearu nehratelnych .)

hmm vyvoj postav, tolik nadavek. Schvalne si nainstalujte d2 a zkuste si zahrat prvni akt a pak sem napište jak ste se bavili. D3 me prijde diky tomuto systemu zabavnej i na low LEVELECh a kazdy lvl da nove skillove prekvapeni ! Zatimco u dvojky si treba 20 levelu setril body!
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 22. 4. 2012 14:58

SCobra >No nejspis jeden z nas dvou si neni jistej co znamena pojem parodie.

PS: ja to nejsem ;-)
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 14:59

Mě D2 bavilo jen v prvním aktu :D

SPY: Já to vím a myslel jsem to přesně tak :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 22. 4. 2012 15:04

Tom > Setril sis body abys pouzival to co chces a jak casto chces, coz tady jaksi nemas.

Nerikam, ze system D2 byl dokonalej - to ani nahodou, ale mohlo se to vylepsit trochu jinym zpusobem.
Proste taktika blizzardu, zabranime vam pouzivat jedno kouzlo dokola, takze je na vsechno CD, zabranime vam pouzivat 2 skilly dohromady, takze jsou skupiny se mi nelibi. D2 bylo mnohem svobodnejsi - alespon mam ten pocit, tezko ted delat zavery,to si necham az budu mit postavy na max levelu.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 4. 2012 15:07

počkal bych na plnou , poradne ji zahral a pak bysme teprve mohli napsat nejake zavery o skill systemu postav.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 4. 2012 15:14

Ono je systém zjednodušený ale používanie v praxi je ťažšie a to bol asi aj zámer tvorcov (teraz mám na mysli fungujúce kúzla len za určitých podmienok atp.).

Asi som sadomasochista ale ja chcem v DIII s*ať krv, potiť ju a zdrať si nechty na nohách i rukách aby som mal potom lepší pocit s vybojovaného lootu, dropu :) A hrdo masakrovať ľudí v PvP :D
16cmfan
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka