Diablo 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 5. 2012 15:25

Teď už je to celkem stabilní :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 22. 5. 2012 15:38

Jak myslíte že to dopadne s těma serverama za cca 15-20let.. je to sice celkem daleko, ale dnes už víme, že není problém najít nadšence co dnes hrají Land of Lore nebo DM2.

D3 se pravděpodobně díky svému "kultu" bude hrát možná i za víc než 20let (přeci jen technika se moc už neposouvá - respektive grafika už stačí), půjde to nafurt?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 22. 5. 2012 17:08

Co by s nema melo dopadnout? Bud pujdou nebo ne ;-)

Az to vypnou, protoze to skoro nikdo nehraje, tak to me trapit nebude.

-- 22. 5. 2012 18:26 --

Muj Battletag: Daady#2819, kdo chce muze si me pridat, jen jestli mate jinej nick, tak pripiste v poznamce o koho se jedna.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Honza20 22. 5. 2012 22:17

Klidně si mě také přidejte, můj nick je tam Honza21519#2123
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sinloth 23. 5. 2012 06:08

SPY píše:Tak jsou i lepsi:
Obrázek

Bonusy se tam predpokladam promitaji, jinak by se ten "unikatni" mec z toho malyho Damage tezko poskocil na tak velky DPS.

Pleteš se, tam na tom obrázku s Legendary se bonusy nepromítali. Byl to jen nějakej pamflet, kterej Ti ukazuje, v jakým rozsahu na tý legendárce můžou být jednotlivý staty. Ve výsledku tak můžeš najít tu samou legendárku jednou s DPS 600 zvýšeným třeba o 30% (takže ve výsledku kolem 800) nebo taky s DPS 722 zvýšeným o 40% (a jsme někde u toho tisíce:). To máš jako na aukci, když hledáš gear a najdeš zbraně se socketama a v nich už napraný gemy, tak to ty gemy nezapočítává. Vyzkoušej si to třeba na svým gearu, prohlídni si svojí dmg na zbrani ve hře a pak se koukni, co se Ti ukazuje v okýnku "Sell", když bys chtěl tu samou zbraň prodat :)

Jinak kdyby si chtěl někdo někdy zahrát, můžete si mě uložit skrz mail (lukas.kubik@centrum.cz), momentálně mám Wizardku level 41 (bohužel jsem od pátku do neděle vůbec nemohl hrát:-/ Ztratil jsem mnoho drahocennýho času:D). A teď už netrpělivě čekám, až se rozběhnou servery po maintenance, D3 je těžce návykový.

-- 23. 5. 2012 07:11 --

SCobra píše:Vzhledem k tomu, že její hlavní zbraní je ceremoniální dýka, předpokládám, že funguje spíš jako kouzelný předmět než jako zbraň :) Což by bylo celkem logický :)

Ale všiml jsem si jedné věci - mám pocit, že v betě byl na postavě vidět i opasek a nárameníky, a teď už nejsou...

Ale jsou. Nárameníky jsou normálně viditelné a dají se i nabarvit. Pásek je také vidět, ale vzhledem k tomu, že je to jen prťavá šmouha, barvit se nedá. Musím říct, že jsem rád, že jsem pořídil Collector's Edition, andělský křídla a nevyčerpatelná barva Smoke Cloud mě hodně těší. Moje Wizinka vypadá prostě kouzelně :love:
Sinloth
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 5. 2012 07:27

Aha, chyba, myslel jsem chrániče předloktí :) Ty vidět nejsou - myslím jejich změny na lepší (ani bez rukavic).

Křídla i barvy super, jenže když je vyndám z inventáře (dám do krabice) a vypnu hru, tak se postavička resetuje do původní podoby...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod David Sláma 23. 5. 2012 10:41

Už vím, proč si myslím, že v DPS (v tom velkém čísle na zbrani) se nepromítají bonusy.
Viz ten meč: DPS 1027,2
392-873 dmg
1,62 útoků za sekundu
+286-627 poison dmg
+16 % atk spd

Když ten meč dá na ránu 392-873 dmg, průměrně plácne za 632,5, a to 1,62krát za sekundu, to dělá 1024,65 dps. To není úplně 1027,2, ale je to vcelku blízko. Jakmile započítám navíc poison dmg nebo to zvýšení atk spd, už mi ten výsledek skočí úplně mimo. Proto si myslím, že je potřeba nekoukat jenom na velké číslo, ale i na bonusy; nadto bonusy do primárního statu taky zvýší damage, což na dps na itemu není vidět.
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sinloth 23. 5. 2012 11:51

SCobra píše:Aha, chyba, myslel jsem chrániče předloktí :) Ty vidět nejsou - myslím jejich změny na lepší (ani bez rukavic).

Křídla i barvy super, jenže když je vyndám z inventáře (dám do krabice) a vypnu hru, tak se postavička resetuje do původní podoby...

Tak to jsem jeste nezkoušel, musim testnout :D Je teda fakt, že já s sebou furt barvy tahám, jelikož barvím každej novej kousek většinou. Ale je to zajímavej bug :)

A máš recht, bracery vidět nejsou, ale tomu se nedivím, protože je v mým případě překrývá chest armor a rukavice.
Sinloth
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 5. 2012 14:00

_DAVE_ píše:Jak myslíte že to dopadne s těma serverama za cca 15-20let.. je to sice celkem daleko, ale dnes už víme, že není problém najít nadšence co dnes hrají Land of Lore nebo DM2.

D3 se pravděpodobně díky svému "kultu" bude hrát možná i za víc než 20let (přeci jen technika se moc už neposouvá - respektive grafika už stačí), půjde to nafurt?

No, Diablo 2 má 12 let, pořád se hraje a pořád mu fungují servery. Pokud to ukončí, tak imho prostě vydají offline patch.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 5. 2012 15:51

Hm, 3,5 milionu za první den... Slušný :D 4,7 s WoWkaři :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod USER47 23. 5. 2012 15:54

A po prvním tejdnu 6,3 mega:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 23. 5. 2012 19:08

Daji se nejak prehazovat itemy mezi postavama?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 5. 2012 19:14

Jojo, hoď to do truhly ve městě.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 23. 5. 2012 19:31

Diky to mne nenapadlo.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Slash_luke 23. 5. 2012 20:37

Heh, tak Blizzardí servery opět padly. Zrovna mě to vykoplo a jak se tak dívám na ofic.fórum, tak nejsem ani zdaleka sám..během tří minut snad několik stovek příspěvků :D
Slash_luke
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka