Tomkalhotka píše:blizzard naznačil neco v tom smyslu , ze bude pvp gear , ktery se bude farmit urcite v PVE ...
add PVP : jiste , ze to bude z 60 % o itemech , 30 % o buildu a zbytek o skillu a lucku. Omg tak to bylo i ve Wowku
diablo byl vzdy o itemech ! Co je na tom k nepochopeni .
Spy: ty o voze ja o koze ? Ja mluvim o hodnote 1kk goldu . Hodnota proste dana je , dle toho si odvijis cenu itemu. Co je na tom k nepochopeni
Promiň Tome, ale co to je 1kk goldu? Kilogram na kus nebo wtf?

Hodnota rozhodně NENÍ daná. Nebo je daná, nabídkou a poptávkou... Neexistuje žádná taková věc jako čas potřebnej k farmení, jelikož věci mají náhodný staty a nikoho nezajímá, jestli Ti padnul nabušenej rare hned jak jsi dneska pustil hru, nebo jestli jsi se honil po čtvrtým aktu na Infernu dva týdny. Včera jsem se na RMAH podíval a bylo mi jich líto. Člověk, co si myslí, že nějakej 1100 DPS luk má hodnotu 130€ je vážně cvok. Přiznám se, že myšlenka RMAH mě na začátku celkem rozčilovala, a teď když je to v provozu, tak mě to zatím nepřesvědčilo o svojí užitečnosti pro herní komunitu. Pokud teda nemluvíme o tom, že někdo živí 5 dětí a ten luk za 130€ by mu pomohl jim zajistit večeři na týden. Což je hovadina, protože takovej člověk stěží hraje Diablo III. Každopádně žádná cena v Diablu není daná, je to nabídka a poptávka.
Co se týče PvP v D3, můžu s klidem prohlásit... Nezajímá mě. Na online PvP existujou férovější a vyrovnanější hry jako SC2, HoN apod. Od D3 jsem nikdy vyvážený PvP neočekával, ve WoWu taky nijak zvlášť nebylo. Co se týče PvP itemů ve WoWu, kdo hrál, ten ví. Pokud jste neměli TOP kvalitu PvP itemů, což nebylo zrovna lehký získat, tak vás rozsekal každej druhej hejsek v PvE gearu, co si občas skočil na raid. Proč? Protože PvP gear měl akorát resilience a ho*no dmg, zatímco PvE gear dával dmg/crit v takových hodnotách, že to ani resilience moc nezlepšila. Neříkám, zahrál jsem si sem tam pro zábavu, tak to ostatně vidím i s Diablem, ale do top kvality PvP gearu nebylo o vyrovnanosti ani řeč. Fér by bylo, kdyby člověk dostal k dispozici sadu itemů před vstupem do arény, jako např. v Oblivionu. Pamatuje si tu někdo, jak jste se probojovávali příčkami žebříčku v aréně v hlavním městě s takovým tím hnusným hadříkem, a mohli jste mít vlastní tak akorát helmu a zbraň? To by byl nápad

Jen to standartizovat celý, včetně zbraní. Což se ovšem nestane, máme tu RMAH, no ne?
-- 18. 6. 2012 06:36 --Player. píše:Tak cena tych najlepsich itemov az tak dole nepojde, prave naopak mozno pojde hore.
Problem je v tom, ze ludia kupuju itemy s tym, ze si budu udrziavat svoju cenu, co by samozrejme malo aj platit. Nuz ale ked Blizzard uvidi kolko dolarikov zarobili takmer za nic, tak zacnu chrlit jednu expansion za druhou.
To je kravina s prominutím, cena itemů bude vždycky padat, pokud tu nebude item, co padá jednomu člověku za rok, a to tu nebude. Čím víc lidí hraje, tím víc lidí se dostává víš, tím větší je nabídka. A jak se ti lidé jednou oblíknou, nepotřebují utrácet pořád dál, takže padá poptávka. A tím se nám hezky snižují ceny. To že si někdo teď kupuje drahý věci je proto, aby to měli dřív než statisíce ostatních, třeba proto, aby mohli zatím farmit a prodávat, jako třeba Tom
-- 18. 6. 2012 06:48 --Tomkalhotka píše:kdyby to blizzard neudelal , tak by hrači prodavali mimo hru .
Nikdo nikoho nenuti pouzivat AH je to naprosto pouzitelne bez ni ! farmim 3 akt inferno jen s tim co me padlo , popripade sem vymenil na general chatu .
Nevim co se čekalo je to tak tezke 3 tydny farmit butcher runy ? Ze to na a2 bez a3 gearu nejde? Kravina , blbost . 2 Akt uz projizdim jak nuž maslem
Na A2 nebo A3 to bez gearu nejde

S gearem, s kterým jsem A1 prošel v pohodě, si v A2 ani neškrtnu. Jsem DH, takže mám celkem vysoký DPS (po prvním aktu Inferna kolem 30k), ovšem nemám resisty. Tam, kde v prvním aktu to tolik nevadilo a vyrovnával jsem to buildem, v A2 selhávám. Protože je tu na desítky potvor, co se portujou přímo na mě a klepou do mě po 40k. I když mám Discipline místo defaultních 30ti dokonce na 50ti, ani ta nevydrží věčně. Výsledek, válím se na zemi 10krát do deseti minut víceméně na začátku druhýho aktu. Což je pro mě mizernej přechod, jelikož v aktu jedna si dávám všechno sólo, včetně Butchera, bez větších obtíží (samozřejmě občas je champion grupa zlá, tak při ní jednou dvakrát umřu). Takže teď je moje alternativa běhat pár týdnů Butcher runy, no a do toho se mi zatím nijak zvlášť nechtělo, takže jsem minulej týden strávil u Saints Row a bavil jsem se víc než při opakujícím se Butcher runu. A to ta hra stála 10€ na Steamu, ani ne polovinu blbejch shoulderů, co jsi úspěšně prodal, a to je jen jeden kousek...