Diablo 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SPY 21. 4. 2012 17:11

Lidi ja moc nechapu na co si stezujete.

Beta je od toho aby si Blizzard odladil/odzkousel svoje veci a dostal feedback od lidi ne proto, aby jste si hru vyzkouseli a hodnotili jestli se vam libi nebo ne.

Beta je testovaci zalezitost, jestli testovat nechcete, cekejte na demo.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 21. 4. 2012 21:40

skvela hra , projel sem to s pritelkyni a kamošem v coopu a uz se tešim na plnou , jen mam malou pripominku, hra by mela byt o dost vic krvava.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod aacid 21. 4. 2012 21:54

presne tak, je to open beta a nic ine ako toto sa od toho nedalo cakat. pisal ze firma velka ako blizzard by sa na to mala pripravit...
vy by ste tiez nerozdavali ludom veci zadarmo.
predsa nebudu dimenzovat servery pre ludi co si tu hru mozno ani nekupia... tak isto ak ste si vsimli, su pustene iba americke servre.
tak isto ziadna firma, akokolvek velka sa nedokaze pripravit na vsetko, vzdy ked spusti blizzard novy datadisk pre wowko, tak su servre pretazene a neda sa pripojit, pretoze to kazdy stahuje a snazi sa dostat do hry a ak sa clovek aj dostane, tak je to nehratelne, pretoze v rovnakej lokacii su stovky ludi atp...

proste ak realne niekto ocakaval ze blizzard na 3 dni pusti open betu dlho ocakavanej a velmi popularnej hry a ze vsetko pojde ako po masle, tak je blazon :)
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 21. 4. 2012 22:46

Taky si myslím, že to je prostě beta se zdůrazněním, že to je stress test - tohle prostě testuje, kolik má být serverů a všeho v den launche, ať se to nesesype. Nic víc, nic míň. Ti, kdo si měli zahrát a testovat, měli klíče dřív.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 4. 2012 03:14

hm :D tak zatim nahrano 6 hodin, namaxoval sem wizardku, delal s random lidma king leoric rushe a snazil se nabrat co nejvic MF itemu aby me padl nakej unique :( zatim nic , zitra budu pokračovat :D

hodne navykova hra

Ted reknu neco co asi vetšina nepochopi ..

ok , na d2 me opravdu moc stval stats/strom system skillovani postav . Aneb jestli si nevykalkuluješ dopredu build , zjistis na 70 lvl , ze tvoje postava je k ničemu viz muj prvni feral druid . :(

Moc me vyhovuje d3 system , opravdu jeho jednoduchost, ale stale pekna moznost volby diky runam/talentum a s narustajicim level bude možnosti jak to jet opravdu vic. Sem spokojen , tohle zjednodušeni me opravdu sedlo

jedno velke negativum, ale k d3 mam a sem prekvapen , ze to resim pouze ja a na ofic . forech sem se sničim takovym nesetkal. Stylizace je imho ok, ale hra me prijde moc malo krvava. na diabla .... chci hektolitry krve z mobu :( to me vazne mrzi , ze je takto orezana
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 4. 2012 03:27

Jo? Vazne ti vyhovuje to, ze budou mit vsichni stejny postavy a budou se lisit jenom gearem?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 22. 4. 2012 07:48

Tak jsem se konečně dostal do hry a kupodivu na první pokus :) Mno, hraju na US serverech, protože ty evropské byly včera celý den KO :( Dneska ještě zkusím.

Jinak hra není zase tak zlá, jak jsem si původně vsugeroval. Aspoň ten svět maličko žije, náhodné dialogy, mluvící postava hráče... mám z toho o něco lepší pocit než z hrobově tiché dvojky, kde kromě quest giverů nikdo nekvákl a působilo to děsně neosobně a genericky. Tohle je o něco lepší.

Ohledně krve - souhlasím s Tomem. Ačkoliv to zní morbidně, tak cákající krev z mobů a potvor ke koloritu takové hry patří, ať si každý říká co chce. Takový God of War či Ninja Gaiden (oboje to jsou hack&slash - stejně jako v Diablu tu řežete tuny potvor) by bez krve byly sotva poloviční...
Tomkalhotka píše:ok , na d2 me opravdu moc stval stats/strom system skillovani postav . Aneb jestli si nevykalkuluješ dopredu build , zjistis na 70 lvl , ze tvoje postava je k ničemu viz muj prvni feral druid . :(

Moc me vyhovuje d3 system , opravdu jeho jednoduchost, ale stale pekna moznost volby diky runam/talentum a s narustajicim level bude možnosti jak to jet opravdu vic. Sem spokojen , tohle zjednodušeni me opravdu sedlo
To máš pravdu, zde je na vině opravdu špatný game design dvojky. Strom jako takový byl OK, ale hra byla moc přecitlivělá na build a pokud jsi neměl ideálně rozházené body, tak jsi byl v loji. Zjednodušení je sice fajn a možnosti taky, ale postavy budou typologicky úplně stejné, jen si na myš a tlačítka můžeš nabindovat různé ability. V podstatě se ty postavy budou lišit jen gearem.

Takže jedinou možností, jak se odlišit se stejnou postavou od jiných hráčů je používat jiné ability než oni. Na druhou stranu s tímhle systémem, kdy dostaneš vše a pak si volíš, můžeš experimentovat, zkoušet kombinace/sady abilit a pak jet to, co se ti líbí nebo zdá praktické. Uvidíme, musím to ještě více sesmahnout. Jinak jedu wizardku...
Naposledy upravil Torham dne 22. 4. 2012 07:59, celkově upraveno 1
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 22. 4. 2012 07:57

tiez sa mi tam konecne podarilo dnes dostat... celkom ma to bavi, pekna hra :-D
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 08:34

Loizza: Bude to čistě o skillu hráče a ne o tom, jak si kdo umí udělat postavu :) Se nedivím, že to Tomovi vyhovuje, když má rád bojovky :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 22. 4. 2012 09:44

To, ze si nekdo udela build kterej je nezivota schopnej se dalo resit pouhym resetem skillu, kdery uz v D2 pokud vim od posledniho patche je.

S D3 uroven variant klesne nehorazne. Muze mi nekdo treba vysvetlit proc nemuzu s barbarem tocit bash a cleave podle toho jestli jdu proti jednomu mobu nebo jdu proti skupine? Tohle omezeni co nesnim s cim pouzivat me leze uplne krkem.

Dalsi vec co by me hodne zarazila, ze se od mistnosti kde je Leorica neda utect? To si jako delaji prd*l nebo co? Jak mam jako hrat Hardcore? Budu vedet, ze nejakyho bosse nemam sanci dat, ale portal neotevru a vchod je zablokovanej? Tam mam jako cekat az me zabije?
Naposledy upravil SPY dne 22. 4. 2012 10:22, celkově upraveno 1
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 4. 2012 09:51

Scobra - Ne o skillu to nebude, to fakt ne. Bude to o tom jestli budes mit stesti a narazis na dobrej gear anebo o tom jestli si ho koupis za realny penize.

Viva la WoW.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 4. 2012 10:05

To už je zase jiná věc no :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 22. 4. 2012 10:38

tak som zachranil declara claina, ale ... pride mi to akesy nudne uz :-D a trocha mi to pripomina torchlight /jasne co z coho vychadza, ale... mam dojem, ze pri Torchlighte som sa bavil viac, ako pri D3 :hm /

-- 22. 4. 2012 12:10 --

tak nie... D3 ma bavi viac ako Torchlight :-]
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Torham 22. 4. 2012 12:13

SPY píše:To, ze si nekdo udela build kterej je nezivota schopnej se dalo resit pouhym resetem skillu, kdery uz v D2 pokud vim od posledniho patche je.
Ano, respec to zachraňuje. Jen tam měl být imho už od začátku, ale budiž. Máš recht.

SPY píše:S D3 uroven variant klesne nehorazne. Muze mi nekdo treba vysvetlit proc nemuzu s barbarem tocit bash a cleave podle toho jestli jdu proti jednomu mobu nebo jdu proti skupine? Tohle omezeni co nesnim s cim pouzivat me leze uplne krkem.
Jestli se mi na tom systému něco krutě nelíbí, tak to je ono škatulkování abilit... například na Wizardku nemůžu tahat Arcane ball (či tak nějak) na skupinky a mrazící paprsek na jednotlivce... přičemž by to byla vynikající kombinace.

SPY píše:Dalsi vec co by me hodne zarazila, ze se od mistnosti kde je Leorica neda utect? To si jako delaji prd*l nebo co? Jak mam jako hrat Hardcore? Budu vedet, ze nejakyho bosse nemam sanci dat, ale portal neotevru a vchod je zablokovanej? Tam mam jako cekat az me zabije?
Klasický point of no return. Doufej, že to je jen v betě, jinak HC bude hooodně krutý... :hm
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 4. 2012 12:25

Ja som za HC obtiažnosť len rád :) Btw, kolegovia hráči my hlásili, že na lvl 6 zabili Skeleton-a King-a a vypadli zneho hneď 3 rare (žlté) veci :D Už sa teším, ako tak o rok intenzívného hrania predám nejaký legendárny item za 1000eur nejakému americkému (alebo koréjskému) bláznovi :D :D
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka