Tak jsem se konečně dostal do hry a kupodivu na první pokus

Mno, hraju na US serverech, protože ty evropské byly včera celý den KO

Dneska ještě zkusím.
Jinak hra není zase tak zlá, jak jsem si původně vsugeroval. Aspoň ten svět maličko žije, náhodné dialogy, mluvící postava hráče... mám z toho o něco lepší pocit než z hrobově tiché dvojky, kde kromě quest giverů nikdo nekvákl a působilo to děsně neosobně a genericky. Tohle je o něco lepší.
Ohledně krve - souhlasím s Tomem. Ačkoliv to zní morbidně, tak cákající krev z mobů a potvor ke koloritu takové hry patří, ať si každý říká co chce. Takový
God of War či
Ninja Gaiden (oboje to jsou hack&slash - stejně jako v
Diablu tu řežete tuny potvor) by bez krve byly sotva poloviční...
Tomkalhotka píše:ok , na d2 me opravdu moc stval stats/strom system skillovani postav . Aneb jestli si nevykalkuluješ dopredu build , zjistis na 70 lvl , ze tvoje postava je k ničemu viz muj prvni feral druid .
Moc me vyhovuje d3 system , opravdu jeho jednoduchost, ale stale pekna moznost volby diky runam/talentum a s narustajicim level bude možnosti jak to jet opravdu vic. Sem spokojen , tohle zjednodušeni me opravdu sedlo
To máš pravdu, zde je na vině opravdu špatný game design dvojky. Strom jako takový byl OK, ale hra byla moc přecitlivělá na build a pokud jsi neměl ideálně rozházené body, tak jsi byl v loji. Zjednodušení je sice fajn a možnosti taky, ale postavy budou typologicky úplně stejné, jen si na myš a tlačítka můžeš nabindovat různé ability. V podstatě se ty postavy budou lišit jen gearem.
Takže jedinou možností, jak se odlišit se stejnou postavou od jiných hráčů je používat jiné ability než oni. Na druhou stranu s tímhle systémem, kdy dostaneš vše a pak si volíš, můžeš experimentovat, zkoušet kombinace/sady abilit a pak jet to, co se ti líbí nebo zdá praktické. Uvidíme, musím to ještě více sesmahnout. Jinak jedu wizardku...