Ertefol: Já někde čet že se za to dostane sihill...holt jsem na pár zubů zapomněl.
Ve finálním souboji jsem se na ohnivce úplně vykašlal, ne že bych na ně neměl, ale přišlo mi zbytečný se s nima zdržovat:D soustředil jsem se na bosse a jejich chabé dotírání jsem ignoroval.
A to ještě PC netuší co ho čeká až bosse porazí....
Ty voeee, to bylo jednoduchý... Fakt se člověk nemusí těma sviňama zabývat. Už jsem byl 10x tak blízko a vždycky se nechal rozptýlit. Stačilo nechat Geralta aby sekal a upaloval... Závěrečný volitelný šéfik taky lahůdka. Ten konec je však takový - nezřejmý... Jedno je jisté.
JÁ CHCI DALŠÍ DÍL !!!!!
POZOR !!!! NEBEZPEČÍ VYZRAZENÍ !!!!!!
(SPOILER !!! SPOILER !!! SPOILER!!!!)
Byl Jaques de Molnay Alvin nebo nebyl ??? Byl ten ninja na konci Berengar ?
Spoiler ahead: Ano, Jacques je Alvin, je to dost zjevné, ne?. Ne, nebyl to Berengar ani nějakej ninja, byl to zaklínač - viz oči. Počítám že o tom bude datáč nebo další díl
Kde to bylo zjevné ? Akorát že měl ten jadeitový talisman. A co se stalo s MUDr. Shani a sl. Triss ? Myslel jsem že to nakonec skončí tím že Zaklínač odejde s doktorkou na venkov a bude tam dělat rolníka a dřít na chléb svůj vezdejší...
Konec je vůbec divný, copak jde zabít Smrt ? Smrt přece nejde zabít, Smrt je věčná. Geralt zabije Smrt... Asi se v tom už moc hrabu.
Pro ostatní - bacha, stále možné SPOILERY
PC: No však, talisman. Je toho víc, ale člověk si toho nevšimne - ty řeči, který vede na ledových pláních, jsou odvislý od toho co jsi mu říkal když s tebou chodil v polích.
To nebyla smrt, ale král honu
To mi na konci taky trochu chybělo, co se stalo s ostatníma, zvlášť s osobou se kterou má člověk romanci...
Naposledy upravil Ertefol dne 23. 2. 2008 21:43, celkově upraveno 1
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti