Tak sorry za klamavou informaci - nemusíte to (pravděpodobně) hrát znova objeví se vám kolonka nové dobrodružství... (Mám čistý install nevím jak když máte hru rozehranou.) Ovšem bacha - v tomhle přídavném dobrodružství paradoxně není - dabing !!!! Jdou jen titulky ale postavičky nemluví (aspoň mě ne a to ani polsky...) Vyzkoušejte to ale díky tomuhle průšvihu bych se vykašlal na tuto betu a počkal si jestli CD projekt dabing dodá (ony totiž postavy ani nehýbou rty !!! což je chyba,vždyť v zaklínači mluvily...) PS: Je upravené intro-podivně slizký hlas vypravěče zmizel a nahradil ho jiný... (Beztak to zní i tak divně i když asi o trochu lépe.)
jakou betu??? to neni v tom patchi 1.3? kdyz mas vyply zvuk tak taky nemelou hubou v intru se mi hlas libil, tak sem zvedav co tam ted je no nic jdu stahnout ten patch i kdyz ma 322MB
no super tak jsem to instaloval, ale protoze jsem mel malo mista na disku D (kde by to ale vubec nemelo lozit protoze tam mam jen windows) tak to prerusilo instalacku a ted ta hra nejde spustit vubec
Stahnete si ceskej patch ze stranek cd projektu.Pravdepodobne ten na kterej tu je odkaz neni pro ceskou verzi hry.Aspon v redme neni o cestine ani slovo.Tak nevim.
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
je mi to uplne jedno...ja chapu ze kazdej ma pribeh uplne jinde ...ale muj problem byl v tom ze jsem se ve IV aktu nedostal pres ten horici val co rozdeluje to mesto..... no a proto kdyz jsem to hral naposled o vanocich tak jsem se na to tenkrat ****** proste jsem z toho byl na nervy... posli to nekam na freeshareserver
All C*ntent Cop*right 1999-2010 The_mike. All r*ghts reserved.
Predpokladam ze tuhle hru tady hraju asi posledni. Ma to vyhodu v tom, ze mi muze hodne lidi poradit. Mam maly problem, jmenuje se framerate. Je mozne aby to na 9800GTX+ v 1440x900 melo minima nekde u 14fps??? Ted jsem hral GRID a Mass E. naplno s 2x FSAA, a pod 30snimku jsem se nedostal. U Zaklinace musim rict ze me to poradne zvedlo ze zidle.
PC mam v poradku, ovladace jsem menil ted kdyz vysly ty s fyzikou. Opravdu ma ta hra takovy propady fps? Mam original s patchem 1.3