Diablo 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 20. 4. 2012 16:48

sorcka je u me jednička .)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 4. 2012 16:56

Deamon Hunter je cool, Witch Doctor taky bavil (víc jsem zatím nezkoušel)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 4. 2012 19:11

Ten instalátor je úplně dementní... Stahování se nedá pauznout...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 16cmfan 20. 4. 2012 19:15

Ale môžeš to vypnúť, pri zapnutí Diabla hra skontroluje integritu hry a dosťahuje zvyšok.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 4. 2012 19:18

Aha, super :) Aspoň něco :) Jsem se bál, aby to nestahoval znovu...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 4. 2012 20:29

Tak servery jim to asi nestihaji. Nejde se pripojit.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 4. 2012 20:32

Doufám, že v neděli už to bude OK :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 21. 4. 2012 07:30

Já to zkoušel teď a jde to v pohodě, dokonce se to hýba i na HD3000 a grafika nevypadá špatně ! Trošku mi to připomíná stylizací staré RPG (Baldurs gate 2). Diablo I a II jsem nikdy nehrál, tak nevím jak moc se liší ale ovládání je v poho, na touchpadu stačí jen ťuknout a už kusy zombíků lítaj vzduchem....
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 21. 4. 2012 09:07

Mě to nějak nefunguje. Hra se spustí, zadám jméno účtu a heslo, ale na tlačítko "Login" nejde kliknout. Takhle se to chová když je přetížený server, nebo je v tom jiný problém?
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 21. 4. 2012 09:15

Nic moc. Grafika je dost odflakla a treba takovy stary Torchlight je o kus dal. Navic...proc to sakra zase zjenodusili a uplne orezali RPG system??

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SPY 21. 4. 2012 09:17

Ku*va rano to slo, ted me to vyhodilo a zase to hazi to errory.

Torchlight je o dost dal? Mne Torchlight prijde teda o dost horsi, ale uznavam, ze lepsi textury by tomu bodly. Hraju to na 4 roky starym notebooku skoro na max.

Co mi vadi jsou skilly, nemoznost si navolit co kam chci a kdy chci. To je kktina. Mit na vyber podle podle pozice(slotu) a jeste k tomu pouze ve meste :-|
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 21. 4. 2012 09:21

Torchlight ma alespon nejakou stylizaci, stejne jako D2. D3 se tvari byt ani napul realisticky vypadajici a napul stylyzovany. Ani ryba ani rak. Ten svet ani nepusobi nijak depresivne...proste je to jenom sedive, tmave a nudne. Navic ty textury...

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SPY 21. 4. 2012 09:25

No mne torchligh nesedl, je to na me takovy extra hranaty. D3 se mi zamlouva mnohem vic, nic realistickyho na tom teda nevidim je to ciste fantasy bohuzel moc az moc rozmazana. Takovej SC2 prostredim vypada daleko lip :-|
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 21. 4. 2012 09:31

Tak som dohral Betu.. naštvali ma 2 veci. Prvá je dielom náhody druhá už nie.
1) Za celú hru som nenašiel žiadny Rare predmet (žltý) alebo setový, no proste nejaký unikátnejší ako len samé biele alebo modré. Ou, vlastne našiel - zabil som Skeleton-a King-a ► a čo nevidím - žltý belt (opasok). Už ho idem equipnuť a hra sa vypla.. neskôr to keď tak skúsim s iným charakterom (teraz som hral za barbara).
A je fakt, že napr. v dvojke Diablo Ti aj v prvom akte na normal aspoň sem-tam z nejakého unikátneho monštra vypadla aspoň žltá vec, síce dosť slabá ale i tak. Ale to nevadí - videl som extrémne malú časť hry, takže je to skôr vlastnosť ako chyba. V databáze itemov sa mi aj zdá že pribúdajú nové veci - http://us.battle.net/d3/en/item/

Na celom Diable ma totiž vždy najviac bavilo hľadať nové itemy. Tá radosť z nájdenia nejakého fakt super meča, alebo postupné kompletizovanie nejakého setu - no pocit na nezaplatenie, nuž a teraz prichádza nová dimenzia, pretože sa na tom dá v aukcii aj zarobiť, takže to bude ešte zábavnejšie :)

2) WTF - systém rozdeľovania skillov - dobre, dali preč rozdeľovanie bodov do sily, obratnosti, život a mana. O.K. prežijem. Ale kua, trošku mi uniká zmysel systém skillov. Prakticky si človek nevyberá AKÝ skill ale má akoby všetky, len sa mu otvoria neskôr a jediná hráčová voľba je aký kedy použije a nabinduje si. WTF ? WTF na druhú krát pí na štvrtú. Toto ma dosť sklamalo.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 21. 4. 2012 09:34

Mican píše:Mě to nějak nefunguje. Hra se spustí, zadám jméno účtu a heslo, ale na tlačítko "Login" nejde kliknout. Takhle se to chová když je přetížený server, nebo je v tom jiný problém?

Do jména účtu musíš zadat email. Jinak na login kliknout nejde. S přetížeností serverů to nemá nic společnýho...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka