Diablo 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SPY 21. 4. 2012 09:34

16cmfan>
1) lol wut? Tohle je prvni hodina hry, pokud si pamatuju at uz z dob D1 nebo z dob D2 tak itemy se hledali v pozdejsich momentech hry, a ne pri prvnich questech kde je uplne jedno jestli jsi uplne nahej nebo ne. Uz vidim, jak ti v Den of Evil v prvnim aktu na normal padaly z monster unikaty.

2) souhlasim, vidim to stejne
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 21. 4. 2012 09:39

1) V D2 padali trošku častejšie na normal. Ale možno to beriem trošku kriticky, pretože to je pre mňa priorita.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 21. 4. 2012 09:56

IMHO to v plne hre nebudu o nic lepsi kvuli tomu aukcnimu systemu. Blizzardi si budou hlidat kolik unikatu bude na serveru...prece ten system neznici tim, ze kazdymu budou padat zluty veci..
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod 16cmfan 21. 4. 2012 10:13

Padať nemusia často - to ani nechcem, nebola by to zábava. Len chcem, aby ich boli desiatky, proste ako v Diablo 2.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 21. 4. 2012 11:50

Teda je to pěkně vymaštěný, že i v singlu musí být člověk on-line, nevím jestli si to koupím :(
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 21. 4. 2012 12:15

Proč, hraješ snad na PC bez netu? Ono je to dost logické - blizz tím zamezí cheatování a modifikacím, které by zvlášť v kombinaci se systémem aukcí udělaly solidní bordel.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 21. 4. 2012 12:45

No treba kvuli tomu co se deje ted - nejedou servery, nezahrajes si. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 21. 4. 2012 12:49

Však je to beta a stress-test, boha jeho :) Na hraní to bude až 15. května, teď chtějí hlavně otestovat servery, aby je nadimenzovali na nápor fanoušků a všechno fungovalo, jak má :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 21. 4. 2012 12:52

No, clovek by rekl ze spolecnost ktera provozuje nejuspesnejsi MMO si da dva a dva dohromady a na tenhle napor lidi se pripravi. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 21. 4. 2012 14:30

Co je nenormálního na cheatování v SINGLE playeru ? Chápu že to není fér v MULTI playeru ale v SINGLU ????!!!! Já si asi Diablo III pořídím, protože jede i Macu a určitě to bude dobrá hra, ale poruším tím svoji zásadu nekupovat si hry které potřebují neustále on-line připojení (kvůli tomu si vůbec nekupuji hry od UbiSoftu...)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 21. 4. 2012 15:00

to je hruza byt neustale online :D

maj to tak mimochodem taky delane abys single postavy mohl kdykoli presunout do MP hry.

Kdyz ti to vadi nekupuj to
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 21. 4. 2012 15:28

Totálně nezvládnuté. Chápu, že je to stress test, ale že se hromada lidí nemůže dostat do hry... kdyby to byla nějaká "noname" společnost, tak řeknu. Ale tohle je Blizzard. Firma, která provozuje nejpopulárnější MMO na světě a která má jednu z nejrozvinutějších serverových architektur vůbec. Fail.

Stahoval jsem včera a za login obrazovku jsem se ještě nepodíval...

Kalhoťák/Ertefol - ohledně online: ono to není o tom být furt online, já s tím problém nemám. Potíž je v tom, co se teď děje s betou... servery plivnou -> nezahraješ si. A to mne vadí daleko více než neustálé připojení...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 21. 4. 2012 16:02

tak som si spravil postavu, barbara, a dalej som sa nedostal... servery plne... a este pred tym mi to hadzalo daku inu chybu... ale čo, menu majú pekné :D
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 21. 4. 2012 16:07

torham : ono stači dat si na copy svoje heslo , 3 minutky spamovat log in a do hry se dostaneš
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 21. 4. 2012 17:06

Tom: díky za radu :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka